zanskou Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέχρι στιγμής είχαμε την τύχη να δούμε δύο λύσεις υδρόψυξης από τη γκάμα της Rajintek και συγκεκριμένα από τη σειρά Triton όμως έλειπε ένα ακόμη μοντέλο, το οποίο είναι μάλλον και το πιο εντυπωσιακό. Έτσι λοιπόν μετά από τις Triton 140 & 280, το παζλ ολοκληρώνεται με την έλευση της Triton 360 η οποία αποτελεί την αιχμή του δόρατος της εταιρείας σε ό,τι αφορά την παροχή ολοκληρωμένων all-in-one λύσεων κλειστού κυκλώματος.Με σημαντικά μεγαλύτερες διαστάσεις από τα δύο άλλα μοντέλα και βέβαια αισθητά βελτιωμένες προδιαγραφές η εν λόγω υδρόψυξη δεν απευθύνεται τόσο στο ευρύ κοινό όσο κυρίως σε ένα συγκεκριμένο σύνολο power users & enthusiasts που έχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις αλλά και τη δυνατότητα να δαπανήσουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό. Σύμφωνα με την εταιρεία η Triton 360 έχει τοποθετηθεί σε ένα ιδιαίτερα ελκυστικό σημείο έναντι του άμεσου ανταγωνισμού της τόσο σε ό,τι αφορά την τιμή της όσο και τις επιδόσεις.Όλα αυτά όμως θα τα δούμε στη συνέχεια της παρουσιασής μας, η αρχή της οποίας θα γίνει όπως πάντα με την παράθεση των τεχνικών χαρακτηριστικών του υπό δοκιμή προϊόντος. Site: Raijintek Triton 360 Review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nitroc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ενδιαφέρον το γεγονός ότι μπορείς να επεμβεις στο loop , αλλά το κόστος της είναι υψηλό, λίγο ακόμα και κανείς custom loop! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skazi283 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 ψαροτικη αλλα,καθόλου καλη υδροψυξη..την αγωρασε φιλαρακι μου.την δουλεψε 2 3 μερες.μετα πάλη στο πακέτο..και μπήκε στο isomnia...!αν θέλεις κατή σοβαρό δεν σας το συστήνω καθόλου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 ψαροτικη αλλα,καθόλου καλη υδροψυξη..την αγωρασε φιλαρακι μου.την δουλεψε 2 3 μερες.μετα πάλη στο πακέτο..και μπήκε στο isomnia...!αν θέλεις κατή σοβαρό δεν σας το συστήνω καθόλου.. Για πες μας και τους λόγους αν θέλεις. Δεν σε αμφισβητώ αλλά χωρίς κάποιο επιχείρημα δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που λες. Να μου πεις ότι είναι πολύ ακριβή να το καταλάβω, αλλά "καθόλου καλή" με τις επιδόσεις που είδες ; Γιατί ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakinor Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 εχω την συγκεκριμενη πανω σε εναν fx 9370 που ειναι αρκετα θερμος. εχει τρομερα καλες επιδοσεις για τα λεφτα που την χτυπησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDMAN-X Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Στις 8/3/2016 στις 11:06 ΜΜ, skazi283 είπε ψαροτικη αλλα,καθόλου καλη υδροψυξη..την αγωρασε φιλαρακι μου.την δουλεψε 2 3 μερες.μετα πάλη στο πακέτο..και μπήκε στο isomnia...!αν θέλεις κατή σοβαρό δεν σας το συστήνω καθόλου.. Eγω παντως 4ης εχω αγορασει σκυλια μαυρα πολυ καλη ψυξη κραταει τον 9900 στα 5,1 στους 70-75 σε επεξεργασια βιντεο στα παιχνιδια πανω απο 50 δεν της εχω δει! Αξιζει ισως επεσε σε παρτιδα σε ολες της Εταιριες γινεται! Στις 9/3/2016 στις 12:37 ΠΜ, sakinor είπε εχω την συγκεκριμενη πανω σε εναν fx 9370 που ειναι αρκετα θερμος. εχει τρομερα καλες επιδοσεις για τα λεφτα που την χτυπησα Αδερφε την εχεις στον 9370? Πολυ ζεστος οντος με corsair ydro 80gt επιανα 79 βαθμους με 81!στα παιχνιδια ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα