Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βλέπω Δεν υπάρχει αντίστοιχο θέμα με την ενότητα pc games οπότε την φτιάχνω μιας Κ μιλάμε για multiplayer όπου είναι σχεδόν απαραίτητη η συνεργασία οπότε ας βρισκόμαστε από εδώ όσοι θέλουν.

κράταγα μικρό καλάθι προσωπικά και το βρίσκω συμπαθητικό μέχρι στιγμής

όποιος θέλει "Gorillakos88" (ps4)

με κάνει add για καμιά αποστολή

Site: http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-gb/home/

• Like 1
Δημοσ.

Link.png Site: The Division's First Two Expansions Come to Xbox One 30 Days Before PS4, PC

edit: αγόρασα σε ψηφιακή μορφή την gold edition πριν λίγο αλλά βλέπω να μην προλαβαίνω να το παίξω απόψε. Λέω αύριο να αρρωστήσω και να μην πάω στη δουλειά :P

Δημοσ.

Σε σχεση με του Pc μαλλον οι κουφαλες εινα 1-2 :P

Το αντίθετο, οι κουφάλες που δεν ασχολούνται είναι μια δύο (σύμφωνα πάντα με το friend list μου στο xbox live)

edit: άσε που δεν έχει και τα προβλήματα του pc με το online μέχρι στιγμής :P

Δημοσ.

Καλησπερα σε όλους είμαι lvl 6 στο one και προφανώς άρρωστος με το παιχνίδι αλλά δεν έχω κανέναν για team δυστυχώς οπότε αν θέλει κανείς zoomr2spyder το gametag μου

• 8 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

[XBOX] Tom Clancy's The Division

Το έχει κανείς στο xbox του;
Υπάρχει καμία ελληνική ομάδα για dark zone farming?
Είναι τόσο εκνευριστικό να μαζεύεις καλούδια ή μπλε cache και να σου τα τρώνε οι rogue agents λιγο πριν τα κάνεις extraction :angry:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε Xbox one είμαστε περιστασιακά  3 ατομα αλλά συνήθως 2. Μπαίνουμε τα βράδια καθε μέρα κατα τις 21.00 κυρίως,  και τα ΣΚ. Οποιος θέλει ας μου στείλει μήνυμα να μεγαλώσουμε λίγο την παρέα. Το gamer tag μου είναι : Manolis3000. Είμαστε lvl 30 world tier 2-3. 

33 λεπτά πριν, _filippos_ είπε

[XBOX] Tom Clancy's The Division

Το έχει κανείς στο xbox του;
Υπάρχει καμία ελληνική ομάδα για dark zone farming?
Είναι τόσο εκνευριστικό να μαζεύεις καλούδια ή μπλε cache και να σου τα τρώνε οι rogue agents λιγο πριν τα κάνεις extraction :angry:

Gamertag? 

Επεξ/σία από Dev1l

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...