Thanofski Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 βλέπω Δεν υπάρχει αντίστοιχο θέμα με την ενότητα pc games οπότε την φτιάχνω μιας Κ μιλάμε για multiplayer όπου είναι σχεδόν απαραίτητη η συνεργασία οπότε ας βρισκόμαστε από εδώ όσοι θέλουν.κράταγα μικρό καλάθι προσωπικά και το βρίσκω συμπαθητικό μέχρι στιγμήςόποιος θέλει "Gorillakos88" (ps4)με κάνει add για καμιά αποστολή Site: http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-gb/home/ 1
HarryGrey Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Site: The Division's First Two Expansions Come to Xbox One 30 Days Before PS4, PC edit: αγόρασα σε ψηφιακή μορφή την gold edition πριν λίγο αλλά βλέπω να μην προλαβαίνω να το παίξω απόψε. Λέω αύριο να αρρωστήσω και να μην πάω στη δουλειά
vag.patrick Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 αντε κουφαλες....οσοι το χετε ps4 vag2008patrik85 add me
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 αντε κουφαλες....οσοι το χετε ps4 vag2008patrik85 add me Σε σχεση με του Pc μαλλον οι κουφαλες εινα 1-2
vag.patrick Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 αστα να πανε....παντως εχω μεσα λαο να παιξω στο Psn απο το firend list
HarryGrey Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Σε σχεση με του Pc μαλλον οι κουφαλες εινα 1-2 Το αντίθετο, οι κουφάλες που δεν ασχολούνται είναι μια δύο (σύμφωνα πάντα με το friend list μου στο xbox live) edit: άσε που δεν έχει και τα προβλήματα του pc με το online μέχρι στιγμής
bladegld Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Παίζω στο ps4 και εγώ . Όποιος θελει ας με κάνει add : bladegld
Tzane Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Παιδια το παιχνιδι χρειαζετε συνδρομη psplus για να παιξεις?
bedazzled Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Για online ναι. Ή αγοράζεις ή βάζεις τσαμπέ 14-day PS+ σε νέο λογαριασμό με primary activation και παίζεις με τον κανονικό σου.
zoomr2 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Καλησπερα σε όλους είμαι lvl 6 στο one και προφανώς άρρωστος με το παιχνίδι αλλά δεν έχω κανέναν για team δυστυχώς οπότε αν θέλει κανείς zoomr2spyder το gametag μου
jumaru1821 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα στη παρεα..μπηκα στο world tier 1 πως πηγαινω πισω παλι?
_filippos_ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 [XBOX] Tom Clancy's The Division Το έχει κανείς στο xbox του; Υπάρχει καμία ελληνική ομάδα για dark zone farming? Είναι τόσο εκνευριστικό να μαζεύεις καλούδια ή μπλε cache και να σου τα τρώνε οι rogue agents λιγο πριν τα κάνεις extraction
Dev1l Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε Xbox one είμαστε περιστασιακά 3 ατομα αλλά συνήθως 2. Μπαίνουμε τα βράδια καθε μέρα κατα τις 21.00 κυρίως, και τα ΣΚ. Οποιος θέλει ας μου στείλει μήνυμα να μεγαλώσουμε λίγο την παρέα. Το gamer tag μου είναι : Manolis3000. Είμαστε lvl 30 world tier 2-3. 33 λεπτά πριν, _filippos_ είπε [XBOX] Tom Clancy's The Division Το έχει κανείς στο xbox του; Υπάρχει καμία ελληνική ομάδα για dark zone farming? Είναι τόσο εκνευριστικό να μαζεύεις καλούδια ή μπλε cache και να σου τα τρώνε οι rogue agents λιγο πριν τα κάνεις extraction Gamertag? Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από Dev1l
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα