Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Usb stick, hdd εξωτερικό κτλ. Δεν είναι δύσκολο: βάζεις το stickάκι σε μολυσμένο υπολογιστή και μετά στο δικό σου. Αν δεν έχεις καλό antivirus ή έχεις να το ενημερώσεις πολύ καιρό ή ο ιος είναι καινούριος...

Οι παλιότεροι ίσως θυμούνται ένα cd που έδινε ένα περιοδικό και ήταν full στους ιούς :D στο επόμενο τεύχος είχε antivirus μέσα .... αξέχαστες εποχές :D

• Like 4
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Usb stick, hdd εξωτερικό κτλ. Δεν είναι δύσκολο: βάζεις το stickάκι σε μολυσμένο υπολογιστή και μετά στο δικό σου. Αν δεν έχεις καλό antivirus ή έχεις να το ενημερώσεις πολύ καιρό ή ο ιος είναι καινούριος...

Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο: ο ιος, που έχουν τα apple, λέγεται ios ή διατηρεί το παλιό όνομα;... :D :D :D

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω δεν βαζω antivirus στον iMac, ας βαλουνε και την λερναια υδρα.Δεν ξερω γιατι αλλα για καποιο λογο δεν κολλαει ουτε αισθητικα το antivirus στο OS X.

Επεξ/σία από ScorpioX777
Δημοσ.

Έχω να δω το antivirus να βγάζει κάποιο μήνυμα, στα windows, τουλάχιστον μια δεκαετία. Πλέον μόνο το windows defender έχω,από τα 8 και μετά. Όλα τα λειτουργικά είναι πλέον αρκετά ασφαλή, αν ταυτόχρονα και ο χρήστης δεν είναι τελείως γκασμάς.

Δημοσ.

όποιος θέλει να αφαιρέσει το ''κακόβουλο λογισμικό'' ας διαβάσει εδώ ;)

http://milaraki.com/blog/2016/03/infected-transmission/

>> Θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζετε ότι εάν έχετε κατεβάσει πρόσφατα το εν λόγω πρόγραμμα καλό θα ήταν να πάτε ΤΩΡΑ στο site τους και να κατεβάσετε την καινούργια έκδοση που αφαιρεί το κακόβουλο λογισμικό. <<

Δημοσ.

πάρε mac and never look back...η γνωστή καραμέλα εμένα δεν κολλάει ιούς. δεν κολλάει γιατί δεν ασχολήθκε κανείς τώρα...φύσα το να φύγουν

Δημοσ.

Εγω δεν βαζω antivirus στον iMac, ας βαλουνε και την λερναια υδρα.Δεν ξερω γιατι αλλα για καποιο λογο δεν κολλαει ουτε αισθητικα το antivirus στο OS X.

κλασικος fanboy

Δημοσ.

Είδηση για ιό από φθηνιάρικο supermarket.

Αυτός ο 'ιός' δεν χρησιμοποιεί τρύπα από το σύστημα. Αυτό ΔΕΝ είναι ιός, αλλά παραποιημένο πρόγραμμα που το εγκαθιστά ο χρήστης μόνος του.

Άλλη μία απόδειξη πως τους είναι ευκολότερο να χρησιμοποιήσουν την άγνοια του χρήστη παρά να ψάχνουν τρύπα στο λειτουργικό.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μην τρολλάρετε τον λαό..η ασφάλεια είναι σοβαρό θέμα και έχω δει περιστατικά να κατεβάζει ο άλλος ταινία με torrent(ναι αυτό το "διαβολικό", και να μπουκάρουνε ένα μήνα μετά να τον φάνε..γιατί μετά τα γράμματα του τέλους(που δεν τα βλέπει κανένας , είχε 2 λεπτά παιδικό πορνό). Απλά λέω ότι υπάρχει άγνοια στην ασφάλεια.

Υ.Γ Μην το παίζουμε όλες παρθένες και ότι έχουμε τα ασφαλέστερα συστήματα...όλοι έχουμε πάθει στραβές ή να το θέσω αλλοιώς..αν θέλουν να σας "μπούνε"...θα σας μπούνε!!!

Δημοσ.

Θα έλεγα ότι είναι η λογική πορεία των πραγμάτων .

Αφού  αυξάνονται  τα ποσοστά του συγκεκριμένου λειτουργικού λογικό είναι να υπάρξουν “αρρώστιες” και για αυτό ,  θα έρθουν  και τα antivirus  και όλα γύρω από αυτά.

Πρέπει να κινηθεί η αγορά να πληρώσουν και αυτοί προστασία… 

• Like 1
Δημοσ.

Μια φορά το χρόνο τα τελευταία χρόνια ,εμφανίζεται κάποιος ιός για Mac και μετά εξαφανίζεται.....

Κάθε χρόνο ακούμε τα ίδια λόγια για ποσοστά και ασχολίες...

Άντε και του χρόνου.....

• Like 1
Δημοσ.

κλασικος fanboy

Fanboy.Ναι ειμαι, οπως ειμαι και για την Μαρκα του αυτοκινητου μου, της μοτοσυκλετας μου, της τηλεορασης μου...δεν θα μπορουσε να ειναι και διαφορετικα...

Δημοσ.

Παιδιά μην τρολλάρετε τον λαό..η ασφάλεια είναι σοβαρό θέμα και έχω δει περιστατικά να κατεβάζει ο άλλος ταινία με torrent(ναι αυτό το "διαβολικό", και να μπουκάρουνε ένα μήνα μετά να τον φάνε..γιατί μετά τα γράμματα του τέλους(που δεν τα βλέπει κανένας , είχε 2 λεπτά παιδικό πορνό). 

τι είναι αυτά που λες ρε άνθρωπε!!! που το είδες αυτό γραμμένο; κουμπάρος φίλου που παίζαν μαζί τάβλι;

• Like 2
Δημοσ.

τι είναι αυτά που λες ρε άνθρωπε!!! που το είδες αυτό γραμμένο; κουμπάρος φίλου που παίζαν μαζί τάβλι;

ποιο να είδα γραμμένο φίλε μου?

στο πόκερ το άκουσα!

τι δεν κατάλαβες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...