cac Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα! θα ήθελα την πολύτιμή βοήθεια σας! απο χθες το βραδυ εντελώς ξαφνικά στον υπολογιστή (windows 10) δεν μπορώ να ανοιξω τα εικονίδια που είναι στο desktop. Δεν ανοιγουν ουτε οι φάκελοι ούτε οι συντομέυσεις όπως πχ ο υπολογιστης μου. Πιο συγκεκριμένα ανοίγουν στην γραμμη εργασιων ως προεπικσοπήσεις και ποτε δεν ανοίγουν σε ολοκληρη την οθόνη. Αντίθετα ανοίγει κανονικά firefox και άλλα προγραμματά όπως το word. Εκανα σαρωση και για malware και για ιους, αλλα τίποτα. Παρακαλώ μια βοήθεια γιατί χρειαζομαι να παραδωσω αύριο την εργασία μου. Ευχαριστω!
Musicfanatic Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Το έπαθα και εγώ πριν μερικές μέρες. Οφείλεται στην εγκατάσταση του τελευταίου update των win 10. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του μεγέθους των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας και άλλαξε το zoom σε 120% ή 125% (δεν θυμάμαι ακριβώς), και το πρόβλημα θα λυθεί.
cac Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 ευχαριστω! θα το δοκιμάσω μόλις πάω σπίτι! αλλαζει το ζοομ ή μονο σε μικρα μεσαία μεγάλα?
cac Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Το έπαθα και εγώ πριν μερικές μέρες. Οφείλεται στην εγκατάσταση του τελευταίου update των win 10. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του μεγέθους των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας και άλλαξε το zoom σε 120% ή 125% (δεν θυμάμαι ακριβώς), και το πρόβλημα θα λυθεί. απίστευτο! αυτο ήταν! ευχαριστω!
micos000 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Το έπαθα και εγώ πριν μερικές μέρες. Οφείλεται στην εγκατάσταση του τελευταίου update των win 10. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του μεγέθους των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας και άλλαξε το zoom σε 120% ή 125% (δεν θυμάμαι ακριβώς), και το πρόβλημα θα λυθεί. Απλά θεϊκό!!!
rfc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Γνωστο θεμα και αυτο...... Αν δε σας ανοιγει το file explorer...... εκει σας θελω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα