Sakel27 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Εγινε μια μικρη ρογμη κατά μήκος την οθονης η οποία δεν ειναι αισθητή χωρίς πτώση του κινητού ετσι στα ξαφνικά και απο εκείνη την στιγμή δεν πιάνει η αφη και καμιά φορα που πιάνει θελει δύναμη και πολλες επαναλήψεις και κολλάει απίστευτα...τι μπορώ να κάνω για να φτιαχτεί?
Kostasspil Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Εχω το ιδιο προβλημα φιλε, πανω αριστερα στην γωνια. Δυστυχως μονο επισκευη και επειδη αλλαζει ολη η οθονη υπολογισε στο 100ρικο
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Αλλαγη οθονης πακετο με digitizer γυρω στα 100€ απ'οσο γνωριζω,γιατι δεν υπαρχει σκετο το digitizer... Εχω το ιδιο προβλημα φιλε, πανω αριστερα στην γωνια. Δυστυχως μονο επισκευη και επειδη αλλαζει ολη η οθονη υπολογισε στο 100ρικο Wow...
Sakel27 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Τέλεια μάλλον με τιμωρεί επειδή την αλλη βδομάδα θα τ άλλαζα. .. τωρα θα το αλλάξω μια βδομάδα νωρίτερα. ..
@topos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Εαν παντως το εχετε λιγοτερο απο διετια το καλυπτει η εγγυηση και μαλιστα η lg το παραλαμβανει απο τον δικο σας χωρο με courier.
Kostasspil Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Εαν παντως το εχετε λιγοτερο απο διετια το καλυπτει η εγγυηση και μαλιστα η lg το παραλαμβανει απο τον δικο σας χωρο με courier. Δεν νομιζω γιατι επικοινωνησα με procordia και δεν με καλυπτει.
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δεν νομιζω γιατι επικοινωνησα με procordia και δεν με καλυπτει. Wow και παλι.... Μπερδευτηκα ποιος ρωτα και ποιος απαντα...
Sakel27 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Εγω να επικοινωνήσω με το μαγαζί που το πήρα για επισκευή?
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Εγω να επικοινωνήσω με το μαγαζί που το πήρα για επισκευή? Αφου η procordia δεν σε καλυπτει..... Αααα ,αυτο το λες εσυ και οχι ο kostasspil.... Παλι μπερδευτηκα...
@topos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Γιατι μιλατε με procordia και καταστηματα? Απευθειας με lg..Στην χειροτερη των περιπτωσεων θα πειτε το imei σας και θα χετε χασει ενα 5λεπτο. Το εκανα προσφατα με ενα g3 (γαλλικο,αγορασμενο απο skroutz) του αδερφου μου που του λεγανε διαφορα απο το καταστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα