sinikos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα. Χρησιμοποιώ ένα plugin που έχει και ένα autocomplete στην διευθυνση και αυτόματα βάζει pin σε χάρτη. Απο τότε που άλλαξα template, η λειτουργία αυτή σταματησε. Είναι δηλαδή σαν ένα απλό field για text input και φυσικά δεν ταγκάρει στον χάρτη. Τι μπορεί να λείπει από αυτό το θέμα και τι μπορώ να κάνω?
dominotrix Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Το plugin το ειχε το θεμα ή ειναι ανεξαρτητο; Το εβαλες εσυ ξεχωριστα δηλαδη;
sinikos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 οχι ειναι αλλο plugin. δεν εχει σχεση με το θεμα. Οταν ενεργοποιω το παλιο θέμα δουλευει μια χαρα. Οταν ενεργοποιω αυτο το καινουργιο θέμα, δεν δουλευει το autocomplete στην τοποθεσία
dominotrix Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Το plugin πως το "καλεις" να εμφανιστει; Με shortcode, php, widget?
sinikos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Το plugin πως το "καλεις" να εμφανιστει; Με shortcode, php, widget? Λοιπόν το autocomplete στην τοποθεσία στο plugin, υπάρχει κατά: α) την προσθήκη της καταχώρησης στο frontend σε σελίδα του plugin (δεν δουλεύει) β) την προσθήκη της καταχώρησης στο backend. Σελίδα του plugin στο CP (δουλεύει) γ) την εύρεση στην αρχική σελίδα με shortcode (δουλεύει) Υ.Γ. Μετά την ερώτηση σου ανακάλυψα οτί μόνο στο α) έχω πρόβλημα. Με το προηγούμενο θέμα να υπενθυμίσω δεν είχα πρόβλημα πουθενά.
dominotrix Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Αρα σαν widget (wp -> εμφανιση -> μοναδες) οταν το περνας μεσα απο το διαχειριστικο, μονο τοτε δεν εμφανιζεται; Τωρα που το περασες με αλλο τροπο ειναι οκ, λειτουργει κανονικα;
sinikos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Αρα σαν widget (wp -> εμφανιση -> μοναδες) οταν το περνας μεσα απο το διαχειριστικο, μονο τοτε δεν εμφανιζεται; Τωρα που το περασες με αλλο τροπο ειναι οκ, λειτουργει κανονικα; Δεν το εχω περασει πουθενα σαν widget. Ακου σου στελνω π.μ.
sinikos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δειτε τις διαφορές Frontend και Backend...
sinikos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Αυτο το frondend βγάζει μάτια..! Τι εννοεις?
dominotrix Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Τι εννοεις? Σου "την λεει" για ενα ορθογραφικο λαθος που εκανες.. Μη δινεις σημασια.. 1
sinikos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη ρε γαμώτο. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Έστειλα στον κατασκέυαστή τα σφάλματα που μου βγάζει (αλλά τελικά τα βγάζει και στο παλιό θέμα, άρα δεν είναι αυτά το πρόβλημα) και μου απάντησε οτί αυτό είναι μόνο ένα warning. Χωρίς να μου δώσει κάποια άλλη απάντηση.
Predatorkill Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Καποιο js script του plugin κανει conflict με καποιο js script του νεου template κατα 99%. Στη κοσνολα ο chrome/ff τι λεει; Πατα ctrl+shift+J και κανε μια αντιγραφη εδω τυχον console errors.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα