Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταλαθως εσπασε ενα pin της μητρικης ( asus z87i-pro ) εχει εγγυηση μεχρι τον αυγουστο 2016

τι θα μπορουσα να κανω?       την μητρικη δεν θελω να την πεταξω γιατι ειναι πολυ καλη.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δες το λινκ της υπογραφης μου...

αν δεν το καταφερεις δεν μπορεις να κανεις κατι μονο να την πουλησεις κανα 20-30 στις αγγελιες μπας και θελησει να δοκιμασει κατι καποιος αλλος

• Like 2
Δημοσ.

υπαρχει περιπτωση να την παρει πισω η asus εστω και με επιβαρυνση και να μου την φτιαξει?

Δημοσ.

υπαρχει περιπτωση να την παρει πισω η asus εστω και με επιβαρυνση και να μου την φτιαξει?

Οχι δεν παιζει. Ειναι πολυ πιθανον η μητρικη να λειτουργει κανονικα και να ησουν τυχερος και το πιν που κοπηκε να ειναι ασημαντο(μια γειωση ας πουμε)

βρες το datasheet του socket του Ζ87 και δες τι ρολο εχει το πιν.

Δημοσ.

βρηκα απο την κεντρικη της intel για 1150 σοκετ και καθως εντοπισα το σπασμενο πινακι ειναι στη θεση h34 που γραφει στη επεξηγ. οτι ειναι     vss     τι σημαινει αυτο?

http://www.intel.com/content/dam/www/public/us/en/documents/datasheets/4th-gen-core-family-desktop-vol-1-datasheet.pdf

αυτο ειναι το λινκ

Δημοσ.

γραφει VSS Processor ground node GND 

οποτε ειναι γειωση και μαλλον δεν παιζει ρολο.

δεν απαντησες ομως. η μητρικη δουλευει?

• Like 1
Δημοσ.

επειδη ειχε καει ο cpu πριν σπασει το πινακι το εχω για rma και περιμενω να μου ερθει σε κανα δυο βδομαδες

την μητρικη θα προσπαθησω να την δοκιμασω με αλλον cpu και μετα θα ποσταρω τι παιζει

ευχαριστω για τη βοηθεια σας παντως

Δημοσ.

υπαρχη ατομο στης αγγελιες ο οπιος αναλαμβανει κ τα επισκεβαζει οποτε δεν θα εχεις καπιο προβλημα

Δημοσ.

επειδη ειχε καει ο cpu πριν σπασει το πινακι το εχω για rma και περιμενω να μου ερθει σε κανα δυο βδομαδες

την μητρικη θα προσπαθησω να την δοκιμασω με αλλον cpu και μετα θα ποσταρω τι παιζει

ευχαριστω για τη βοηθεια σας παντως

παραπολυ δυσκολο να καει ο cpu . παραπαραπολυ δυσκολο και εξαιρετικα σπανιο.

εχουν περασει 10δες ή εκατονταδες πισι απο τα χερια μου λογω δουλειας. μολις μια φορα μου ετυχε να καει cpu και αυτο επειδη δεν πατουσε η ψυχτρα καλα για παρα πολυ καιρο και ηταν παλιο cpu χωρις ελεγχους σωστους για να κλεινει μονο του .

Το πιθανοτερο ειναι οτι θα σου τον στειλουν πισω .εκτος αν τον εκαψες απο ανελεητο overclcking, που παλι θα στον στειλουν πισω αλλα τουλ θα ειναι πραγματι καμενος.

• Like 2
Δημοσ.

Ποιός αποφάνθηκε οτι κάηκε ο επεξεργαστής, το υποθέτει εσύ ή το είπε κανένας και καλά τεχνικός?

Δημοσ.

ενας καλος τεχνικος και εγω μαζι

δοκιμασαμε τον επεξεργαστη σε αυτη την μητρικη πριν τη χαλασω και δεν δουλευε τον δοκιμασαμε και σε αλες 2 μητρικες και παλι δεν δουλευε          μετα δοκιμασαμε στην πρωτη με αλλον επεξεργαστη και δουλευε

πως λεγεται αυτος απο τις αγγελιες που τα φτιαχνει αυτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...