black66.gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Transcend microSDHC class 4 card 8GB στο buy-more 1,16 ευρώ. Στο σκρούτζ. από 4,40 ευρώ 1
isay Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Με 6 ευρώ μεταφορικά τί να το κάνω? και πέρα απο τα 6 ευρώ μεταφορικά για τη συγκεκριμένα κάρτα γράφει "Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας (Παράδοση σε 7-10 εργάσιμες ημέρες)", δηλαδή καλό 15μερο ...
black66.gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Με 6 ευρώ μεταφορικά τί να το κάνω? Μα και τα άλλα eshops έχουν μεταφορικά.Για όσους είναι από Αθήνα είναι καλή προσφορά.Εγώ πάλι που είμαι από επαρχία πήρα τρεις και μαζί με τα μεταφορικά μου κόστισαν 9,48 δηλαδή 3,16 η μία.Και πάλι πολύ καλά είναι για παράδοση στην πόρτα μου.Αξίζει και η αναμονή για μερικές ημέρες. edit: out of stock.
isay Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μα και τα άλλα eshops έχουν μεταφορικά.Για όσους είναι από Αθήνα είναι καλή προσφορά.Εγώ πάλι που είμαι από επαρχία πήρα τρεις και μαζί με τα μεταφορικά μου κόστισαν 9,48 δηλαδή 3,16 η μία.Και πάλι πολύ καλά είναι για παράδοση στην πόρτα μου.Αξίζει και η αναμονή για μερικές ημέρες. edit: out of stock. αφου ουτε πριν ειχε stock
black66.gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 αφου ουτε πριν ειχε stock Εγώ πρόλαβα και πήρα τρεις πάντως.Όποιος πρόλαβε τον Κύριον είδε.
runner69 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Εγώ πρόλαβα και πήρα τρεις πάντως.Όποιος πρόλαβε τον Κύριον είδε. Καλα κατσε να τις παρεις πρωτα γιατι το εν λογω καταστημα ειναι γνωστο για τα "λαθη" του-ακυρωσεις του. 1
black66.gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Καλα κατσε να τις παρεις πρωτα γιατι το εν λογω καταστημα ειναι γνωστο για τα "λαθη" του-ακυρωσεις του. Εντάξει δεν χάλασε και ο κόσμος.Αν τις παραλάβουμε έχει καλώς.Αν και δεν πιστεύω να τις ακυρώσουν γιατί είναι μικρά τα ποσά.Μπορεί να είχαν βγάλει καμιά δεκαριά ή εικοσαριά για διαφημιστικούς λόγους.Πάντως mail επιβεβαίωσης παραγγελίας μου ήρθε.Αύριο τους παίρνω τηλέφωνο και αν υπάρξει ακύρωση ενημερώνω.
paylidis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 δε μπαινω καν... ουτε το κλικ μου ομως... ειναι 101% ακυρο
black66.gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μου ήρθε νέο mail μόλις και λέει: " Η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί & βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας από το εμπορικό τμήμα μας.Θα ακολουθήσει mail αναφορικά με την παραλαβή της στο κατάστημά μας ή με την αποστολή της στον χώρο σας αναλόγως της επιλογής σας." Οπότε μάλλον θα την στείλουν.
vdeseris Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Στα 2,5 με 3€ βλέπω παίζουν πλέον οι 8άρες. Είναι πολύ μικρές όμως. Όταν με 8€ παίρνεις 32άρα δεν αξίζει για μένα η 8άρα
emtr3 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μόλις έκανα κ γω μια παραγγελία αν και χλωμό το βλέπω. Κάτσει δεν κάτσει ευχαριστώ black66.
blueangel3 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Στα 2,5 με 3€ βλέπω παίζουν πλέον οι 8άρες. Είναι πολύ μικρές όμως. Όταν με 8€ παίρνεις 32άρα δεν αξίζει για μένα η 8άρα με 8€ παίρνεις 32gb ??? Γίνεται να μας δώσεις λινκ ?
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Πολλες https://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards.html?keyphrase=32gb+micro+sd
blueangel3 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δυστυχώς όμως από Ελλάδα με τα μεταφορικά η τιμή ανεβαίνει,σε κάποιες περιπτώσεις στο διπλάσιο της τιμής...έλεος αυτό το πράγμα με το κόστος των μεταφορικών !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα