voltmod Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Η Κινέζικη Xiaomi ανακοίνωσε την διάθεση μίας ισχυρότερης έκδοσης του γνωστού media player της εταιρείας Mi Box 3, που έχει την ονομασία Mi Box 3 Enhanced Edition. Η μεγαλύτερη αλλαγή αφορά στο SoC (system-on-chip), και η Enhanced Edition βασίζεται στο 64-bit MediaTek MT8693 SoC που ενσωματώνει εξαπύρηνο επεξεργαστή (2 x Cortex-A72 2,0GHz και 4 x Cortex-A53 1,6GHz) και τον επεξεργαστή γραφικών PowerVR GX6250. Σύμφωνα με την εταιρεία, ο επεξεργαστής είναι 80% ταχύτερος ενώ η GPU είναι 240% ταχύτερη σε σχέση με το απλό Mi Box 3. Στην Enhanced Edition επίσης υπάρχει σύστημα ψύξης με ανεμιστήρα, ώστε η θερμοκρασία λειτουργίας να διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα. Τόσο η RAM όσο και ο αποθηκευτικός χώρος έχουν διπλασιαστεί, και τώρα η συσκευή ενσωματώνει 2GB RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου. Επίσης το WiFi έχει αναβαθμιστεί σε 802.11ac 2x2 ενώ στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται Bluetooth 4.1. Το Xiaomi Mi Box 3 Enhanced Edition στοιχίζει περίπου $61 στην αγορά της Κίνας. Site: GSMArena
Δημοφιλής ανάρτηση karaLRS Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Άντε να βγάλει και τούβλα xiaomi να ολοκληρώσω το σπίτι μου :-P 40
maouris Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 http://www.gearbest.com/home-gadgets/pp_216593.html εδω εχει βγαλει water purifier ,στο media player θα κολλησει..Μπραβο της πολυ μπροστα ως εταιρια. Αν εγκαταστήσεις οποιοδηποτε αλλο water purifier θελεις περιπου 120 το χρονο για αλλαγη φιλτρων,ενω στο συγκεκριμενο θες καπου στα μισα για ΟΛΑ τα φιλτρα 1
Dare-Devil Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Άντε να βγάλει και τούβλα xiaomi να ολοκληρώσω το σπίτι μου :-P Έξυπνα τούβλα !!! http://www.gearbest.com/home-gadgets/pp_216593.html εδω εχει βγαλει water purifier ,στο media player θα κολλησει..Μπραβο της πολυ μπροστα ως εταιρια. Αν εγκαταστήσεις οποιοδηποτε αλλο water purifier θελεις περιπου 120 το χρονο για αλλαγη φιλτρων,ενω στο συγκεκριμενο θες καπου στα μισα για ΟΛΑ τα φιλτρα Aυτή η εταιρία ξεκίνησε απο το πουθενά πριν ελάχιστα χρόνια και έχει γίνει κολοσσός αμέσως και συνεχίζει να εκπλήσσει τόσο με τα προϊόντα της όσο και τιμολογιακά . Mιλάμε για 5 ετών εταιρία με αξία δισεκατομμυρίων . Δεν έχει τύχει να αγοράσω κάποιο προϊόν της αλλά μπορώ να πω ότι πολλά προϊόντα της μου αρέσουν και θα μπορούσα να αγοράσω κάποιο. Θεωρώ ότι έχει πετύχει μαι χρυσή τομή μεταξύ καλού design και specs με μια πολύ καλή έως επιθετική τιμολογιακή πολιτική .
bomberb17 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Ξέρει κανείς αν μπορούμε να του βάλουμε κάποιο USB το coax/optical out για να έχουμε 5.1 ήχο στον AV receiver;
Tzimmys Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Στα 61 δολάρια πάντως, νομίζω πως θα μοσχοπουλήσει.....
Sdimitris Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δεν ειναι ετσι. Εχει android, μπορείς να του κανεις root, να βάλεις google play και kobi και εχεις ενα πολυ ωραιο player http://en.miui.com/thread-94007-1-1.html 4
cssrodos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Διάβασα πως η συγκεκριμένη έκδοση δεν θα κυκλοφορήσει πουθενά εκτός την χώρα παραγωγής. Φυσικά σε διάφορα ασιατικά site κυκλοφορεί το xiaomi 3 tv box 4k αλλά δεν εχω βρεί πουθενα μέχρι στιγμής τουλάχιστον το enhanced edition.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα