sqratch Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 meta apo ligo psaksimo kateliksa stin agora tis radeon 9600pro (club 3d) eimai arketa eyxaristimenos mporo na po.. i erotisi mou einai i eksis..epidi tin proigoumeni karta pou eixa (geforce 2 mx 400 64MB) tin eixa anebasei se analisi 1280x1024@100Hz ...den antekse kai ta eftise..me apotelesma na anabosvinei i othoni kathe treis kai ligo,opote tin antikatestisa me tin radeon.Tora..tin radeon tin exo sta 1280x1024@85Hz kai eida oti an bgaleis apo ta XP to check ekeino pou leei hide modes that this monitor cannot display sikonei tote mexri 180Hz kai epidi ego paratirisa (os psoras pou eimai ) oti sta 85Hz psilotremei i eikona skeftika na tin anebaso sta 100Hz. kala tha kano?an nai..mexri poso mporei na sikosei? rotao giati ksero pos i karta pou pira einai para poli kaliteri apo tin proigoumeni pou eixa..alla mou exei mini fobia min ginei kamia stravi.. p.s.1 i othoni pou exo einai i iiyama vision master pro 454 p.s.2 sorry gia to priksimo.. apla thelo na to kano katanoito. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isobitis_r Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 pisteyw pws an to shkonei h o8oni soy, den nomizw na exeis kapoio problem, pantos diabase ta xarakthristika kaloy kakoy ths o8onis soy kai ths vga (kapoy prepei na exei ena pinakaki kai na leei gia tis analyseis kai ta refresh rates) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^BOOMBOOM Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 έχω ίδια οθόνη και ίδια κάρτα, απ'οσο φαίνεται η οθόνη σηκώνει πολύ μεγαλύτερες αναλύσεις απο την κάρτα δες και το επίσημο site της iiyama Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MY80- Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 http://www.ati.com/products/radeon9600/radeon9600pro/specs.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kelestor Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Αλήθεια ρε παίδες βρήκα την κάρτα σας σε πολύ καλή τιμή και σκέφτομαι να την τσιμπίσω. Μου είπαν όμως ότι η υλοποίηση της club δεν είναι και πολύ καλή και οτι καλύτερα θα έκανα αν πήγαινα για υλοποίηση από gigabyte. Τι μου λέτε να κάνω. Η αλήθεια είναι ότι δεν με απασχολεί και πολύ η υλοποίηση και μου αρκεί να φοράει το τσιπάκει της ati 9600 pro. Αξίζει να δώσω και άλλα λεφτά για να πάρω μαρκέ ή η καρτούλα σας είναι τζετε και τα άλλα ειναι απλά ψιλά γράμματα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Κοίτα, η υλοποίηση δεν είναι κάτι το ιδιαίτερα σημαντικό, με την προϋπόθεση να αποφεύγουμε τις γνωστές ως χειρότερες υλοποιήσεις και να κοιτάμε επιφυλακτικά τις ακριβότερες (υπό της έννοιας αν πραγματικά αξίζουν τα παραπάνω €). Οι διαφορές μιας κακής υλοποίησης από μία καλή ουσιαστικά έχουν να κάνουν με την ποιότητα των μνημων και των συστημάτων ψύξης. Έχω την εντύπωση πως οι Club είναι στην χαμηλή ποιοτική βαθμίδα αλλά μερικές φορές "λένε" λόγω των μεγάλων διαφορών τιμής με τις καλύτερες υλοποιήσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^BOOMBOOM Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 εγώ έχω 9600pro δεν ξέρω τι είναι club . πάντως έχω κατι προβληματάκια με drivers και δεν βλέπω καμια διαφορά σε σχέση με την GF2 που είχα πρίν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 ...και δεν βλέπω καμια διαφορά σε σχέση με την GF2 που είχα πρίν.. Τι εννοείς???? Γιατί δεν μπορεί να εννοείς αυτό που φαίνεται ότι εννοείς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^BOOMBOOM Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Σε 3dsmax solidworks και bryce που χρησιμοποιώ δεν είδα καμια διαφορά, τώρα σε παιχνίδια και άλλες εφαρμογές δεν ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 De nomizo na sou xalase i proigoumeni karta grafikon epeidi eixes tetoia analisi. Exei ontos xalasei logo tis analisis? Emena toulaxiston mou fainetai apithano. Apo oti eida i othoni sou sikonei mexri 120 hz se 1280X1024. Exeis perasei tous sostous drivers gia to monitor? Gia koita mipos kounietai kai kanena kalodio kai gi'auto svinei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.