pigeon Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Πολύ ωραία ευχαριστώ τα καλύψαμε, καθάρισα το αρχικό μου post. Είμαι λίγο χμμμ γι'αυτά τα δυο: 5. Το κάθε υποψήφιο μέλος (προτείνω οι χρήστες με likes) (...)Συμφωνώ με τους υπόλοιπους, διαφωνώ κάθετα με τα likes σε μια τόσο καθαρή διαδικασία. Ρε παιδιά δεν είναι εκλογές για αντιπροσώπευση, είναι συμμετοχή. Αν πρέπει κάποιος να μην συμμετέχει ενώ πληροί τις προυποθέσεις, μάλλον ο λόγος της εξαίρεσης είναι λίγο smelly. 8. Σχετικά με το blacklist. [Ψιλο-Fixed] Δύσκολη απόφαση παιδιά αυτό, το blacklist είναι βασικός μηχανισμός του SG. Εχω τρία μέλη στη λίστα και δεν επιδέχεται συζήτηση γιατί δεν θέλω να μπλέξω πάλι, 3 βδομάδες έφαγα στο support και δεν γουστάρω να τους ζαλίζω, εθελοντές είναι. Πως θα τους βγάζω στο group και να τους βάζω στα ανοικτά μου giveaways, γίνεται; Δεν γίνεται πρακτικά αυτό, μου ακυρώνει όλο το SG. Προτείνω: Να υπάρχει blacklist. Για το blacklist με σκίζετε λίγο αλλά θα δούμε αν μπουν αυτοί οι 3 που έχω γιατί είναι ανενεργοί έτσι κι αλλιώς. Πάντως αν είναι να προχωρήσουμε που έτσι φαίνεται, θα αποσύρω το blacklist τι να κάνουμε. Τα likes είναι το μοναδικό μη αντικειμενικό κριτήριο και μεταξύ μας είναι λίγο ...κλικαδόρικο, άσχετα οτι ξέρω ο xtrmsnpr δεν το πρότεινε γι'αυτό- και ξέρετε οτι είμαι γκρινιάρης σε τέτοια. Αν υπάρχει πρόβλημα με ενεργό μέλος (δηλαδή κάποιος από εμας εδω), γιατί δεν το λέμε από τώρα -μαζί με το λόγο βέβαια- να το λύσουμε ή να αποχωρήσει. Αυτό το κάνε αίτηση και θα δούμε αν εγκριθεί μου φαίνεται "θεατρο" και δεν το αντιλαμβάνομαι. Αν είναι νέος, γιατί να τον προγκήξουμε τον άνθρωπο, δεν θα τον ξέρουμε. Αν ήταν group για άλλα πράγματα δράσεις κτλ ή ήταν group που υπήρχε όριο πχ. οι πρώτοι 30 μπαίνουν, τότε εντάξει. Προσωπικά, σας το λεω δεν θα πω "οχι" για κανέναν που πληροί τους όρους, ακόμα κι αν δεν τον γουστάρω προσωπικά. Πρόταση: Γιατί να μην γίνει poll "εξόδου" δηλ. ας έχουν το δικαίωμα οι admin να ενεργοποιούν ψηφοφορία εξόδου αν έχουν reports για ατασθαλίες ή προβλήματα; (μπορεί να λέω μλκ δεν το πολυσκέφτηκα ).
Dreyar Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 ^^ Άρα είμαστε οκ με το blacklist, τα έγραψες και τα είπες μόνος σου Όπως έγραψε ο xtrmsnpr το θέμα με τα likes είναι αυτό -> Η όλη ιδέα ήταν για να έχουν συμμετοχή και τα μέλη του γκρουπ,για να δείξουν ότι τους είναι αρεστός κάποιος,κοινώς αν ξέρουν ότι έχει μπει κάποιος σε blacklist και δε τον θέλουν στο ga group,δε πα να κάνει 500 GAs άμα ξέρουν ότι θα τους χαλάσει την ησυχία δε τον θέλουν δε του κάνουν like,και πάλι είπα βάλτε την λογική,μη κολάτε σε αριθμούς. Ούτε κρυφή ατζέντα υπάρχει, ούτε τίποτα άλλο. Σκοπός του είναι η αποφυγή κακών χρηστών του SG . Δεν νομίζω να χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση το συγκεκριμένο θέμα. Τώρα αν συμφωνούμε ή όχι θα δείξει Αν κάποιο μέλος παραβεί τους κανόνες, του group και του SG κατ'επέκταση, τότε θα αποβάλεται από το group. Δεν νομίζω να χρειάζεται poll για αυτό. Φυσικά θα δημοσιεύεται ανακοίνωση στο γκρουπ για τους λόγους. Για να μην ξεχνιόμαστε -> 1
pigeon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Οκ το σώσαμε, βρήκα πατέντα για το blacklist τα ανοικτά θα μπαίνουν με ένα level. duh! Για τα likes παραμένει υποκειμενικό κριτήριο και διαφωνώ, προχωράμε πάντως και θα το βρούμε στην πορεία. Πως ξέρω προκαταβολικά οτι ο άλλος θα κάνει λαδιά στα GAs του και να μη του κάνω like τώρα; Λες οτι "τι κι αν κάνει 500 GAs θα τους χαλάσει την ησυχία", πως θα γίνει αυτό δεν θα δίνει τα κλειδιά; Μια-δυο-τρείς και έφυγε, απλό. Τέλος πάντων σίγουρα κάτι δεν έχω πιάσει, αν θέλει κάποιος που κατάλαβε ας στείλει με pm ένα παράδειγμα γιατι σκάλωσα. Α ναι, δώστε και κανένα προγνωστικό κάλπης, βγαίνει ο Γκόρτσος; Για να μην ξεχνιόμαστε ->
Προτεινόμενες αναρτήσεις