Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικα πιστευω πως ειναι δυσκολο να το βρεις. Αν εχεις fb αλλαξε κωδικους σε ολα τα account σου ευχομαι να το βρεις αλλα ειναι δυσκολο

Δημοσ.

Απόδειξη από το ταξί δεν πήρε;

το πιο ωραιο ανεκδοτο που διαβασα σημερα :-D

• Like 1
Δημοσ.

Στην θέση σου θα το ειχα κλειδώσει είδη.

Όσο ήταν ανοιχτό παίζει να το έβρισκες, τώρα απλά το κλαις

• Like 1
Δημοσ.

Αν το πήρε απο κάποια πιάτσα ταξί ή κάπου που συχνάζουν μπορείτε να πάτε να περιμένετε μερικές ώρες μήπως ξαναδείτε το ταξί,αν βέβαια θυμάται τη μάρκα τον οδηγό κτλ.

Είναι το καλύτερο που μπορώ να σκεφτώ.

Επίσης δήλωση στα χαμένα στην αστυνομία.

Μικρές πιθανότητες αλλά

δυστυχώς το έχασε στην Αθήνα το σκ που πήγε και τώρα είμαστε θεσσαλονικη! Οπότε δύσκολο αυτό πύλη προτεινεις!

Δημοσ.

Δύσκολο να το ξαναβρεις. Κρίμα που δεν βαλατε anti theft.

τι είναι το anti theft??μπορείς να το βρεις και όταν είναι κλειστο??

Δημοσ.

Επειδή μόλις είδα ότι έχω εγκαταστήσει το anti theft στο κιν μου χωρίς να το θυμάμαι λέω μήπως υπάρχει περίπτωση να το είχα βάλει και στο τηλ του πατέρα μου! Αυτό πως μπορώ να το ελεγξω?

• Super Moderators
Δημοσ.

το πιο ωραιο ανεκδοτο που διαβασα σημερα :-D

Αυτό που τα φέρνετε όλα στα μέτρα σας με ξεπερνάει μερικές φορές!

Εγω ας πούμε που χρησιμοποιώ 4 χρόνια τώρα taxibeat και έχω κάθε φορά το ιστορικό της κάθε διαδρομής με τα στοιχεία του οδηγού, λαμβάνω ηλεκτρονικά τα στοιχεία της κάθε κούρσας (κόστος, χάρτης διαδρομής) και ζητάω και την απόδειξη (αν και στο 80% των περιπτώσεων επιμένουν οι ίδιοι να μου τη δώσουν)...

είμαι εξωγήινος???  :ph34r:

• Like 4
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα ταξί υποχρεωτικά εκδίδουν αποδείξεις με το πέρας της διαδρομής. Συνήθως είναι "κρυμμένη" η ταμειακή προφανώς λόγω έλλειψης χώρου. Κάντε μια δοκιμή και θα δείτε πως κατευθείαν θα ανοίξει π.χ το ντουλαπάκι του συνοδηγού και θα σας την δώσει. Το ότι εμείς δεν την ζητάμε είναι άλλη συζήτηση.

Αναφορικά με το πρόβλημα του ts δεν πιστεύω πως υπάρχει λύση.

Δημοσ.

Επειδή μόλις είδα ότι έχω εγκαταστήσει το anti theft στο κιν μου χωρίς να το θυμάμαι λέω μήπως υπάρχει περίπτωση να το είχα βάλει και στο τηλ του πατέρα μου! Αυτό πως μπορώ να το ελεγξω?

Ποιο anti theft έχεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγο δύσκολο να βρεθεί αφού  δεν επικοινώνησε από την πρώτη στιγμή μαζί σου ο ταξιτζής άσε που υπάρχει περίπτωση να μην το πήρε χαμπάρι και να το βρήκε ο επόμενος πελάτης που μπήκε στο ταξί  

Επεξ/σία από driverpit
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...