kraspyr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Σκεφτομαι να αγορασω TV 40-45 ιντσων.Δε ψηνομαι να ειναι smart αλλά και ουτε με χαλαει.Η αποσταση ειναι 2 με 2,5 μετρα.Για pvr τι γνωμη εχετε;4Κ ULTRA ή full HD; 3D αξιζει; Ποια μαρκα ειναι καλυτερη; Προσωπικα θα προτιμουσα samsung.
heavyrain Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Πας full hd σ αυτες τις ιντσες και παιρνεις ανετα smart σ αυτα τα λεφτα. Pvr εχουν ολες. Γενικα δεν λεει και πολλα το 3d εγω 3-4 χρονια τωρα ζητημα ειναι αν εχω δει 5 ταινιες... αλλα σιγουρα ειναι προσωπικη αποφαση αυτο. Στα 600€ μπορεις παντα να πας και λιγο παραπανω σε ιντσες. Δες στις 40" J6200 (η πιο καλη και οικονομικη επιλογη στα 440€) Ju6400 (4κ αλλα 50hz) h6400 (βεβαια ειναι προπερσινο μοντελο στα 100hz) Στις 48": J5100 (fhd, δεν ειναι smart) r550c (πολυ καλη εικονα αλλα εχει κακες γωνιες θεασης)
graphist83 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Αν πηγαινες σε 40'' θα προτιμούσα την 40JU6400 που σαν εικόνα υπερτερεί, εστω και με μικρο refresh rate. Καλη λυση και η KDL-43W809C η οποια εχει επίσης καλη εικόνα. Εγω βεβαία ειμαι υπέρμαχος του μεγεθους. Στα 2 μ σε καλυπτει η 40-43'' αλλα η 48 ειναι μακραν προτιμότερη εαν βλεπεις ταινιες κατα βαση. Στις 48'' εχει βγει απο Κολομβουνη και Tsampas η 48J6200 στα 630€ Πολυ τιμια λυση.
kraspyr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Τελικα αγορασα samsung UE40H6400.Παλιοτερο μοντελο αλλά διαβασα καλες κριτικες.Εχω ομως καποια θεματακια. 1) Οι 4 απο τις 8 βιδες δε βιδωνουν στη βαση ενω οι αλλλες 4 βιδωνουν κανονικα στην TV.Εχει καποις παρομοια εμπειρια; 2) Συνεδεσα αποκωδικοποιητη Νova με την TV με καλωδιο scart αλλά δεν εμφανιζε εικονα.Μηπως παιρνει μονο HDMI;
graphist83 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Μαλλον ο δεκτης επαιζε με HDMI και θελει αναλογα settings η απλα reset. Δες αν εχεις κουμπωσει καλα το καλωδιο στην θυρα. Αλλα πανω απο ολα σε δεκτη με HDMI και TV με HDMI γιατι scart???? 1
kter20 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Ίσως να μην γράφω στο σωστό thread ωστόσο νομίζω ότι σημαντικός παράγοντας για την αγορά καινούριας τηλεόρασης είναι και η afterbuy εξυπηρέτηση που παρέχουν. Προς γνώση και ενημέρωση, σας παραθέτω το ιστορικό της "εξυπηρέτησης" που έτυχα απο το επίσημο σερβις της Sony στο Ηράκλειο καθώς και απο τη Sony Hellas:-Στις 23-11-2013 αγοράστηκε η τηλεόραση Sony KDL50W656A-Στις 28-11-2015 η τηλεόραση έπαψε να λειτουργεί-Στις 04-12-2015 επικοινώνησα με το Service Sony από όπου μου είπαν να μεταφέρω την τηλεόραση στο Tzanidakis Service Group στο Ηράκλειο Κρήτης το οποίο έκανα.-Από το Tzanidakis Service Group με ενημέρωσαν ότι η ζημιά δεν καλύπτεται από την εγγύηση και ότι "πιθανόν" να έχει καεί το panel και θα το κοιτάξουν. Επίσης μου ανέφεραν ότι αν θέλω μπορούν να προσπαθήσουν να την επισκευάσουν και αν φτιάξει θα κοστίσει 150€ αν όχι θα δώσω 20€ για τον έλεγχο.-Από την παραπάνω ημερομηνία και μέχρι σήμερα, δηλαδή για σχεδόν 4 μήνες, έχω επικοινωνήσει πολλές φορές τηλεφωνικά με το service και άλλες τόσες φορές έχω πάει ο ίδιος στο κατάστημα για να δώ για πιό λόγο υπάρχει όλη αυτή η καθυστέρηση. Τελευταία φορά που πήγα εκεί ήταν στις 09-02-2016 και ο κ. Τζανιδάκης με διαβεβαίωσε ότι μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα είχαν τελειώσει με την επισκευή.... Από της 09-02-2016 μέχρι και σήμερα δεν έχω καμία ενημέρωση...-Στις 23-02-2016 και αφού δεν έχω πάρει καμία απάντηση απο το Tzanidakis Service Group επικοινωνώ αρχικά τηλεφωνικά και στη συνέχεια μέσω email με την Sony Hellas στους οποίους αναφέρω όλο το παραπάνω ιστορικό.-Η Sony Hellas απαντάει στις 30-03-2016 με το παρακάτω email:"Αγαπητέ κ.Τερζάκη,Όσον αφορά το πρόβλημα με την τηλεόραση σας , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το μόνο που μπορούμε να σας προτείνουμε είναι το εκπτωτικό κουπόνι 30% όπως σας έχει ενημερώση και το σέρβις."Καμία αναφορά στην τηλεόρασή μου, αξίας 900€, η οποία βρίσκεται πάνω απο 4 μήνες στο σέρβις για επισκευή....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα