Προς το περιεχόμενο

Push notifications στο iPhone ?

dk1210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ένα iPhone και έχω ένα gmail λογαριασμό με τον οποίο έχω όλα τα contacts μου, και τα πιο κύρια email μου. Κάνει synchronise όλα μου τα τηλέφωνα και με βολεύει πολύ...Τα email μου όμως δεν έρχονται άμεσα όπως στους άλλους λογαριασμούς που έχω, (outlook email και exchange server (εταιρικό email) που διαθέτουνε push. Το gmail διαθέτει μόνο fetch, με αποτέλεσμα να μην έρχονται άμεσα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μου δουλέψει έτσι όπως το θέλω το gmail?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω ένα iPhone και έχω ένα gmail λογαριασμό με τον οποίο έχω όλα τα contacts μου, και τα πιο κύρια email μου. Κάνει synchronise όλα μου τα τηλέφωνα και με βολεύει πολύ...Τα email μου όμως δεν έρχονται άμεσα όπως στους άλλους λογαριασμούς που έχω, (outlook email και exchange server (εταιρικό email) που διαθέτουνε push. Το gmail διαθέτει μόνο fetch, με αποτέλεσμα να μην έρχονται άμεσα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μου δουλέψει έτσι όπως το θέλω το gmail?

Εχεις δοκιμασει με την εφαρμογη Gmail app?

• Super Moderators

Εχεις δοκιμασει με την εφαρμογη Gmail app?

Το Gmail App προφανώς και έχει άμεσα push notifications. Για κάποιον όμως που του αρέσει περισσότερο το default email client του ios, είναι ένα θεματάκι! Παλιότερα εγώ είχα τα emails όλα στο default app αλλά είχα και το gmail app μόνο και μόνο για push notifications (τα έκλεισα στο default mail για να μην έρχονται 2 φορές), οπότε μόλις ερχοταν η ειδοποίηση από το gmail app άνοιγα το default για να τα διαβάσω.

Μετά το βαρέθηκα και γύρισα μόνο στο default και το fetch...

Να σου πώ την αλήθεια όχι, διότι προτιμώ το interface του email που υπάρχει στο iOS...

Εκει ερχονται αμεσα.

Συνηθεια ειναι το Interface, αλλωστε πολλα features του gmail app τα πηρε η apple κ τα εβαλε στο default email client.

• Super Moderators

Το push πάντως και στο default ios mail app νομίζω πως ισχύει πλεον μόνο στα corp gmail μέσα από τα google apps κλπ.

Επειδή πληρώνω έξτρα  storage στο gmail μου, θα ήθελα να έχω και την επιλογή για push ξανά (μιας και παλιότερα το υποστήριζε μια χαρά)...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...