Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε, τι "για πείτε" ... :unsure:

Από πέρσι το έχω αναφέρει για πριβέ γκρουπ 3 φορές, και τις 3 μου την έπεσαν με μαθηματική ακρίβεια και επαγγελματική συνέπεια οι δυο-τρεις γνωστοί νίντζα. Τώρα να μου το θυμηθείς, θα είναι η 4η, και δεν θα έχω γράψει τίποτε ακόμα. Τώρα είναι απορίας άξιο γιατί ο xtrmsnpr -ορθώς- γράφει και ξαναγράφει αλλά ακόμα δεν ακούει τα σχολιανά του , δεν ξέρω τί γίνεται. Μπορεί να τους έχει δωροδοκήσει με τίποτε bundleliσιους δωράκια και να γλυκάθηκαν.. :P

Πριβέ γκρουπ να γίνει όχι σήμερα, όχι αύριο.. χτες!

* Να γίνεται έλεγχος οτι ο sg/steam user είναι μέλος στο insomnia και με ένα όριο εγγραφής πχ. 1 μήνας εγγραφής + 20 σχόλια κατ' ελάχιστο. 

* Να τηρούνται ΟΛΟΙ οι κανόνες του SG χωρίς μα/μου/σου/του.

* ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ανοικτό προφίλ ή αποδοχή friend request. Οι μοναχικούληδες ζουν και χωρίς δώρο.

* Ας υπάρχει κι ένα πολύ ελαστικό ratio πχ. 1:5, 1:6 ή και περισσότερο, απλά για να αποφεύγονται οι επαγγελματίες.

Αυτά τα λίγα από μένα και μη μου αρχίσετε πάλι τα νάζια, κανεις νέος ή παλιός δεν χάνει από τα παραπάνω, όλοι κερδίζουν. Μονο οι νίνζα ζορίζονται. :X

• Like 5
  • Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από πέρσι το έχω αναφέρει για πριβέ γκρουπ 3 φορές, και τις 3 μου την έπεσαν με μαθηματική ακρίβεια και επαγγελματική συνέπεια οι δυο-τρεις γνωστοί νίντζα. Τώρα να μου το θυμηθείς, θα είναι η 4η, και δεν θα έχω γράψει τίποτε ακόμα. Τώρα είναι απορίας άξιο γιατί ο xtrmsnpr -ορθώς- γράφει και ξαναγράφει αλλά ακόμα δεν ακούει τα σχολιανά του , δεν ξέρω τί γίνεται. Μπορεί να τους έχει δωροδοκήσει με τίποτε bundleliσιους δωράκια και να γλυκάθηκαν.. :P

Πριβέ γκρουπ να γίνει όχι σήμερα, όχι αύριο.. χτες!

* Να γίνεται έλεγχος οτι ο sg/steam user είναι μέλος στο insomnia και με ένα όριο εγγραφής πχ. 1 μήνας εγγραφής + 20 σχόλια κατ' ελάχιστο. 

* Να τηρούνται ΟΛΟΙ οι κανόνες του SG χωρίς μα/μου/σου/του.

* ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ανοικτό προφίλ ή αποδοχή friend request. Οι μοναχικούληδες ζουν και χωρίς δώρο.

* Ας υπάρχει κι ένα πολύ ελαστικό ratio πχ. 1:5, 1:6 ή και περισσότερο, απλά για να αποφεύγονται οι επαγγελματίες.

Αυτά τα λίγα από μένα και μη μου αρχίσετε πάλι τα νάζια, κανεις νέος ή παλιός δεν χάνει από τα παραπάνω, όλοι κερδίζουν. Μονο οι νίνζα ζορίζονται. :X

Συμφωνώ σε όλα, κι ας μένω εκτός από αυτά που γράφεις γιατί δεν έχω ακόμη το ratio που αναφέρεις (επειδή ασχολούμαι με το SteamGifts λίγο καιρό και έδινα πριν με 10 άλλους τρόπους). Όποιος ενδιαφέρεται, ανεβάζει και ratio.

Πχ έχω το low-tier του Humble Firaxis Bundle να δώσω, αλλά δεν έχει μπει ακόμη στο SteamGifts (επειδή είναι ένα κλειδί για όλα). Soon :P.

Δημοσ.

γιατί δεν έχω ακόμη το ratio που αναφέρεις

Βρε 1:5 σημαίνει ανά 5 νίκες, μια δωρεά (ή αλλιως 0,2). Εσύ έχεις 2:1, 10 φορές περισσότερο. :-D

Δημοσ.

Να μην πηγαινει με 1:5.

Απλα οποιος εχει αρκετο καιρο να κανει GA,να βγαινει εκτος.Και οποιος θελει να μπει θα κανει ενα ποστ με το προφιλ απο steam και steamgifts για να δουμε οτι ειναι OK και τα 'Like' του εκαστοτε post θα καθοριζει εαν θα μπαινει στο group ή οχι.

Δημοσ.

Βρε 1:5 σημαίνει ανά 5 νίκες, μια δωρεά, δηλαδή 0,2 όπως λένε στα πριβέ groups.

Εσύ έχεις ήδη 1:2 δηλαδή 0,50. (2,5 φορές πάνω). :-D

Ναι, απλώς εγώ είδα 1,5-1,6 (και όχι 1 προς 5)  και πήγε αλλού το μυαλό μου. Tespa :P.

Δημοσ.

Παραείσαι ελαστικός στο ratio.

1:2 που λέει ο xtrmsnpr είναι οτι πρέπει. Πρέπει να κοπεί το συνήθειο να μπαίνεις σε παιχνίδια που δεν πρόκειται να παίξεις ποτέ σου.

• Like 1
Δημοσ.

Παραείσαι ελαστικός στο ratio.

1:2 που λέει ο xtrmsnpr είναι οτι πρέπει. Πρέπει να κοπεί το συνήθειο να μπαίνεις σε παιχνίδια που δεν πρόκειται να παίξεις ποτέ σου.

Ναι επίτηδες έβαλα χαμηλό ratio με τη λογική "ας τρέξει λίγο καιρό έτσι και βλέπουμε". Συμφωνώ πάντως με το 0,50, θα γίνει καλό νταραβέρι. Ισως μείνουν κάποιοι απ'εξω που δεν ξέρουν τους μηχανισμούς ή/και δεν έχουν leftovers.

Να μην πηγαινει με 1:5. Απλα οποιος εχει αρκετο καιρο να κανει GA,να βγαινει εκτος.Και οποιος θελει να μπει θα κανει ενα ποστ με το προφιλ απο steam και steamgifts για να δουμε οτι ειναι OK και τα 'Like' του εκαστοτε post θα καθοριζει εαν θα μπαινει στο group ή οχι.

Νομίζω πως είναι τεράστια φασαρία για τον διαχειριστή αυτό που λες. Ενώ στην περίπτωση του ratio την ευθύνη να παρακολουθεί το ratio και επομένως να μην μπαίνει σε giveaways την έχει αποκλειστικά ο χρήστης. Επομένως, αν κάποιος είναι στα κόκκινα, μπεί σε giveaway και κερδίσει, γίνεται report από τον δωρητή, βγαίνει από το group και γίνεται re-roll για καινούργιο νικητή.

Πάντως χρειάζεται αρκετή δουλειά και το ratio, χρειάζεται spreadsheet ή php σελίδα που να ανανεώνεται (ημι)αυτόματα. Πχ στο group αυτό, υπάρχει ολόκληρος πίνακας με στατιστικά.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι επίτηδες έβαλα χαμηλό ratio με τη λογική "ας τρέξει λίγο καιρό έτσι και βλέπουμε". Συμφωνώ πάντως με το 0,50, θα γίνει καλό νταραβέρι. Ισως μείνουν κάποιοι απ'εξω που δεν ξέρουν τους μηχανισμούς ή/και δεν έχουν leftovers.

Νομίζω πως είναι τεράστια φασαρία για τον διαχειριστή αυτό που λες. Ενώ στην περίπτωση του ratio την ευθύνη να παρακολουθεί το ratio και επομένως να μην μπαίνει σε giveaways την έχει αποκλειστικά ο χρήστης. Επομένως, αν κάποιος είναι στα κόκκινα, μπεί σε giveaway και κερδίσει, γίνεται report από τον δωρητή, βγαίνει από το group και γίνεται re-roll για καινούργιο νικητή.

Πάντως χρειάζεται αρκετή δουλειά και το ratio, χρειάζεται spreadsheet ή php σελίδα που να ανανεώνεται (ημι)αυτόματα. Πχ στο group αυτό, υπάρχει ολόκληρος πίνακας με στατιστικά.

my body is ready για να γίνω ο σουπερ κακός εδώ μέσα!

Ε μα ναι,είναι ολόκληρη διαδικασία το πριβε γκρουπ..Κάθε πριβε GA group που σέβεται τον εαυτό του,έχει πίνακες με τα στατιστικά των χρηστών.

και ναι πρέπει να το αξίζεις για να μπεις σε πριβε γκρουπ,με 5 κερδίζεις 1 δίνεις,μμμμ!!χαϊδεύουμε αφτιά!

Εκεί να σφίξουμε το λουρί να ουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Να μην πηγαινει με 1:5.

Απλα οποιος εχει αρκετο καιρο να κανει GA,να βγαινει εκτος.Και οποιος θελει να μπει θα κανει ενα ποστ με το προφιλ απο steam και steamgifts για να δουμε οτι ειναι OK και τα 'Like' του εκαστοτε post θα καθοριζει εαν θα μπαινει στο group ή οχι.

Διαφωνω.

Τι παει να πει καιρο να κανει GA?

Αν ωστοσο δεν κερδιζει τιποτα ή δεν μπαινει καν στην πλειοψηφια των GAs γιατι να βγαινει?

Το ratio ειναι το πιο δικαιο.

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο το πόσα, αλλά και το τι παιχνίδια δίνεις μην ξεχνάτε. Ναι οκ μπορεί π.χ. να πάει κάποιος να κάνει δωρεά 1 παιχνίδι των 60p και μετά να κερδίσει 5 των 5-10p. 

Αλλά ακόμη και αυτό είναι σχετικό. Τυχαίνει παιχνίδια των 40p να μπορείς να τα βρεις σε καλύτερες τιμές από συγκεκριμένα παιχνίδια των 10p. Επομένως είναι το πραγματικό κόστος το οποίο μετράει. Το πόσα έχει δώσει ο καθένας, το οποίο δεν είναι εύκολα υπολογίσιμο.

Το θέμα άρχισε με την λογική του να μην μπαίνουν άτομα που δεν έχουν σχέση με το community και απλά το χρησιμοποιούν καθαρά για τα giveaways. Μην το ξεψειρίζουμε υπερβολικά θα έλεγα εγώ. Η το αφήνουμε έτσι και βάζουμε σε blacklist τις πιο ακραίες περιπτώσεις ή κάνουμε κανά group με minimum απαιτήσεις που απλά θα βγάζουν εκτός τις περιπτώσεις αυτές.

• Like 2
Δημοσ.

Η λύση στα nonbundled giveaways μπορεί πολύ εύκολα να δοθεί με το ratio. 1 nonbunded giveaway από 8p μέχρι 10p θα ισούται με 5 bundled, από 11p μέχρι 20p με 8 bundled κλπ. Καπως έτσι θα οριστεί με τη σύμφωνη γνώμη όλων και θα δουλεύει. Δικαιο σύστημα και ήδη χρησιμοποιημένο από άλλα γκρουπακια.

Επίσης, τη δουλειά του Archi δύσκολα να την φτάσει κάποιος. Με Google Docs μπορεί να δουλέψει εύκολα με μιά εβδομαδιαία ανανέωση από 2-3 άτομα.

Αν είναι για bundled giveaways group, παρακαλώ να με υπολογίζεται. Είμαι καινούργιος εδώ αλλά έχω γνώση από αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

Θα σας προτείνω μερικούς κανονισμούς μέχρι αύριο το βράδυ,που θα τους δανειστώ από 2 groups μου και θα τους συνδιάσω,πάνω κάτω ίδιοι είναι οι κανονισμοί σε αυτά τα groups,να δούμε τί έχουμε να πούμε.

Απλώς αυτοί που δεν είναι διατεθειμένοι να σπρώξουν το εγχείρημα μη πετάγονται και με σαλιαρίσματα,προτείνουν ελαστικούς κανονισμούς που φαντάζονται ότι εκεί θα κινείται το γκρουπ.

Σε όλους θα δίνεται η ευκαιρία να συμμετάσχουν,άλλοι θα τα καταφέρνουν άλλοι όχι.

Γιαυτό και όπως προτάθηκε πιο πάνω θα ψηφίζουμε με τα likes του καθένα.

Εννοείται ότι εδώ θα ποστάρονται πέρα από το group τα GAs και θα τα βλέπουν όλοι.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν είναι μόνο το πόσα, αλλά και το τι παιχνίδια δίνεις μην ξεχνάτε. Ναι οκ μπορεί π.χ. να πάει κάποιος να κάνει δωρεά 1 παιχνίδι των 60p και μετά να κερδίσει 5 των 5-10p. 

Αλλά ακόμη και αυτό είναι σχετικό. Τυχαίνει παιχνίδια των 40p να μπορείς να τα βρεις σε καλύτερες τιμές από συγκεκριμένα παιχνίδια των 10p. Επομένως είναι το πραγματικό κόστος το οποίο μετράει. Το πόσα έχει δώσει ο καθένας, το οποίο δεν είναι εύκολα υπολογίσιμο.

Το θέμα άρχισε με την λογική του να μην μπαίνουν άτομα που δεν έχουν σχέση με το community και απλά το χρησιμοποιούν καθαρά για τα giveaways. Μην το ξεψειρίζουμε υπερβολικά θα έλεγα εγώ. Η το αφήνουμε έτσι και βάζουμε σε blacklist τις πιο ακραίες περιπτώσεις ή κάνουμε κανά group με minimum απαιτήσεις που απλά θα βγάζουν εκτός τις περιπτώσεις αυτές.

Μπα..το όλο θέμα είναι πόσα παιχνίδια δίνεις,και όχι πόσο κοστίζει αυτό που δίνεις..

Με αυτό το σκεπτικό,θα γίνει γκρουπ και θα είμαι μόνος μου,αφού ότι έχετε δώσει σε σχέση με εμένα είναι ψίχουλα και τίποτα..

Πώς σου φαίνεται αυτό και πως σου ακούγεται αυτό;Ωραιό ε; Θα μπορούσα να σας πετάξω..

Όποιος βλέπει το πραγματικό κόστος ότι μετράει,συγνώμη αλλά δεν είναι άξιος να συμμετέχει ΚΑΝ στο SG και γενικά σε giveaways.

Το όλο πράγμα γίνεται για να προσφέρουμε και να μοιράσουμε,όχι για να δείξουμε ποιος έχει την μεγαλύτερη τσουτσού.

Και εννοείται θα το ξεψειρίσουμε μέχρι κει που δε πάει,αλλιώς θα έχουμε τρύπες και δεν υπάρχει λόγος του γκρουπ και συνεχίζουμε έτσι και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Απλώς όποιος δε πληρεί τα κριτήρια δε μπαίνει και ξαναπροσπαθεί μετά από καιρό.

Η λύση στα nonbundled giveaways μπορεί πολύ εύκολα να δοθεί με το ratio. 1 nonbunded giveaway από 8p μέχρι 10p θα ισούται με 5 bundled, από 11p μέχρι 20p με 8 bundled κλπ. Καπως έτσι θα οριστεί με τη σύμφωνη γνώμη όλων και θα δουλεύει. Δικαιο σύστημα και ήδη χρησιμοποιημένο από άλλα γκρουπακια.

Επίσης, τη δουλειά του Archi δύσκολα να την φτάσει κάποιος. Με Google Docs μπορεί να δουλέψει εύκολα με μιά εβδομαδιαία ανανέωση από 2-3 άτομα.

Αν είναι για bundled giveaways group, παρακαλώ να με υπολογίζεται. Είμαι καινούργιος εδώ αλλά έχω γνώση από αυτά.

ναι και θα λύνουμε και μια λογαριθμική εξίσωση στο τέλος..και όποιος τετραγωνίζει τον κύκλο θα μπαίνει στο γκρουπ..

Τί λέτε;Τ Ι  Λ Ε Τ Ε ;;;;; :P :P :P

(πλάκα σου κάνω για την πολυπλοκότητα)

πάντως στο bundlelicious   έχουμε την φόρμα με τους χρήστες,113 χρήστες 4 διαχειριστές,βλέπω την ανανεώνουν σχεδόν μόλις μπει GA..

Έχει το ration 0.5,όλα μέλι γάλα,δε ξέρω τί ζόρι τραβάνε οι admins,αλλά όλοι ακολουθούν τους κανόνες,είναι ευγενικοί και σπάνια φεύγει άτομο.

Οπότε και μεις εδώ αν κάνουμε,δε βλέπω να μπαίνουν πάνω από 10 άτομα :D  πολύ πιο εύκολη δουλειά

--

Υπολόγιζε πάντως ότι για bundled GAs γίνεται κουβέντα..

• Like 2
Δημοσ.

Και καλά κάνουν, συμφωνώ μαζί τους, δεν υπάρχει λόγος. Υπάρχει official Steam group του Insomnia, λόγος να γίνει private το συγκεκριμένο group δεν υπάρχει (πρέπει να είναι public), άρα δεν υπάρχει και λόγος να αναλάβουν ένα νέο group (ειδικά αφού αναφέρεται πως δεν θέλουν).

Τα giveaways (άρα και τα όποια παιχνίδια) είναι από χρήστες οι οποίοι τυγχάνει να συναντηθούν σε ένα forum και θέλουν να μοιραστούν μεταξύ τους παιχνίδια. Δεν υπάρχει λόγος να είναι official ούτε να συμφωνεί η πλειοψηφία, ούτε να υπάρχει άδεια από το Insomnia, ούτε να κλείσει αυτό εδώ το topic :).

Δεν υπάρχει official steam group, φτιαγμένο από μέλη είναι κι αυτό.

Φυσικά και δεν τους κατηγορώ, απλώς το ανέφερα για να μη νομίζουμε ότι επειδή το συζητάμε θα το κανονίσουν οι mods.

Εννοώ για πείτε ποιοι είστε διατεθειμένοι να τρέξετε το θέμα ως admins/mods του group. Διότι αν δεν υπάρχουν τζάμπα το συζητάμε.

my body is ready για να γίνω ο σουπερ κακός εδώ μέσα!

Φίλε μου, χωρίς παρεξήγηση, φυσικά και γίνεσαι ο σούπερ κακός εδώ μέσα διότι παρ' όλο που πολλές φορές έχεις δίκιο, η στάση σου είναι πολύ λάθος και υπερβολική, πράγμα πολύ ενοχλητικό κατά τη γνώμη μου. Γενικά νομίζω ότι πρέπει να χαλαρώσεις λίγο, δεν υπάρχει λόγος να βγάζεις τόση ένταση στα posts σου.

Θα σας προτείνω μερικούς κανονισμούς μέχρι αύριο το βράδυ,που θα τους δανειστώ από 2 groups μου και θα τους συνδιάσω,πάνω κάτω ίδιοι είναι οι κανονισμοί σε αυτά τα groups,να δούμε τί έχουμε να πούμε.

Απλώς αυτοί που δεν είναι διατεθειμένοι να σπρώξουν το εγχείρημα μη πετάγονται και με σαλιαρίσματα,προτείνουν ελαστικούς κανονισμούς που φαντάζονται ότι εκεί θα κινείται το γκρουπ.

Σε όλους θα δίνεται η ευκαιρία να συμμετάσχουν,άλλοι θα τα καταφέρνουν άλλοι όχι.

Γιαυτό και όπως προτάθηκε πιο πάνω θα ψηφίζουμε με τα likes του καθένα.

Εννοείται ότι εδώ θα ποστάρονται πέρα από το group τα GAs και θα τα βλέπουν όλοι.

Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, είσαι πρόθυμος να γίνεις διαχειριστής ενός τέτοιου group; Αν ναι ωραία, άλλος πρόθυμος υπάρχει; Όπως είπα και πιο πάνω αν δε βρεθούν άτομα που ψήνονται να το διαχειριστούν, έστω δύο, τζάμπα μιλάμε.

Όσον αφορά τους κανονισμούς εγώ πάνω κάτω συμφωνώ με τα ratio που αναφέρθηκαν πιο πάνω αλλά θέλει κάποιον/ους να το οργανώνει το πράγμα γι' αυτό κολλάω και επαναλαμβάνω ότι πρώτο πρώτο μέλημα είναι να δούμε αν υπάρχουν πρόθυμοι διαχειριστές. Και ναι, φυσικά και θα ποστάρονται εδώ τα giveaways. Δεν ξέρω ακριβώς τι είναι ιδανικό και τι όχι αλλά αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι τα κλειδιά να πηγαίνουν σε άτομα δικά μας και άτομα που ενδιαφέρονται πραγματικά για τα games που παίρνουν μέρος και όχι να τα κερδίζουν χωρίς να σκοπεύουν να ασχοληθούν μαζί τους.

• Like 3
Δημοσ.

Σεντόνι για τα κλειστά giveaways Που λέτε

Τα διαβάζω 2 μέρες όλα αυτά και περιμένω με αγωνία να δω το αποτέλεσμα από αυτό το group που λέτε να φτιάξετε και το πόσο φοβερό θα είναι ( '' εγώ σίγουρα είμαι έξω άλλωστε δεν θέλω να μπω σε κάτι τέτοιο '' ) δεν πρόκειται να μπω στην λογική να αγοράζω παιχνίδι που δεν έχω απλά για να τα χαρίζω για να μην με διώξουν από το insomnia group...αν είναι να αγοράσω κάτι θα πάρω αυτό που θέλω εγώ και όχι ότι σκουπίδι βρω μπροστά μου να σας το δώσω και να κορδώνομαι ότι χάρισα π.χ. το super DXRZ Driver fast car κουκουρούκου me 2δ γραφικά και χειρισμό σκ@τ@ indie game της πλάκας ,που μάλιστα σε 3 μήνες το indiegala θα τα δίνει με το φτυάρι δωρεάν.

Λέτε για ratio 1:2 , λέτε για αν δεν δίνει να διώχνεται, να μπουν κανόνες σκληροί ....και η αλήθεια είναι ότι αυτή που έχουν κρατήσει τα giveaways εδώ μέσα ψηλά δεν λένε τίποτα ( και δεν το κάνανε για κέρδος) άλλοι τα λένε που δίνουν μια στο τόσο, ξέρετε ποια ήταν η λογική? απλά τα έδιναν εδώ επειδή τα είχαν τα games όχι επειδή ζήταγαν να τους δώσεις κάτι μετά ( να φέρω και μερικά παράδειγμα από άτομα εδώ που έχει δώσει τα ρέστα του @Brandtobrand , @Snoob και κανά 2 άλλοι ...αυτοί κέρδιζαν τους πόντους που θα έπαιρναν ούτοσι άλλος αν το έκαναν ανοικτό, με την διαφορά ότι έδιναν το παιχνίδι σε έναν Έλληνα συμφορουμίτη εδώ και όχι ένα Κινέζο στην άλλη άκρη του κόσμου. ( και αυτό ήταν το όλο ωραίο )

Για ratio 1:2 που λέτε με 20 άτομα που θα είναι το group σας είναι σχεδόν αδύνατο παιχνίδια bundle που τα 8 games έχουν 1€ να έχουν πάνω από 2-3 entries ακόμα και αν το βάζετε μια βδομάδα ( οπότε τι θα κάνετε μετά? θα το δίνεται σε αυτόν που κερδίζει ,αλλά να ξέρετε ότι κάτω από 5~6 εντριες δεν σαν το μετράει το steam gift οπότε δεν θα ανεβαίνετε στο ratio...να δω λοιπόν ποιοι είναι τόσο μάγκες να τα δίνουν χωρίς κανένα κέρδος πραγματικά. ( Δείτε πίσω , τα πολάριτι και αυτά δίνουν και παίρνουν...νομίζετε ότι θα έχουν συμμέτοχες τέτοια games ? θα περιμένετε όλοι το 1 το καλό και εκεί θα σκάνε όλοι μαζί ) εδώ είχα δει το θεϊκό, αν έχει λίγες συμμετοχές θα το βάλω και ανοικτό, μην τύχη και χάσω τα 5p 0,75$ που δίνει ''

Τέλος έχω κερδίσει 150 games μερικά από εδώ μερικά από άλλα κλειστά group τα μισά και περισσότερα από αυτά έχουν δοθεί πλέον δωρεάν ..σε ποιον χρωστάω ακριβός ας μου πει κάποιος ? αν δεν τα είχα πάρει θα είχα ration 0,5~0,7 , το ότι κάποια θα τα παίξω αργά η γρήγορα το έχω σκοπό αλλά ως εκεί , βάλτε όρους και θα κάνετε μια τρύπα στο νερό ο σκοπός είναι να διώξετε τους ξένους όχι να φαγωθείτε μεταξύ σας. ( η φάση έχει γίνει σαν την κατάληψη στα σχολεία , όλοι ψηφίζουν ναι! να γίνει μετά δεν πατάει κανένας, να δω ποιος θα κάνει όλα αυτά που λέτε με τα ckekarismata στα ration και τους πίνακες κ.τ.λ.)

θέλετε να είστε ωραίοι και να διώξετε τους ξένουν υπάρχει τρόπος ας ανοίξει ένα μέλος ( όποιος να ναι αρκεί να μπαίνει έστω ανα 2 μέρες μέσα ) ένα groupaki κλειστό με όλους τους γνωστούς εγγεγραμμένους χρήστες εδώ μέσα και αυτό φτάνει ούτε ratio ούτε τίποτα.

edit
Το μπαντελισιους που λέτε είχε 510 άτομα και μερικά giveways είχανε 9 entries κάποια από αυτά τα έχω κερδίσει ,εδώ με 20 άτομα πόσο βγαίνει το ποσοστό?

• Like 4
Δημοσ.

Ας προτεινω και δυο επιλογες για το group...

α)Να ειναι απλα ενα κλειστο group που τα steam accounts να αντιστοιχουν με καποιο insomnia account. Προφανως οχι λογαριασμο που εγινε χθες και εχει 0 μηνυματα. Ετσι, απλα τα παιχνιδια δεν πηγαινουν σε κινεζους και botακια. Φυσικα, αν καποιος εχει 0-50 μπορει να τρωει kick κατοπιν συνεννοησης των υπολοιπων μελων.

Εδω απλα δινεις, γιατι το θες. Οχι για να φτιαξεις το ratio σου ωστε να spamαρεις entries. Οι mods του group απλα κρατουν την αντιστοιχια insomnia - steam acc και κλωτσανε οποιον αποφασιστει απ το community του group.

β)Group με συγκεκριμενο ratio, προφανως εδω αποφευγονται τα hit n run και τα bots, οπως και στο "α". Εδω οι mods εχουν περισσοτερα δικαιωματα και υποχρεωσεις, αφου πρεπει να κρατανε το ratio του καθενος, ενω μπορουν να κλωτσανε οποιον ξεφευγει, χωρις να συζητηθει απο τους υπολοιπους.

Πιστευω ομως, οτι ενα τετοιο group ξεφευγει απ τα πλαισια ενος group μεταξυ συμφορουμιτων και γινεται περισσοτερο ενα giveaway group.

Εγω προσωπικα τεινω προς το πρωτο, χωρις να ειμαι αντιθετος στο δευτερο.

Φυσικα δε προτεινω δυο μοντελα που πρεπει να ακολουθηθουν οπως ακριβως εγραψα (ουτε κατα διανοια κατι τετοιο), απλα προτεινα δυο πιθανα σεναρια.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...