Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγινε μια μικρη ρογμη κατά μήκος την οθονης η οποία δεν ειναι αισθητή χωρίς πτώση του κινητού ετσι στα ξαφνικά και απο εκείνη την στιγμή δεν πιάνει η αφη και καμιά φορα που πιάνει θελει δύναμη και πολλες επαναλήψεις και κολλάει απίστευτα...τι μπορώ να κάνω για να φτιαχτεί?

Δημοσ.

Εχω το ιδιο προβλημα φιλε, πανω αριστερα στην γωνια.

Δυστυχως μονο επισκευη και επειδη αλλαζει ολη η οθονη υπολογισε στο 100ρικο

Δημοσ.

Αλλαγη οθονης πακετο με digitizer γυρω στα 100€ απ'οσο γνωριζω,γιατι δεν υπαρχει σκετο το digitizer...

Εχω το ιδιο προβλημα φιλε, πανω αριστερα στην γωνια.

Δυστυχως μονο επισκευη και επειδη αλλαζει ολη η οθονη υπολογισε στο 100ρικο

Wow...
Δημοσ.

Τέλεια μάλλον με τιμωρεί επειδή την αλλη βδομάδα θα τ άλλαζα. .. τωρα θα το αλλάξω μια βδομάδα νωρίτερα. ..

Δημοσ.

Εαν παντως το εχετε λιγοτερο απο διετια το καλυπτει η εγγυηση και μαλιστα η lg το παραλαμβανει απο τον δικο σας χωρο με courier.

Δημοσ.

Εαν παντως το εχετε λιγοτερο απο διετια το καλυπτει η εγγυηση και μαλιστα η lg το παραλαμβανει απο τον δικο σας χωρο με courier.

Δεν νομιζω γιατι επικοινωνησα με procordia και δεν με καλυπτει.

Δημοσ.

Εγω να επικοινωνήσω με το μαγαζί που το πήρα για επισκευή?

Αφου η procordia δεν σε καλυπτει..... Αααα ,αυτο το λες εσυ και οχι ο kostasspil.... Παλι μπερδευτηκα...

Δημοσ.

Γιατι μιλατε με procordia και καταστηματα?

Απευθειας με lg..Στην χειροτερη των περιπτωσεων θα πειτε το imei σας και θα χετε χασει ενα 5λεπτο.

Το εκανα προσφατα με ενα g3 (γαλλικο,αγορασμενο απο skroutz) του αδερφου μου που του λεγανε διαφορα απο το καταστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...