Runner25 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 εχω το παραπανω ταμπλετ και εχω το εξης προβλημα μερικες φορες κολαει και δε μου βγαζει το πληκτρολογιο αφης στην οθονη και δεν μπορω να το επαναφερω παρα μονο με restart μηπως ξερει κανεις τι μπορω να κανω, τα updates του του τα χω κανει ολα κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Για δοκιμασε να αλλαξεις launcher 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoxen Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Παντος εγω αυτο το ταμπλετ το εχω κατα κατα ευχαριστηθει.... Το λιωνω στην κυριολεξία και δεν χαμπαριαζει. Μια φορα του εχω κανει εργοστασιακες ρυθμισεις. Τωρα μετα απο παρα κατι 2 χρονια φαινεται οτι τα εχει φτυσει η μπαταρια και το μονο που αρχισε τωρα να μου κανει μια στο τοσο τρεμοπαιζει η οθονη. Τωρα πριν τελειωσει η εγγύηση λεω να το παω να το δουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μήπως η οθόνη τρεμοπαίζει κατά την διάρκεια που κάνεις κλήση;; (Αναφέρομαι αν έχει το P605) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoxen Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Οχι σε ακυρες στιγμες.τωρα εχει καιρονα μου τοκανει μια βδομ μονο μουτο εκανε αλλα μαλλον θα το παω να το δουν γενικα πριν λυξη η εγγύηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα