Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα να μου προτεινετε ενα blueray drive για το συστημα της υπογραφης, εσωτερικου τυπου οτιδηποτε περα απο lg ταβανι στη τιμη δεν εχω

Δημοσ.

θα ηθελα να μου προτεινετε ενα blueray drive για το συστημα της υπογραφης, εσωτερικου τυπου οτιδηποτε περα απο lg ταβανι στη τιμη δεν εχω

Αρκετα Asus ειναι rebadged LG.Καλυτερα πηγαινε σε Pioneer, η εαν μπορεις απο εξω σε ενα Sony Optiarc BD-5300S

http://www.ebay.com/itm/Sony-blu-ray-rewritable-drive-BD-DVD-CD-BD-5300S-profesional-/331793576007?hash=item4d40703047:g:72YAAOSw~gRVq65Q

η Lite ON  iHBS112

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.TRS0&_nkw=Lite+ON++iHBS112&_sacat=0

Tο Sony(αυτο εχω) και Lite On εχουν 8mb προσωρινη μνημη(buffer) ενω τα  αλλα 2mb και 4mb

• Like 1
Δημοσ.

ολες οι απαντησεις πολυ καλες με καλυψαν. lg δεν θελω γιατι χαλανε η αληθεια εινια οτι σκεφτομουν κατι σε Pioneer αλλα γιατι οχι asus αυτο δε το χα σκεφτει, οσο για τα Lite on ειναι αρκετα καλα σαν ονομα το τωρινο μου dvd ειναι Lite και το πηρα επειδη ειχα απιυδεισει να μου χαλανε τα ρημαδοlg

για τα samsung τι γνωμη εχετε

Δημοσ.

ενα εξωτερικο samsung recorder SE-506 σε 1.5  χρονο αποδημησε εις κυριον.

ανεκαθεν ειχε θεμα με LTH δισκακια. και εχω διαβασει οτι τα περισσοτερα samsung εχουν θεμα με LTH δισκους.

το LG που εχω σε σταθερο μηχανημα αντεχει ακομα, αντιθετα με τα δικα σου

και εγω σκεφτομαι να δοκιμασω το PIONEER BDR-S09XLT στο μελλον

αυτο οτι αρκετα asus ειναι rebranded lg δεν το ηξερα. (ευχαριστω toyo) οποτε θα τα αποφυγω και εγω.

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτά τα άτιμα, δεν θα πέσει ποτέ  τιμή τους....;

Τα μισά cases πια είναι χωρίς καν υποδοχή για οπτικό μέσο και συ ανησυχείς για τις τιμές τους?

Για κατάργηση πάνε..

Δημοσ.

Ένας λόγος παραπάνω θα ήταν αν ίσχυε αυτό να ρίξουν τις τιμές.

Αλλά μόνο για κατάργηση δεν πάνε ακόμα τα οπτικά μέσα. Δεν θα με χάλαγε εκεί που κρατάω καμιά ταινία σε DVD, να έβαζα πέντε σε ένα δισκάκι Blu-Ray.

• Like 1
Δημοσ.

Το έχω σκεφτεί, αλλά τελικά, άλλη χάρη έχει να στοιβάζεις σκληρούς, και άλλη να βάζεις τα dvdάκια με το εξωφυλλάκι τους στα ραφάκια.  :-)

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...