Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας

έχω δει ενα laptop και μου εχει κινήσει το ενδιαφέρον βασικά για την FHD και ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει και αν έχουμε κάποιο άλλο στα υπόψιν για να δω

Η δουλειά που το θέλω είναι βασικά γραφείου απλά με ενδιαφέρει να είναι καλή κατασκευή και όσο γίνεται ποιο γρήγορο για τα χρήματα του

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα σας

έχω δει ενα laptop και μου εχει κινήσει το ενδιαφέρον βασικά για την FHD και ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει και αν έχουμε κάποιο άλλο στα υπόψιν για να δω

Η δουλειά που το θέλω είναι βασικά γραφείου απλά με ενδιαφέρει να είναι καλή κατασκευή και όσο γίνεται ποιο γρήγορο για τα χρήματα του

Ευχαριστώ

μια χαρά είναι για την δουλειά που το θες τώρα χρήματα δεν λέει για να δούμε πάνω-κάτω τι άλλες  επιλογές έχεις  

Δημοσ.

μια χαρά είναι για την δουλειά που το θες τώρα χρήματα δεν λέει για να δούμε πάνω-κάτω τι άλλες  επιλογές έχεις ω

ωχχχ εξαντλήθηκε!! :(

ήταν στα 469€

Δημοσ.

Μην το πάρεις γιατί η εγγύηση είναι του eshop και όχι της lenovo :X

http://www.adslgr.com/forum/threads/704411-%CE%95%CE%B3%CE%B3%CF%8D%CE%B7%CF%83%CE%B7-Laptop-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%9A%CF%89%CF%84%CF%83%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%BF

δες αυτό με δυο χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας

http://www.e-lenovo.gr/p.Lenovo-B50-80-i3-5G-4GB-500GB-DOS-Business.1298389.html :X

Δημοσ.

παίζει πρόβλημα με την εγγύηση eshop?

Επίσης μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει με τις σειρές E50, B50 και G50 της lenovo?

Το προηγούμενο μου laptop ήταν ένα hp probook 4530s και με έιχε βολέψει απίστευτα το αλουμίνιο που είχε. 

υπάρχει κάτι σε αυτή τη τιμή ή να το ξεχάσω?

Δημοσ.

Είναι εγγύηση eshop και όχι της lenovo , άρα απορρίπτονται , διάβασες αυτό που σου έδωσα ; Οι σειρές που λες είναι οι φθηνές σειρές της lenovo , τίποτε το ιδιαίτερο , σε τι χρήματα θες να βρεις ; :X

Δημοσ.

Τα vostro είναι ποιοτικότερη σειρά έναντι των inspiron , δεν έχουν όλα 3 χρόνια , τα περισσότερα έχουν 2 χρόνια , όπως αυτό που έβαλες πριν B)

Δημοσ.

αυτό που θεωρώ ποιό σημαντικό ίσως είναι τα 3 χρόνια, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...

Δυστυχώς δεν βρίσκω κάποιο φίλτρο ώστε να δω όλα τα μοντέλα με 3 χρόνια

Δημοσ.

Στα dell όσο αυξάνεις σε τιμή ( ποιότητα ) τόσο η εγγύηση αυξάνεται , η dell έχει το καλό πως έχει άμεσο service και είναι από τις καλύτερες εταιρίες στον κόσμο για τεχνική υποστήριξη , γενικά τα dell έχουν 2 χρόνια εγγύηση στο 90 % των μηχανημάτων :X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...