gwgwsk Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Ότι λέει ο τίτλος παιδια! Βασικά ο πατέρας μου το ξεσασε το Σάββατο μεσημέρι και μέχρι Κυριακή βράδυ απλά χτυπούσε ούτε το σήκωσε κάνεις ούτε το είχε κλείσει καποιος! Μετά βέβαια τελείωσε κ η μπαταρία! Έχω κάνει φραγή εξερχόμενων αλλά υπάρχει κάνενας τρόπος κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει να το βρούμε; η κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει αυτόν που το βρει να βρει εμας;;
InfernoN Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 αν θελει αυτος να επικοινωνησει μαζι σου μπορει τωρα εσυ να επικοινωνησεις μαζι του δυσκολα, ουτε ξερεις καν ποιος το βρηκε ο οδηγος ή αλλος πελατης επισης δεν ξερεις αν εχει την προθεση να στο δωσει πισω αν ο πατερας σου θυμοταν αριθμο ταξι πινακιδας ή οτιδηποτε καλως αλλα προφανως δεν θα το χε στο μυαλο του οτι θα ξεχναγε το s6 ολα αυτα βεβαια ειναι υποθεσεις, και η μεγαλυτερη ειναι οτι δεν θα το ξαναδεις ποτε
gwgwsk Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μπα δυστυχώς το σκεφτηκα κ αυτο! Παντως πήρα στο κέντρο κ μου είπαν δεν μπορούν να κάνουν κατι!
Chrysostomos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Αν είναι ραδιοταξί θα το βρεις,αν θυμάσαι την εταιρία.Δε ρισκάρουν να κρατήσουν,αλλά υπάρχει η πιθανότητα πάντα να το έχει καβατζώσει ένας άλλος πελάτης.
saruman123 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Αν δεν το βρεις πηγαινε και δηλωσε απωλεια και κανε κλειδωμα με το IMEI και με την αποδειξει. Το IMEI ειναι στο κουτι.
gwgwsk Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δε νομίζω να το πήρε άλλος γιατί χτυπούσε κανονικά μέχρι Κυριακή βράδυ δε θα το εκλεινε;; ίσως αυτός το άφησε στο αμάξι κ δεν το είδε καν! Εγώ και λεφτά να του δώσω γιατί έχει φώτο κ βίντεο που τα θέλει κ δεν τα έχει κρατήσει αλλού ο πατέρας μου! Απλά πως μπορώ να του το πω! Αν βάλει άλλη κάρτα μπορεί να δει τα μειλ η το λογαριασμό του facebook του πατέρα μου;; έχω σκοπό να το κλειδώσω απλά περιμένω μήπως μπορέσει κ βρει κάτι από την συσκευή κ επικοινωνησει!
Chrysostomos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Η καλύτερη θα ήταν να θυμόταν το ταξί που το άφησε ο πατέρας σου. Εστω την μάρκα ώστε να βρεθεί από το κέντρο.Γιατι τό ξέχασα σε ένα ταξί σας κινητό είναι λίγο αόριστο. αν έχει σφηνωθεί σε κανένα κάθισμα και δεν ακούγεται,θα κάνει μήνες να το βρει και ο Οδηγός.
saruman123 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δε νομίζω να το πήρε άλλος γιατί χτυπούσε κανονικά μέχρι Κυριακή βράδυ δε θα το εκλεινε;; ίσως αυτός το άφησε στο αμάξι κ δεν το είδε καν! Εγώ και λεφτά να του δώσω γιατί έχει φώτο κ βίντεο που τα θέλει κ δεν τα έχει κρατήσει αλλού ο πατέρας μου! Απλά πως μπορώ να του το πω! Αν βάλει άλλη κάρτα μπορεί να δει τα μειλ η το λογαριασμό του facebook του πατέρα μου;; έχω σκοπό να το κλειδώσω απλά περιμένω μήπως μπορέσει κ βρει κάτι από την συσκευή κ επικοινωνησει! Νομιζω ναι μπορει...(με καθε επιφυλαξη)
gwgwsk Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Πήρε στο κέντρο της μερσεντεζ αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτε ειπαν! Εγώ έστειλα μειλ μήπως μπορέσει κ δει η μετά στο Facebook ! Αν είναι έτσι κ μπορεί θα περιμένω κάνα δυο μέρες μπας κ εμφανιστεί έτσι κ αλλιώς έχει φραγη!
haHa Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Εδω (με το gmail account που ηταν συνδεδεμενο το κινητο) μπηκες; https://www.google.com/android/devicemanager?u=0 Θα μπορουσες ανα πασα στιγμη να δεις που ειναι το κινητο οσο ηταν ανοιχτο.
gwgwsk Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Εδω (με το gmail account που ηταν συνδεδεμενο το κινητο) μπηκες; https://www.google.com/android/devicemanager?u=0 Θα μπορουσες ανα πασα στιγμη να δεις που ειναι το κινητο οσο ηταν ανοιχτο. βασικά δε νομίζω ότι ο πατέρας μου είχε Gmail account γιαυτό κ δεν έχει κάπου αλλού κρατημένα φώτο κ βίντεο! Αλλά όπως κ να χει τώρα που είναι κλειστό δεν λειτουργει ούτε αυτό έτσι δεν ειναι?
johnbond Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Αν το πήρε απο κάποια πιάτσα ταξί ή κάπου που συχνάζουν μπορείτε να πάτε να περιμένετε μερικές ώρες μήπως ξαναδείτε το ταξί,αν βέβαια θυμάται τη μάρκα τον οδηγό κτλ. Είναι το καλύτερο που μπορώ να σκεφτώ. Επίσης δήλωση στα χαμένα στην αστυνομία. Μικρές πιθανότητες αλλά δεν έχετε άλλη ελπίδα.
haHa Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 βασικά δε νομίζω ότι ο πατέρας μου είχε Gmail account γιαυτό κ δεν έχει κάπου αλλού κρατημένα φώτο κ βίντεο! Αλλά όπως κ να χει τώρα που είναι κλειστό δεν λειτουργει ούτε αυτό έτσι δεν ειναι? Αν ειχε βαλει εστω κ μια εφαρμογη(απο facebook μεχρι μια εφαρμογη για ειδησεις), τοτε σημαινει οτι ειχε gmail account. Τωρα δεν λειτουργει αυτο, παρα μονο οταν ξαναανοιξει το κινητο κ με προυποθεση οτι δεν εχουν κανει format.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα