johnieXoX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και θέλω να τον κάνω δικτυακό, ώστε να είναι προσβάσιμος από τους υπολογιστές του οικιακού δικτύου. ποιος είναι ο πιο οικονομικός τρόπος?
soteras Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Επιλέγεις έναν υπολογιστή τον συνδέεις τον κάνεις κοινή χρήση μετά στον κάθε υπολογιστή επιφάνει εργασιας επιλεγεις map network drive σου βγαζει να πεις σε ποιο υπολογιστη ειναι και επιλεγεις και βουαλα το μονο κακο ο υπολογιστης που θα ειναι πανω πρεπει να ειναι ον συνεχια αλλιώς αγοραζεις μοντεμ με θυρα usb
Bspus Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Υποθετω δεν θες να εχεις ολοκληρο υπολογιστη ανοιχτο συνεχεια μονο και μονο για να σερβιρει το δισκο Οποτε ο πιο οικονομικος τροπος ειναι μαλλον κατι τετοιο http://www.addonics.com/products/adu2n1g.php Αλλα δεν εχω ιδεα ποσο αξιοπιστες ειναι αυτες οι συσκευες, ειδικα οταν ο δισκος χρησιμοποιειται παραλληλα απο πολλους υπολογιστες. Η πιο αξιοπιστη λυση ειναι ενα κανονικο NAS στο οποιο θα βαλεις το δισκο μεσα ως sata (να το βγαλεις δηλαδη απο τη usb θηκη). Αλλα αυτα ειναι ακριβα ενω τα πιο φθηνα ειναι κακης ποιοτητας συνηθως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα