Προς το περιεχόμενο

icloud και φυσικος χορος στο iphone

localy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα θα θελα να τωτησω το εξης.το icloud που χρισημοποιω πιανει χορο στην συσκευη μου.θελω ν πω εξαρτατε απο την χωρητικοτητα της συσκευης?γιατι εχω 50γιγα αγορασμενα και παρολο αυτου δεν μπορω να ριξω πραματα σο icloud γιατι μου βγαζει προβλημα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

iphone 6 ειναι η συσκευη.δεν παιζει ρολο το icloud με τον χωρο που εχει το κινητο?δλδ αν εχω ενα 64αρι iphone και κανω αναβαθμιση τυ icloud apo 40 giga σε αλλα 50 αγορασω χωρο .πως θα κανει συνχρονισμο στην συσκευη μου?

iphone 6 ειναι η συσκευη.δεν παιζει ρολο το icloud με τον χωρο που εχει το κινητο?δλδ αν εχω ενα 64αρι iphone και κανω αναβαθμιση τυ icloud apo 40 giga σε αλλα 50 αγορασω χωρο .πως θα κανει συνχρονισμο στην συσκευη μου?

To iOS γενικά διαχειρίζεται τον χώρο της συσκευής όπως αυτό κρίνει, έστω ότι έχεις ένα iPhone X 16GB και έχεις iCloud account με 50GB storage. Μέσα στο iCloud σου έχεις ανεβάσει 40GB φωτογραφίες και βίντεο από το Mac/Pc σου. Το iOS δεν θα τα κατεβάσει όλα αλλά μόνο τα αρχεία που έχεις προσπελάσει το τελευταίο διάστημα. Άμα εσύ έχεις πχ ανεβασμένες φώτο από το 2000 και δεν τις έχεις ανοίξει πότε αλλά τις κρατάς καθαρά για αρχείο, αυτές οι φώτο δεν βρίσκονται κατεβασμένες στην συσκευή. Όταν πατήσεις σε κάποια από αυτές την κατεβάζει επιτόπου και αν δεν έχεις χώρο "σβήνει" κάποια άλλη. Γενικά το iOS θα κάνει χώρο όταν πρέπει από μόνο του και χωρίς να καταλάβεις κάτι, σβήνοντας από την συσκευή αρχεία που δεν χρησιμοποιείς συχνά.

δηλαδη για να καταλαβω δεν παιζει ρολο η χωριτικοτητα του κινητου με την χωριτικοτητα του icloud?και αυτο που λες σβηνει αρχεια δεν ειναι λιγο κουλο?

Αρχεία που καταλαμβάνουν χώρο στο iCloud:

• Contacts, Calendars, Reminders κλπ. = Αμελητέος
  • iCloud Drive = Εξαρτάται απ' τα αρχεία που σώζεις (αν) στο Drive.
  • iCloud Backup, Εξαρτάται κυρίως απ' το Camera Roll αλλά απ' τα app data (ταινίες σε εφαρμογές video, φωτογραφίες σε εφαρμογές photos, φώτο και video από FB και γενικά ό,τι δεδομένα δημιουργείς μέσα απ' τις εφαρμογές.

Αν φροντίζεις να αδειάζεις τακτικά το Camera Roll, λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.

https://help.apple.com/iphone/9/

δηλαδη για να καταλαβω δεν παιζει ρολο η χωριτικοτητα του κινητου με την χωριτικοτητα του icloud?και αυτο που λες σβηνει αρχεια δεν ειναι λιγο κουλο?

Παίζει ρόλο απλά δεν είναι πρόβλημα να έχεις πιο πολλά GB στο iCloud από ότι μπορεί να χωρέσει η συσκευή. Το iOS είναι έτσι φτιαγμένο που θα βρει χώρο από μόνο του χωρίς να πρέπει εσύ να σβήσεις το οτιδήποτε.

Παίζει ρόλο απλά δεν είναι πρόβλημα να έχεις πιο πολλά GB στο iCloud από ότι μπορεί να χωρέσει η συσκευή. Το iOS είναι έτσι φτιαγμένο που θα βρει χώρο από μόνο του χωρίς να πρέπει εσύ να σβήσεις το οτιδήποτε.

Τι ρόλο παίζει; Πώς θα βρει χώρο;

Τι ρόλο παίζει; Πώς θα βρει χώρο;

Παίζει ρόλο γιατί πχ αν αρχίσω εγώ και streamάρω μια bluray ταινία 10 GB από το 16GB iPhone μου προφανώς το iOS όσο καλός "μαέστρος" και αν είναι δεν θα καταφέρει να βρει τόσο ελεύθερο χώρο και το stream θα κοπεί πριν το τέλος του. Αλλά εφόσον μιλάμε για φωτογραφίες, βίντεο και έγγραφα το iOS ξε-cacharei αρχεία που έχεις καιρό να χρησιμοποιείς με σκοπό να βρει χώρο για να νέα που ζητάς. Επομένως, όπως είπα και παραπάνω αν εγώ έχω στο iCloud μου 40 GB φωτογραφίες και έχω συσκευή 16 GB προφανώς δεν είναι όλες κατεβασμένες στην συσκευή και cacharei μόνο αυτές που έχω ανοίξει πρόσφατα. Για να δω κάποια παλαιότερη θα πρέπει να έχω internet. 

Παίζει ρόλο γιατί πχ αν αρχίσω εγώ και streamάρω μια bluray ταινία 10 GB από το 16GB iPhone μου προφανώς το iOS όσο καλός "μαέστρος" και αν είναι δεν θα καταφέρει να βρει τόσο ελεύθερο χώρο και το stream θα κοπεί πριν το τέλος του.

Το iCloud τι ρόλο παίζει εδώ;

Επομένως, όπως είπα και παραπάνω αν εγώ έχω στο iCloud μου 40 GB φωτογραφίες και έχω συσκευή 16 GB προφανώς δεν είναι όλες κατεβασμένες στην συσκευή και cacharei μόνο αυτές που έχω ανοίξει πρόσφατα. Για να δω κάποια παλαιότερη θα πρέπει να έχω internet. 

Προφανώς, ισχύει βέβαια για κάθε μεταφορά από δίσκο σε δίσκο.

Τι εννοείς "θα βρει χώρο"; Το iOS δεν κάνει μαγικά. Ή υπάρχει χώρος ή δεν υπάρχει. Εξ άλλου ο localy αναφέρει πρόβλημα στη μεταφορά προς το iCloud αλλά δεν μας λέει τι πρόβλημα. Επίσης αναρωτιέται για τον συγχρονισμό αλλά δεν λέει τι θέλει να συγχρονίσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...