Dj Bonies Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Θέλω να κάνω αναβάθμιση στο κινητό μου όμως είναι ενημερωμένο μ την τελευταία ενημέρωση.... Όμως θέλω την τελευταία αναβάθμιση που έχει το Xperia m2... Γίνεται να το ενημερώσω με κάποια custom rom και πως θα τ κανω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
saruman123 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Αν υπαρχει κατι για custom θα πρεπει πρωτα να το ρουταρης. Δεν ξερω αν θελει και ξεκλειδωμα bootloader θα το κοιταξω.... Δυστιχως δεν υπαρχει Lollipop για το συγκεκριμενο.... Μονο για ρουταρισμα υπαρχει και η αναβαθμιση του σταματαει στην 4.4
Dj Bonies Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Φίλε μου εξήγησε μου λίγο τι είναι το bootloader και τ ρουταρισμα γτ είμαι κ λιγο άσχετος από αυτά...εγώ να κάνω τ κινητό να δείχνει πιο όμορφο θέλω Επίσης την 4.4.4 έκδοση έχω...είχα κάνει παλιότερα ενημέρωση λογισμικού...απλά ήθελα να ξέρω αν υπάρχει τρόπος να δείχνει το μενού όπως τα νέα xperia
saruman123 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Φίλε μου εξήγησε μου λίγο τι είναι το bootloader και τ ρουταρισμα γτ είμαι κ λιγο άσχετος από αυτά...εγώ να κάνω τ κινητό να δείχνει πιο όμορφο θέλω Επίσης την 4.4.4 έκδοση έχω...είχα κάνει παλιότερα ενημέρωση λογισμικού...απλά ήθελα να ξέρω αν υπάρχει τρόπος να δείχνει το μενού όπως τα νέα xperia Θελει διαβασμα το ρουταρισμα και το bootloader.Αφου δεν ξερεις καλυτερα μην ασχολησε. Τωρα οσο για να δειχνει το μενου ποιο ωραια αλλαξε τον launcher. Αυτο μπορεις να το χτυπησης στο Play store και θα σου βγαλει αρκετους. Ενδεικτηκα σου λεω μερικους: 1) Nova 2) Apex 3) Next 4) Go 5) Launcher8
Dj Bonies Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Τα χω δοκιμάσει αλλά κολλάει απίστευτα τ κινητό φίλε μου
Belisarius Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Ας ελπίσουμε η Sony να σταματήσει να βγάζει σαβούρες όπως έκανε και η Samsung σταματώντας τα Core, Fame, Trend.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα