GiwrgosPapaas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Σήμερα έλαβα ένα μήνυμα στο Adsense Πατάω Action και με πάει σε μια φόρμα να βάλω το PIN. Το PIN αυτό υποτίθεται ότι στο στέλνει με ταχυδρομείο σωστά; Τώρα εγώ υποτίθεται ότι θα πάρω κάποιο γράμμα? αφού σαν διεύθυνση έχω όνομα, πόλη, τκ. κ τηλέφωνο. δεν έχω οδο. 2ον, είδα σε ένα βίντεο ότι στην φρόμα που βάζεις το ΠΙΝ, (σε περίπτωση που δεν έχεις παραλάβει το ΠΙΝ), μπορείς να συμπληρώσεις μια άλλη φόρμα, να στέιλεις ταυτότητα και θα γίνει έτσι η επαλήθευση. Δεβ βλέπω κάποιο Λινκ που να με οδηγεί να συμπληρώσω καμιά φόρμα. Και η φάση ποια είναι; ότι μπαίνω φαντάρος. Υπάρχει θέμα να περάσουν μήνες χωρίς να το ενεργοποιήσω; να το αφήσω δηλαδή σε 2-3 μήνες (όταν και αν έχω καμιά άδεια) PS: Πολύ σημαντικό: Το γράμμα αυτοί χτες 6/3 το στείλανε έτσι; και σε κάνα μήνα θα μ έρθει.
NikolasGT Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Αν εκεί που μένεις λογαριασμοί όπως ΔΕΗ κτλ έρχονται κανονικά σπίτι σου και τα στοιχεία που έχεις βάλει στο Adsense είναι ίδια με αυτά που έχεις δώσει σε άλλες υπηρεσίες που στέλνουν λογαριασμούς θα σου έρθει σίγουρα το Pin δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθει. 30-40 μέρες μάξιμουμ κάνει οπότε μην τρως άγχος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα