kostakou1s Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 καλησπερα παιδια εχω το παραπανω λαπτοπ και θελω να του βαλω εναν ssd απανω στην θεση του cdrom αλλα δεν ξερω ποια θηκη θα κανει για αυτο το λαπτοπ...και ουτε στα μαγαζια που πηρα ξερουν, οποιος γνωριζει ας προτεινει κατι.ευχαριστω!
La_MoRt Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Site: HDDcase Καλό θα ήταν όμως να κάνεις και μια ερώτηση στο μαγαζί με τηλέφωνο για να το επιβεβαιώσεις 100%.
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 καλησπερα παιδια εχω το παραπανω λαπτοπ και θελω να του βαλω εναν ssd απανω στην θεση του cdrom αλλα δεν ξερω ποια θηκη θα κανει για αυτο το λαπτοπ...και ουτε στα μαγαζια που πηρα ξερουν, οποιος γνωριζει ας προτεινει κατι. ευχαριστω! Εχω ολοκαίνουργιο σφραγισμένο που κάνει για το δικό σου . Στείλε μου pm εαν σε ενδιαφέρει.
kostakou1s Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 πηρα σε ενα αλλα μου ειπαν οτι δεν το ξερουν αυτοι αυτο...τελος σπαντων εαν καποιος ξερει κατι σιγουρο ας προτεινει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα