Harris2001 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Αρχικα πιστευω πως ειναι δυσκολο να το βρεις. Αν εχεις fb αλλαξε κωδικους σε ολα τα account σου ευχομαι να το βρεις αλλα ειναι δυσκολο
ziaba Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Απόδειξη από το ταξί δεν πήρε; το πιο ωραιο ανεκδοτο που διαβασα σημερα 1
Holism Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Στην θέση σου θα το ειχα κλειδώσει είδη. Όσο ήταν ανοιχτό παίζει να το έβρισκες, τώρα απλά το κλαις 1
mp44christos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Για αυτον τον λογο πληρωνω οτι μπορω με καρτα. Ολα τα ταξι πρεπει να εχουνε μηχανάκι.
gwgwsk Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Αν το πήρε απο κάποια πιάτσα ταξί ή κάπου που συχνάζουν μπορείτε να πάτε να περιμένετε μερικές ώρες μήπως ξαναδείτε το ταξί,αν βέβαια θυμάται τη μάρκα τον οδηγό κτλ. Είναι το καλύτερο που μπορώ να σκεφτώ. Επίσης δήλωση στα χαμένα στην αστυνομία. Μικρές πιθανότητες αλλά δυστυχώς το έχασε στην Αθήνα το σκ που πήγε και τώρα είμαστε θεσσαλονικη! Οπότε δύσκολο αυτό πύλη προτεινεις!
stevengreeceGR Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δύσκολο να το ξαναβρεις. Κρίμα που δεν βαλατε anti theft.
gwgwsk Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δύσκολο να το ξαναβρεις. Κρίμα που δεν βαλατε anti theft. τι είναι το anti theft??μπορείς να το βρεις και όταν είναι κλειστο??
stevengreeceGR Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά νομίζω πως ναι.
gwgwsk Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Επειδή μόλις είδα ότι έχω εγκαταστήσει το anti theft στο κιν μου χωρίς να το θυμάμαι λέω μήπως υπάρχει περίπτωση να το είχα βάλει και στο τηλ του πατέρα μου! Αυτό πως μπορώ να το ελεγξω?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 το πιο ωραιο ανεκδοτο που διαβασα σημερα Αυτό που τα φέρνετε όλα στα μέτρα σας με ξεπερνάει μερικές φορές! Εγω ας πούμε που χρησιμοποιώ 4 χρόνια τώρα taxibeat και έχω κάθε φορά το ιστορικό της κάθε διαδρομής με τα στοιχεία του οδηγού, λαμβάνω ηλεκτρονικά τα στοιχεία της κάθε κούρσας (κόστος, χάρτης διαδρομής) και ζητάω και την απόδειξη (αν και στο 80% των περιπτώσεων επιμένουν οι ίδιοι να μου τη δώσουν)... είμαι εξωγήινος??? 4
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Τα ταξί υποχρεωτικά εκδίδουν αποδείξεις με το πέρας της διαδρομής. Συνήθως είναι "κρυμμένη" η ταμειακή προφανώς λόγω έλλειψης χώρου. Κάντε μια δοκιμή και θα δείτε πως κατευθείαν θα ανοίξει π.χ το ντουλαπάκι του συνοδηγού και θα σας την δώσει. Το ότι εμείς δεν την ζητάμε είναι άλλη συζήτηση. Αναφορικά με το πρόβλημα του ts δεν πιστεύω πως υπάρχει λύση.
Makeran Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Επειδή μόλις είδα ότι έχω εγκαταστήσει το anti theft στο κιν μου χωρίς να το θυμάμαι λέω μήπως υπάρχει περίπτωση να το είχα βάλει και στο τηλ του πατέρα μου! Αυτό πως μπορώ να το ελεγξω? Ποιο anti theft έχεις?
driverpit Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Λίγο δύσκολο να βρεθεί αφού δεν επικοινώνησε από την πρώτη στιγμή μαζί σου ο ταξιτζής άσε που υπάρχει περίπτωση να μην το πήρε χαμπάρι και να το βρήκε ο επόμενος πελάτης που μπήκε στο ταξί Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2016 από driverpit 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα