Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι στο γκρουπ πρέπει να είναι μόνο μέλη του ίνσο που δεν γράφτηκαν πριν μισή ώρα και ότι οι κανόνες υπάρχουν για να τηρούνται.

Τσαπατσουλιές τύπου μη με κάνεις ριπόρτ αλλού.

Και να μη σε κάνει ριπόρτ θα σε πιάσει το σκριπτ και θα τη φας θες δε θες.
Και καλά θα σου κάνουν.

Αλλά όσο για τα υπόλοιπα, πόσα έδωσε, πόσα πήρε, πόσο έκανε αυτό που έδωσε και δεν ξέρω τι άλλο, νομίζω το παραχέσατε το θέμα.

Αν κάποιος δεν δίνει ποτέ είναι δουλειά του γιατί.
Μπορεί να μην του περισσεύουν (ναι ξέρω ότι σηκώνει συζήτηση αλλά μην το ξηλώσουμε πάλι, αφήστε το εδώ).
Μπορεί να είναι τσιφούτης. Αν δεν το καταλάβει μόνος του τώρα, θα το καταλάβει με άσχημο τρόπο κάποτε.

Όποιος και να είναι ο λόγος, δεν αξίζει να δακτυλοδεικτούμε κάποιον επειδή δεν μας έκατσε το γκέιμ.

Αν τελικά δεν πας κάποιον για τον παραπάνω ή για τον χ ψ λόγο, μπλακλιστ.

Καλό θα ήταν να αποφεύγονται και τα σχετικά δράματα.

Όσο για το ποιος έφτιαξε το γκρουπ, ποιος θα διαχειρίζεται το γρουπ, δε νομίζω ότι θα έπρεπε να μπλέξουμε μοδεράτορες.
Δεν χρειάζεται να τους τρέχουμε κι άλλο χωρίς λόγο.

Νομίζω ότι όλοι ξεκινήσαμε αυτό το νήμα με καλές προθέσεις, να κάνουμε καποιανού τη μέρα λίγο καλύτερη, αλλά τελικά κάπου το χάσαμε.
Δε λέει να είναι τόσο περίπλοκα τα πράματα.

• Like 4
  • Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας προτεινω και δυο επιλογες για το group...

α)Να ειναι απλα ενα κλειστο group που τα steam accounts να αντιστοιχουν με καποιο insomnia account. Προφανως οχι λογαριασμο που εγινε χθες και εχει 0 μηνυματα. Ετσι, απλα τα παιχνιδια δεν πηγαινουν σε κινεζους και botακια. Φυσικα, αν καποιος εχει 0-50 μπορει να τρωει kick κατοπιν συνεννοησης των υπολοιπων μελων.

Εδω απλα δινεις, γιατι το θες. Οχι για να φτιαξεις το ratio σου ωστε να spamαρεις entries. Οι mods του group απλα κρατουν την αντιστοιχια insomnia - steam acc και κλωτσανε οποιον αποφασιστει απ το community του group.

Άρα κάνοντας ένα caster π.χ. είναι ok λογικά έτσι ? τι λίσα είναι αυτή με το να διώξουμε κάποιους δεν μπορώ να καταλάβω

( πόσο ωραίο και βολικό είναι πραγματικά σε κάποιους που βλέπω εδώ μέσα να προτείνουν ο καθένας ένα πλάνο για το group που να είναι στα μέτρα του κ' δεν το λέω για σένα , είπαμε με την λογικά κάποιων εδώ μέσα θα έπρεπε να μην μιλάω καν. 

Όποιος δεν γουστάρει να δίνει μην δίνει τέλος με αυτό και τους όρους του και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. 

Σωστό είναι αυτό που λέει ο SouLSLayeR δεν γουστάρεις κάποιον blacklist και τέλος.

Κανένα λόγο δεν έχετε να ζητάτε από τους Μod να υποστηρίξουν ένα group εκεί ( κάντε μια ομάδα 4 άτομα ανοίξτε το και βάλτε όλα τα άτομα από εκεί χωρίς σβησίματα και άλλα τέτοια ,

Βάλτε και 2-3 όρους και τέλος  :

a. όποιος θέλει να μπει να είναι εγγραμμένος εδώ έστω 6 μήνες

β. Να έχει μερικά ποστ 40-50 ( όχι τύπου ναι και όχι )

γ. και να κάνει συμβολικά ένα giveaway στο group πριν μπει και τέλος. 

( όποιος νέος θέλει να μπαίνει να στέλνει σε αυτούς και να το κάνουν add στο group έτσι και όλοι Έλληνες θα είμαστε και όλα τα άτομα θα έχουν κάποια συμμετοχή ... στην τελική πάνω από 50 δεν είμαστε όλοι στο gta 5 που έβαλε ο  xtrmsnpr περίπου 70 είμασταν αλλά και από άλλα φορουμ + wishlist που είχε άρα τι όρους θέλετε.

• Like 2
Δημοσ.

εγω παλι ειμαι τις φάσης. invite only οπως κάνουμε οι περισσότεροι εδω και ολα καλα. χωρις πολλά πολλά. όποιος εχει δινει όποιος δεν εχει δε πειράζει δε χάλασε ο κόσμος. εγω δίνω γιατι δεν τα θελω οχι για να πάρω πισω απο κάποιον αλλο. 

εν το μεταξυ κάποιος απο εδω μεσα με εβαλε σε blacklist πριν καιρο γιατι το παιχνίδι που κέρδισα δεν το ενεργοποίησα (Καππα)

σιγα μη κατσω εγω να ψάχνω το account του καθενός για να δω αν παιζει το παιχνιδι που κερδισε απο εμενα και ποσες ωρες το παιζει. νομιζω υπερβολικο αυτο αλλα τεσπα.

Δημοσ.

Άρα κάνοντας ένα caster π.χ. είναι ok λογικά έτσι ? τι λίσα είναι αυτή με το να διώξουμε κάποιους δεν μπορώ να καταλάβω

( πόσο ωραίο και βολικό είναι πραγματικά σε κάποιους που βλέπω εδώ μέσα να προτείνουν ο καθένας ένα πλάνο για το group που να είναι στα μέτρα του κ' δεν το λέω για σένα , είπαμε με την λογικά κάποιων εδώ μέσα θα έπρεπε να μην μιλάω καν. 

Όποιος δεν γουστάρει να δίνει μην δίνει τέλος με αυτό και τους όρους του και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. 

Σωστό είναι αυτό που λέει ο SouLSLayeR δεν γουστάρεις κάποιον blacklist και τέλος.

Κανένα λόγο δεν έχετε να ζητάτε από τους Μod να υποστηρίξουν ένα group εκεί ( κάντε μια ομάδα 4 άτομα ανοίξτε το και βάλτε όλα τα άτομα από εκεί χωρίς σβησίματα και άλλα τέτοια ,

Βάλτε και 2-3 όρους και τέλος  :

a. όποιος θέλει να μπει να είναι εγγραμμένος εδώ έστω 6 μήνες

β. Να έχει μερικά ποστ 40-50 ( όχι τύπου ναι και όχι )

γ. και να κάνει συμβολικά ένα giveaway στο group πριν μπει και τέλος. 

( όποιος νέος θέλει να μπαίνει να στέλνει σε αυτούς και να το κάνουν add στο group έτσι και όλοι Έλληνες θα είμαστε και όλα τα άτομα θα έχουν κάποια συμμετοχή ... στην τελική πάνω από 50 δεν είμαστε όλοι στο gta 5 που έβαλε ο  xtrmsnpr περίπου 70 είμασταν αλλά και από άλλα φορουμ + wishlist που είχε άρα τι όρους θέλετε.

Το α ηταν εμπνευση απ την τελευταια παραγραφο που εγραψες στο spoiler σου. 2 posts πανω απ το δικο μου.

Εμενα προσωπικα δε με πειραζει ακομα και αν δε δινει ουτε caster ή polarity. Με πειραζει ομως να μπαινει ενας σε ολα τα giveaways με μοναδικο σκοπο να μεγαλωσει την συλλογη με παιχνιδια που δεν ξερει καν οτι υπαρχουν, το θεωρω εγωιστικο και ανηθικο.

Γι αυτο προτεινα kick σε ακραιες περιπτωσεις. Εξαλλου ειπα, σημασια εχει να δινεις γιατι θες να το κανεις.

Το blacklist δεν ειναι ασχημη επιλογη ελλοχευει ομως τον κινδυνο προσωπικων διαμαχων.

Δημοσ.

Το blacklist δεν ειναι ασχημη επιλογη ελλοχευει ομως τον κινδυνο προσωπικων διαμαχων.

Κανένας κίνδυνος και άλλωστε αν δεν θέλεις να το δώσεις σε κάποιον εδώ είναι δικό σου θέμα και είναι σωστό να το ξέρει και αυτός ( θα το μάθει όταν πάει να μπει σε κάποιο giveaway, μετά θα σε βάλει και αυτός και τέλος) δεν μπήκα εγώ ποτέ να ρωτήσω γιατί με έβαλαν και είμαι!

Τώρα για το άλλο που λες , βλέπω να έχουμε κλάματα και σου είπα δεν υπάρχει λόγος να πεις ότι :  Αν κάποιος έχει να κάνει 8-9 μήνες να φεύγει , ποιος ο λόγος, γιατί ? Ποιος είναι αυτός που θα σε υποχρεώσει να αγοράσεις ένα bunlde μόνο και μόνο για να το δώσεις( για να γίνουν και καλά οι 15 ..14 ) αν είναι έτσι να τα κάνετε ανταλλαγές, μην τα χαρίζεται να έχετε και το αβαντάζ του ratio π.χ. level 5 γιατί και εγώ βλέπω ότι στα ανοικτά έχει κέρδος κάποιος Lv.5  από έναν Lv2  οπότε το κέρδος είναι αλλού ( μην ζητάς και εδώ να πάρεις και τα άλλα games που δεν έχεις επειδή έκανες το Radical πριν το δώσουν δώρο! ) [Δεν το λέω για σένα και το ξέρει! :) απλά πήρα το ποστ και σου απαντάω στο περί διαμάχες τα άλλα είναι γενικά.]

Δημοσ.

Βγήκε στις αίθουσες το "Star Wars XXIV: Η επανάσταση των giveaway-bots" ή ακόμα; :X

Λοιπόν εμένα με κάλυψε 100% ο SOADNICK και θεωρώ για το insomnia ως ανοικτή κοινότητα ταιριάζει το 1ο group τουλάχιστον για αρχή και εδώ είμαστε.. Να δούμε τι συμμετοχή υπάρχει γιατί ο σκοπός -νομίζω- είναι να πηγαίνουν τα leftovers παιχνίδια μας σε καλή μεριά και κυρίως όχι όλο στους ίδιους και τους ίδιους. Ας μπεί κι ένα μικρό ratio να υπάρχει κίνητρο για νταραβέρι.

Τώρα για τα χρωστάω/χρωστάς/χρωστάει, κουβέντα να γίνεται. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τη λογική πχ. να βάζει 40 giveaways o johnVani και κάποιος να μπαίνει και στα 40 σερί και απνευστί. Οτι τι δηλαδή, δεν βρήκες ούτε ένα παιχνίδι να το αφήσεις για αργότερα; Επίσης για το "δεν έχω" και "για τη φουκαριάρα η μάνα μου": Οταν μαζεύουμε ένα χρόνο παιχνίδια από giveaways που έχουν και καρτούλες, αυτές τις πουλάμε και με τα €€ παίρνουμε games και τα δίνουμε πίσω στην κοινότητα. (πχ. 100 games x 0,15€ = 15€ όμορφα ζεστά παντελονάτα, έξω που σου μένουν τα game στη συλλογή). Μιλάμε τώρα για βασικούς κανόνες ανθρώπινης συμπεριφοράς σε οποιαδήποτε κοινότητα, είτε online είτε "εκεί έξω". -_-

Αναφέρθηκε επίσης το blacklist, αυτό δεν είναι λύση, είναι πρόβλημα. Το blacklist είναι ένας μηχανισμός του SG για να κόβεις εκ των προτέρων κάποιους που παίζουν εκτός κανονισμών (του SG) και να μην χρειάζεται να τρέχεις για reroll, να κρατάς chat και ιστορίες. Πολύ κακώς χρησιμοποιείται για προσωπικούς λόγους, γι'αυτό υπάρχει αντίθετα το whitelist. Οποιοι επιθυμούν βλακλίστες προφανώς προσβλέπουν σε χαραμάδες και σε διαιώνιση της ασυδοσίας.

Πάντως εδώ μιλάμε να γίνει ένα υποτυπώδες γκρούπ με απλούς καθαρούς κανόνες κι όχι προσωπικές λίστες καλών/κακών. Να μπει μια τάξη για να μπορούμε όσοι έχουμε να δώσουμε να μη φοβόμαστε οτι θα τα μαζέψει ένας περαστικός κινέζος ή ένας κουπονάκιας επειδή έχει κάνει το SG δεύτερη φύση και ενδεχομένως αυτοεπιβεβαιώνεται μόλις βλέπει τη γάτα. :P

Αν θέλετε, σε βοηθητικό ρόλο και μόνο, ενδιαφέρομαι να εξυπηρετήσω το εγχείρημα όπου και όπως μπορώ καλύτερα, μιας και βρίσκομαι πολύ συχνά online και δίπλα σε υπολογιστή. Αυτό εννοείται αφού έχουν καθοριστεί οι (2 ?) βασικοί group officers όπου εννοείται πως δεν δηλώνω υποψηφιότητα. :-)

Δημοσ.

Διορθώνω, δεν το ενεργοποίησα.

Τότε είχε κάθε δικαίωμα να σε μπλάκλιστ.

• Won gifts should be activated to the Steam account used during registration, and they should not be regifted, traded, or sold.
Δημοσ.

Κανένας κίνδυνος και άλλωστε αν δεν θέλεις να το δώσεις σε κάποιον εδώ είναι δικό σου θέμα και είναι σωστό να το ξέρει και αυτός ( θα το μάθει όταν πάει να μπει σε κάποιο giveaway, μετά θα σε βάλει και αυτός και τέλος) δεν μπήκα εγώ ποτέ να ρωτήσω γιατί με έβαλαν και είμαι!

Τώρα για το άλλο που λες , βλέπω να έχουμε κλάματα και σου είπα δεν υπάρχει λόγος να πεις ότι : Αν κάποιος έχει να κάνει 8-9 μήνες να φεύγει , ποιος ο λόγος, γιατί ? Ποιος είναι αυτός που θα σε υποχρεώσει να αγοράσεις ένα bunlde μόνο και μόνο για να το δώσεις( για να γίνουν και καλά οι 15 ..14 ) αν είναι έτσι να τα κάνετε ανταλλαγές, μην τα χαρίζεται να έχετε και το αβαντάζ του ratio π.χ. level 5 γιατί και εγώ βλέπω ότι στα ανοικτά έχει κέρδος κάποιος Lv.5 από έναν Lv2 οπότε το κέρδος είναι αλλού ( μην ζητάς και εδώ να πάρεις και τα άλλα games που δεν έχεις επειδή έκανες το Radical πριν το δώσουν δώρο! ) [Δεν το λέω για σένα και το ξέρει! :) απλά πήρα το ποστ και σου απαντάω στο περί διαμάχες τα άλλα είναι γενικά.]

Προφανως και ειναι δικο σου θεμα σε ποιον θα δωσεις τι, αλλα μη νομιζεις οτι δεν υπαρχουν ατομα που ψηνονται για σαματα αν βρεθουν σε blacklist.

Εγω παντως εδω

Διαφωνω.

Τι παει να πει καιρο να κανει GA?

Αν ωστοσο δεν κερδιζει τιποτα ή δεν μπαινει καν στην πλειοψηφια των GAs γιατι να βγαινει?

Το ratio ειναι το πιο δικαιο.

ειπα ξεκαθαρα οτι διαφωνω με το να φευγει οποιος εχει καιρο να κανει GA.

Θεωρω ομως οτι εστω και τυπικα πρεπει να δινεις ενα game οταν κερδιζεις πολλα. Στο κατω κατω ειναι και ηθικη υποχρεωση να μην παιρνεις μονο αλλα και να δινεις.

Δημοσ.

εν το μεταξυ κάποιος απο εδω μεσα με εβαλε σε blacklist πριν καιρο γιατι το παιχνίδι που κέρδισα δεν το ενεργοποίησα (Καππα)

σιγα μη κατσω εγω να ψάχνω το account του καθενός για να δω αν παιζει το παιχνιδι που κερδισε απο εμενα και ποσες ωρες το παιζει. νομιζω υπερβολικο αυτο αλλα τεσπα.

Καλημέρα,

Αυτός ο κάποιος ήμουν εγώ. Το θέμα ήταν ότι ενώ ήξερες ότι πρέπει να το ενεργοποιήσεις δεν το ενεργοποίησες και πολύ απλά σε έβαλα στη "μαύρη λίστα¨. Και μιας και το ανέφερες εσύ ο ίδιος δείχνει ότι η απόφασή μου ήταν σωστή, μιας και δεν κατανοείς τους κανόνες. Μου αρέσει πάρα πολύ το γεγονός ότι πλέον ούτε στη λίστα σου δεν είναι. Μια χαρά!!!

Σκέψου πως υπήρχαν άλλα οχτώ άτομα που δήλωσαν συμμετοχή. Τροφή για σκέψη.

• Like 3
Δημοσ.

Μια (ελπίζω χρήσιμη) διευκρίνιση:  Αν κέρδισει κάποιος και δεν ενεργοποιήσει το κλειδί, αυτό συνιστά παράβαση των κανονισμών του SG και μπορεί να υπάρξει report ως και blacklist ανάλογα με τα κέφια του δωρητή. Σε κλειστά group αυτή η πράξη είναι και -η κύρια- αιτία αποχώρησης.

Αν όμως το κερδισμένο κλειδί δεν ενεργοποιείται για τον α ή β λόγο, τότε ο νικητής μπορεί να δηλώσει οτι δεν παρέλαβε το κλειδί και να καταχωρηθεί ως "not received", χαλώντας βέβαια τη φήμη του δωρητή με πιθανό επακόλουθο το blacklist. Δεν υπάρχει τιμωρία από το SG σ'αυτή την περίπτωση, ούτε λόγος αποχώρησης από το group.

TL;DR  Με 2 λόγια, το να μη δουλεύει ένα κλειδί δεν έγινε και τίποτε, προβλέπεται κι από τους κανόνες του SG. Πρέπει όμως να καταχωρηθεί ως "not received".

Δημοσ.

Σημασία δεν έχει πόσο κερδίζει αλλά τι κερδίζεις! ...και φυσικά η εικόνα που έχει κάποιος εδώ όλα αυτά τα χρόνια . Αν κάποιος ζητά ανταλλάγματα  (είναι δικό του θέμα και μόνο και για μένα καλύτερα να μην δίνει τίποτα εφόσον αύριο θα το κλάψει ) και ας το βαφτίζει όπως θέλει ''βασικό κανόνα ανθρωπινής συμπεριφορά '' και 1000 άλλα τέτοια , δεν έγινες και ανάδοχος γωνιών σε παιδί της Αφρικής για να λες τέτοιες βαριές κουβέντες. ( Εδώ μην γελιόσαστε δεν υπάρχει κανένα ανθρωπιστικό έργο).

Tέλος μερικά ελάχιστα games που κατά καιρούς που έχουν μπει εδώ έχουν την αξία όλων των άλλων πχ. έχω κερδίσει το battlepathis ( μετά από 1 μήνα το έδωσαν δωρεάν ) όποιος θέλει παίρνει για πλάκα 80 κλειδιά , αν τα ανταλλάξει  όλα αυτά σου δίνει κάποιος το gta 5? (Όχι) άσχετα με το ότι  όλα τα κλειδιά μαζί έχουν μεγαλύτερη αξία αν βρεις να τα πουλήσεις στο g2a.( οπότε μια Νίκη μπορεί να είναι πολλαπλάσια καλύτερη από 40 νίκες αν αυτά τα παιχνίδι δεν έχουν καμία αξία ) άλλωστε είπαμε αν το κάναμε ανοικτό θα λέγατε τα ίδια στον Ινδό που θα το κέρδιζε? ( όχι ) οπότε εδώ τι αλλάζει , ότι μερικοί έχουν κερδίσει περισσότερος φορές από μια και μας χαλάει γιατί είμαστε Ελληνάρες.

Τα περί κάρτες πουλήσει δώσει πάρει παιχνίδια ψόφια δεν λένε τίποτα μπορείς αν βάλει ο καθένας 10 copies από το χειρότερο παιχνίδι που υπάρχει και κάνει π.χ. 0,09€ και να έχεις νικητές το μισό forum, τι σημαίνει ότι σου χρωστάνε? ( Αύριο τσάμπα θα είναι, μάλλον τους χρωστάς ) δεν έχει αξία να μπαίνουν τέτοια games. ( οπότε και αυτός που δεν κάνει καλά κάνει και δεν δίνει το why soo evil π.χ. )

Μερικοί ξέρετε πολύ καλά τι λέω. Απλά το δάκτυλο ήταν πάντα αγαπημένη κίνηση.

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα,

Αυτός ο κάποιος ήμουν εγώ. Το θέμα ήταν ότι ενώ ήξερες ότι πρέπει να το ενεργοποιήσεις δεν το ενεργοποίησες και πολύ απλά σε έβαλα στη "μαύρη λίστα¨. Και μιας και το ανέφερες εσύ ο ίδιος δείχνει ότι η απόφασή μου ήταν σωστή, μιας και δεν κατανοείς τους κανόνες. Μου αρέσει πάρα πολύ το γεγονός ότι πλέον ούτε στη λίστα σου δεν είναι. Μια χαρά!!!

Σκέψου πως υπήρχαν άλλα οχτώ άτομα που δήλωσαν συμμετοχή. Τροφή για σκέψη.

Οτι είπα κι εγώ πριν με άλλα λόγια.

1:2 για να μάθουνε άτομα να μην μπαίνουνε σε οτι giveaway βρίσκουνε.

Δημοσ.

Σημασία δεν έχει πόσο κερδίζει αλλά τι κερδίζεις! ...και φυσικά η εικόνα που έχει κάποιος εδώ όλα αυτά τα χρόνια . Αν κάποιος ζητά ανταλλάγματα  (είναι δικό του θέμα και μόνο και για μένα καλύτερα να μην δίνει τίποτα εφόσον αύριο θα το κλάψει ) και ας το βαφτίζει όπως θέλει ''βασικό κανόνα ανθρωπινής συμπεριφορά '' και 1000 άλλα τέτοια , δεν έγινες και ανάδοχος γωνιών σε παιδί της Αφρικής για να λες τέτοιες βαριές κουβέντες. ( Εδώ μην γελιόσαστε δεν υπάρχει κανένα ανθρωπιστικό έργο).

Tέλος μερικά ελάχιστα games που κατά καιρούς που έχουν μπει εδώ έχουν την αξία όλων των άλλων πχ. έχω κερδίσει το battlepathis ( μετά από 1 μήνα το έδωσαν δωρεάν ) όποιος θέλει παίρνει για πλάκα 80 κλειδιά , αν τα ανταλλάξει  όλα αυτά σου δίνει κάποιος το gta 5? (Όχι) άσχετα με το ότι  όλα τα κλειδιά μαζί έχουν μεγαλύτερη αξία αν βρεις να τα πουλήσεις στο g2a.( οπότε μια Νίκη μπορεί να είναι πολλαπλάσια καλύτερη από 40 νίκες αν αυτά τα παιχνίδι δεν έχουν καμία αξία ) άλλωστε είπαμε αν το κάναμε ανοικτό θα λέγατε τα ίδια στον Ινδό που θα το κέρδιζε? ( όχι ) οπότε εδώ τι αλλάζει , ότι μερικοί έχουν κερδίσει περισσότερος φορές από μια και μας χαλάει γιατί είμαστε Ελληνάρες.

Τα περί κάρτες πουλήσει δώσει πάρει παιχνίδια ψόφια δεν λένε τίποτα μπορείς αν βάλει ο καθένας 10 copies από το χειρότερο παιχνίδι που υπάρχει και κάνει π.χ. 0,09€ και να έχεις νικητές το μισό forum, τι σημαίνει ότι σου χρωστάνε? ( Αύριο τσάμπα θα είναι, μάλλον τους χρωστάς ) δεν έχει αξία να μπαίνουν τέτοια games. ( οπότε και αυτός που δεν κάνει καλά κάνει και δεν δίνει το why soo evil π.χ. )

Μερικοί ξέρετε πολύ καλά τι λέω. Απλά το δάκτυλο ήταν πάντα αγαπημένη κίνηση.

Enough φίλε. Ελα να τα πούμε εφ'ολης της ύλης, once and for all.

Από το τέλος. Το πως θα ζεις τη ζωή σου (παρτάκιας ή κορόιδο, λαμόγιο ή τίμιος, leecher ή donator) αυτό είναι δικαίωμά σου και δικαίωμα των υπολοίπων να σε κάνουν φιλαράκι τους να σε σιχαίνονται. Αυτό που δεν είναι δικαίωμά σου είναι να προσπαθείς συστηματικά να φτιάξεις αυλή, κλίκα εναντίον μου επειδή γράφω τα αυτονόητα οτι πρέπει να τηρούνται οι κανόνες του SG για να μην έχουμε αχρείαστους μπελάδες. Οφείλεις να απαντήσεις, ποίοι είναι αυτοί που ξέρουν καλά, και τί ακριβώς ξέρουν; Αν θέλεις να συμμετέχεις σε μια κοινότητα, οφείλεις κατ'αρχήν να σέβεσαι τα υπόλοιπα μέλη, ήρθε η ώρα να αποδείξεις οτι δεν πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα. Περιμένω λοιπόν...

Περί των ανταλλαγμάτων και των βασικών κανόνων συμπεριφοράς σε παραπέμπω στα δεκάδες σχόλια των υπολοίπων. Εγώ προσωπικά δεν θέλω κάτι από σένα γι'αυτό και δεν μπαίνω στα giveaways σου. Πάντως αν αυτά που γράφεις δεν είναι αντανακλαστικό ευθιξίας και πραγματικά πιστεύεις οτι σου οφείλονται κατά προτεραιότητα κι αποκλειστικότητα τα παιχνίδια που χαρίζονται, σαν να εξευμενίζουμε κάποια θυμωμένη θεότητα με δωρεές, αυτό ίσως πρέπει να το κοιτάξεις.  :whistle:

Για την μομφή(; ) των battlepaths σου απαντώ οτι τουλάχιστον τα δικά μου κλειδιά προέρχονται 100% από αγορές bundles -είναι δηλαδή αγορασμένα- και όχι από δωρεάν giveaways του IG ή άλλων, σε αντίθεση με αυτά που μαζεύεις με τους δευτερότριτους λογαριασμούς για να έχεις "80 για πλάκα". Απ' την άλλη τα δωρεάν κλειδιά που παίρνω στην κατοχή μου τα έχω ήδη χαρίσει ανοικτά στο θέμα και θα συνεχίσω να το κάνω έτσι ακριβώς. Σε κάθε περίπτωση απαντώ οτι, εγώ τουλάχιστον δίνω και μάλιστα δίνω πολύ πριν πάρω, σε αντίθεση με σένα που γκρινιάζεις πως δεν μπορείς να δώσεις ή δεν θελεις να δώσεις ή δεν χρωστάς πουθενά και τίποτε. Αν δεν χαρίσω εγώ, εσύ κι ο άλλος, ποιος θα δώσει ο φούφουτος ή ο Gaben αυτοπροσώπως; Γι' άλλη μια φορά προτιμάς την προσωπική αντιπαράθεση για να καταργήσεις το αυτονόητο και την κοινή λογική...

Για τα παιχνίδια και τις τιμές τους γενικότερα αν και καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, το SG καλώς η κακώς έχει ορίσει μια αξία που είναι το 15% της τιμής πώλησης για τα bundled. Είτε το συζητάμε μ'αυτό, είτε με τον αριθμό των games, είτε με το spamming στις συμμετοχές , είτε... είτε.. σε όλα αυτά είσαι φάουλ και μάλιστα πολλές φορές. Πάντως, δεν έχει νόημα τόσο ψείρισμα με τις τιμές, ούτε να νιώθεις θιγμένος σαν να έχεις δώσει ΑΑ παιχνίδια που δεν μέτρησαν περισσότερο, γιατί δεν έχεις δώσει. Για λογαριασμό άλλων μιλάς ή απλώς ψάχνεις συμπαραστάτες;

Περί "δάχτυλου" περιμένω εξηγήσεις, περί Ελληναράδων σου απαντώ οτι όλοι γνωρίζουμε το auto-entering userscript που βάζει αυτόματα σε GAs μόλις γεμίζουν οι πόντοι, αλλά ελάχιστοι το χρησιμοποιούν γιατί είναι απλώς ξεφτίλα. Γιατί οι 18000+ συμμετοχές με το χέρι δεν μπαίνουν. Ζορι πάντως δεν τραβάω, εξηγούμαι, απλά να λέμε την αλήθεια και να έχουμε το θάρρος των αποφάσεών μας.

Κοίτα γενικά μην αγχώνεσαι τόσο μ'αυτό το σάπιο groupακι που πάμε να φτιάξουμε, εσύ έχεις φίλους που σε σπρώχνουν στο bundlelicious ακόμα και με level 3 θα μπεις, είσαι και δεινός donator με 0,4 ratio θα σαρώσεις. Πάντως αν νομίζεις οτι λασπώνοντας εμένα και βρισκοντας ενδεχομένως δυο-τρεις ακόμα υποστηρικτές θα την περασεις ζάχαρη, προχώρα! Δεν ξέρω που εξυπηρετεί όλο αυτό το ξεκατίνιασμα κάθε φορά, αν τελικά γίνει group θα ζεις με τους όρους του, αλλιώς μην συμμετέχεις.

:-(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...