Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ, είμαι σε αναζήτηση SD card για Wii. Αυτό που θέλω είναι να κατεβαζω ISO αρχεία παιχνιδιών, να τα βάζω στην SD και να τα τρέχω στο Wii μέσω homebrew channel. Χωρητικότητα 32gb τουλάχιστον, 64 το προτιμότερο. Αυτο που με απασχολεί είναι η ταχύτητα. Θα έχω πολύ μεγάλα loading times; Γύρω στα 25€ φαντάζομαι είναι καλά, το πολύ 30€. Η αγορα θα γίνει από κάποιο σκρουτζομαγαζο.

Εάν κάποιος έχει κάνει το ιδιο παρακαλώ να με κατατοπισει :)

*Εάν το thread θεωρείται σχετικό με την πειρατεία ας διαγράφει.

Δημοσ.

Νομίζω ειχα πάρει για την ίδια περίπτωση μια 10 class κάρτα και δεν ειχα κανένα θέμα

Ευχαριστω για την απάντηση. Την είχες πάρει συγκεκριμένα για να παίζεις games μέσω homebrew channel στο wii; Ξέρεις τι ταχύτητες έχει;

Τα games για Wii είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ (50€ για game που τελειώνει σε 20-30 ώρες το πολυ) και ο μικρός αδερφός θέλει τo Mario party 9 οπότε η πειρατία είναι μονόδρομος :/

Δημοσ.

Θες απαραιτητα sd καρτα?Γιατι μπορεις να βαλεις εξωτερικο σκληρο δισκο usb.Στα λεφτα που δινεις για sd, θα βρεις μεταχειρισμενο 500gb σκληρο δισκο.

Αν αποφασισεις να παρεις sd,να ειναι 10 class.Εγω στο δικο μου wii εχω δοκιμασει πολλες μαρκες sd και δεν ειχα καποιο προβλημα.

Δημοσ.

Θες απαραιτητα sd καρτα?Γιατι μπορεις να βαλεις εξωτερικο σκληρο δισκο usb.Στα λεφτα που δινεις για sd, θα βρεις μεταχειρισμενο 500gb σκληρο δισκο.

Αν αποφασισεις να παρεις sd,να ειναι 10 class.Εγω στο δικο μου wii εχω δοκιμασει πολλες μαρκες sd και δεν ειχα καποιο προβλημα.

Φιλέ ευχαριστώ για την απάντηση, αυτό για τον σκληρό το εχω σκεφτεί αλλά το USB loader με τρομάζει σαν διαδικασία. Θα το εκτιμούσα πολύ εάν μπορούσες να μου εξηγήσεις τι έκανες.

*Έχω ήδη περάσει το homebrew channel και το homebrew browser.

Δημοσ.

Ουτε που θυμαμαι.Εχω παρα πολυ καιρο να ασχοληθω με την κονσολα.Παντως μη σε τρομαζει η διαδικασια.Ηταν πολυ ευκολη.Ψαξε στο ιντερνετ και θα βρεις αναλυτικους οδηγους.

Δημοσ.

Ουτε που θυμαμαι.Εχω παρα πολυ καιρο να ασχοληθω με την κονσολα.Παντως μη σε τρομαζει η διαδικασια.Ηταν πολυ ευκολη.Ψαξε στο ιντερνετ και θα βρεις αναλυτικους οδηγους.

οκ σε ευχαριστώ. Μια τελευταία ερώτηση: Θυμάσαι εάν είχες κάνει backup πριν το περάσεις γιατί μερικοί το προτείνουν αλλά φαινεται αρκετά περίπλοκο και θέλει μια εξτρα Sd card. Χωρίς backup θα είμαι οκ φαντάζομαι, έχω ήδη περάσει homebrew channel και browser χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι φιλε μου.Εχω παρατησει την κονσολα πολυ καιρο και τα εχω ξεχασει.

οκ δεν πειραζει θα το googlαρω. Ευχαριστώ για την βοήθεια :)

Δημοσ.

Γιατί δεν παίρνεις εξωτερικό σκληρό?

το είπα πιο πάνω φιλέ. Το USB loader φαίνεται περίπλοκο ενώ η μέθοδος με την SD είναι δοκιμασμένη. Επίσης εάν ειναι να πάρω εξωτερικό σκληρό θα πάρω έναν 500gb για το pc μόνο, δεν μπορείς να τον έχεις και για το wii λογω του διαφορετικού format.Οποτε σιγά μην δώσω 50€ για να περάσω 7-8 games και να χρειαστεί να τα διαγραψω όλα για να τον χρησιμοποιησω στο pc. Η SD ειναι σίγουρη και φθηνή λύση.

Δημοσ.

δεν καταλαβαίνω που είναι περίπλοκο το usb loader.

Το εχω κάνει εδώ και χρονιά και το χειρίζονται τα παιδιά χωρίς πρόβλημα.

Το οτι μπορείς να βάλεις παιχνίδια σε SD δεν το ήξερα. Και πόσα παιχνίδια θα βάλεις στην SD;

μάλλον θα βάζεις και θα βγάζεις.  Ο δίσκος μου ειναι 250Gb και είναι σχεδόν γεμάτος

Δημοσ.

δεν καταλαβαίνω που είναι περίπλοκο το usb loader.

Το εχω κάνει εδώ και χρονιά και το χειρίζονται τα παιδιά χωρίς πρόβλημα.

Το οτι μπορείς να βάλεις παιχνίδια σε SD δεν το ήξερα. Και πόσα παιχνίδια θα βάλεις στην SD;

μάλλον θα βάζεις και θα βγάζεις. Ο δίσκος μου ειναι 250Gb και είναι σχεδόν γεμάτος

Αν δεν κάνω λάθος θέλει παλιού τύπου Wii χειριστήρια που δεν έχουν το motion plus αλλιώς δεν θα μπορείς να περιηγηθεις στο μενού. Εγώ έχω από τα καινούρια και εάν το κάνω υπάρχει κίνδυνος να κολλησω στο menu και να μην μπορώ να κάνω τίποτα. Δεν αξίζει έτσι κι αλλιώς τον κόπο. Δεν θέλω να ξοδεψω ολόκληρο σκληρό μόνο και μόνο για το Wii. Και με 64 gb sd καλυμμενος θα ειμαι. Λογικά θα έχεις από τα άσπρα "παλιά" χειριστήρια για να το έκανες

Δημοσ.

ναι, αλλα οταν το έκανα ειχε βγει και το καινούργιο και δεν ειχα δει τίποτα τα τέτοιο στα forums.

Αν εννοείς οτι τα προγράμματα για να διαβάσεις τον δίσκο δεν παίζουν με το καινουριο control, αυτο δεν ισχύει. Εχω και παίζει μια χαρά.

Και δεν καταλαβαίνω ποια είναι η διάφορα, Όπως το θυμάμαι, τo hac είναι να βάλεις homebrew channel.  Μετά τι πρόγραμμα θα βάλεις για να ξεκινάς τα παιχνίδια δεν έχει σημασία. Μια απλή εγκατάσταση είναι.

Οτι και να κάνεις τα βήματα είναι τα ιδια.

Δημοσ.

ναι, αλλα οταν το έκανα ειχε βγει και το καινούργιο και δεν ειχα δει τίποτα τα τέτοιο στα forums.

Αν εννοείς οτι τα προγράμματα για να διαβάσεις τον δίσκο δεν παίζουν με το καινουριο control, αυτο δεν ισχύει. Εχω και παίζει μια χαρά.

Και δεν καταλαβαίνω ποια είναι η διάφορα, Όπως το θυμάμαι, τo hac είναι να βάλεις homebrew channel.  Μετά τι πρόγραμμα θα βάλεις για να ξεκινάς τα παιχνίδια δεν έχει σημασία. Μια απλή εγκατάσταση είναι.

Οτι και να κάνεις τα βήματα είναι τα ιδια.

Οκ ευχαριστώ θα το δοκιμασω. Ανησυχούσα γιατί είχα δει σε ένα βίντεο και σε κάποια comments πως θες ειδικό χειριστήριο εάν έχεις το νεο Wii (motion plus χειριστήρια). Πέρα από το homebrew channel πέρασα και το homebrew browser μέσω της SD. Ίδια διαδικασία και για το USB loader; Το USB loader gx χρησιμοποίησες; Οποιαδήποτε πληροφορία/συμβουλή ευπρόσδεκτη :)

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...