lagman Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Χωρίς να είμαι σίγουρος αλλά κάποιος που κάνει ποδήλατο κάθε μέρα το σώμα του συνηθίζει και θα καίει λιγότερες θερμίδες από κάποιον που μόλις ξεκίνησε.
badweed Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 ολος ο κοσμος ενας αδιεξοδος δρομος . οποτε νεοι δρομοι παλι την φυση θα επιχειρησουν να περιορισουν χωρις να οδηγουν πουθενα . lets run https://www.youtube.com/watch?v=6aNNIyxbG5g
calenter2003 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 τα λεφτα αυτα θα τα βγαλουν απο τη μειωση των ασφαλιστικων και ιατρικων εξοδων εφοσον η κινηση δινει υγεια ενω η ακινησια ειναι αρρωστια και εδω που τα λεμε οι σοβαρες ασφαλιστικες υγειας θα επρεπενα σου κανουν με το ζορι ενα ετησιο checkup και αναλογα με την κατασταση σου να σε χρεωνουν Όλες οι ασφαλιστικές κατά τη γνώμη μου
drdedus Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 και μετα βλέπεις το μπ@@ρδελο που επικρατεί εδώ πχ Πλατανιάς Χανιά ξένοι να προσπαθούν να περπατήσουν η να τρεξουν σε ενα μερος που μεχρι πριν λιγο δεν ειχαν πεζοδρόμια ανάμεσα σε παρακμιακες ταμπέλες και κτηρια σε μια 100% τουριστική περιοχή σε μια χώρα με καλο κλίμα.
talos_2002 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 1 δις; Εμείς στις γιορτές τόσα τρώμε στα μπουζούκια...
Karpouzoeispraktoras Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δηλαδή έχουν λύσει όλα τα αλλά τους προβλήματα σαν χώρα; Προφανώς! Άλλωστε είναι ανεξάρτητη χώρα. Δεν ανήκει στην Ε.Ε. 1
ponstan111 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δηλαδή έχουν λύσει όλα τα αλλά τους προβλήματα σαν χώρα; Με αυτή την λογική θα ήσουν ακόμα στην σπηλιά. Enough said.
Alx1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Προφανώς! Άλλωστε είναι ανεξάρτητη χώρα. Δεν ανήκει στην Ε.Ε. Ανήκει όμως στο ΝΑΤΟ. Άρα δεν είναι ανεξάρτητη εφόσον την κυριαρχία της την βασίζει σε πλάτες διεθνούς στρατιωτικού συνασπισμού - εφόσον οι δικές της ένοπλες δυνάμεις είναι υποτυπώδεις. Πιο κοντά σ' αυτό που εννοείς είναι η Σουηδία που είναι μεν στην ΕΕ, αλλά εκτός ευρώ και ΝΑΤΟ (προς το παρόν).
nikifot Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Προφανώς! Άλλωστε είναι ανεξάρτητη χώρα. Δεν ανήκει στην Ε.Ε. Πεσ'τα φίλε! Σε όλα τα άλλα Νορβηγοί είμαστε, αυτοί οι ευρωπαίοι μας κρατάνε πίσω! Δεν βλέπεις την Αλβανία και τη ΦΥΡΟΜ πόσο μπροστά είναι??
visualizer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 παίζει εδώ μέσα να μην χετε να κάνετε ποδήλατο απ' τα 10 σας. εγώ μικρός σε camping με ένα bmx και σε ψιλοκατηφόρα έπιανα 40km/h (είχα ηλεκτρονικό κοντέρ). τώρα με trekking ideal megisto πιάνω 60 για πλάκα σε κατηφόρα και 50 σε ισιάδι. 30-40km/h είναι το νορμαλ μου. πιο κάτω αν πηγαίνεις, απλά είσαι επικίνδυνος και καλύτερα να μην βγαίνεις στους δρόμους. Σε κατηφόρες με ποδήλατο δρόμου εύκολα πιάνεις τα 70 .. και στις ευθείες αν είσαι προπονημένος μπορείς να πηγαίνεις με 40-50 για περιορισμένο χρονικό διάστημα , η μέση ταχύτητα όμως κυμαίνεται στα 25 - 30 χλμ/ώρα για αυτόν που κάνει συστηματικά ποδήλατο, άμα η μέση ταχύτητα σου είναι 30-40 χλμ τότε πρέπει να πας στο tour de france που η μέση ταχύτητα είναι τα 40 χλμ/ωρα
Razor333 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 παίζει εδώ μέσα να μην χετε να κάνετε ποδήλατο απ' τα 10 σας. εγώ μικρός σε camping με ένα bmx και σε ψιλοκατηφόρα έπιανα 40km/h (είχα ηλεκτρονικό κοντέρ). τώρα με trekking ideal megisto πιάνω 60 για πλάκα σε κατηφόρα και 50 σε ισιάδι. 30-40km/h είναι το νορμαλ μου. πιο κάτω αν πηγαίνεις, απλά είσαι επικίνδυνος και καλύτερα να μην βγαίνεις στους δρόμους. Με ποσα πιτογυρα καταναλωση στα 100 ομως πας με 60 τελικες; Αυτο εχει σημασια.
visualizer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Με ποσα πιτογυρα καταναλωση στα 100 ομως πας με 60 τελικες; Αυτο εχει σημασια. Έχει κόφτη στα 60km/h αλλιώς θα πήγαινε και παραπάνω .
Missionary Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 παίζει εδώ μέσα να μην χετε να κάνετε ποδήλατο απ' τα 10 σας. εγώ μικρός σε camping με ένα bmx και σε ψιλοκατηφόρα έπιανα 40km/h (είχα ηλεκτρονικό κοντέρ). τώρα με trekking ideal megisto πιάνω 60 για πλάκα σε κατηφόρα και 50 σε ισιάδι. 30-40km/h είναι το νορμαλ μου. πιο κάτω αν πηγαίνεις, απλά είσαι επικίνδυνος και καλύτερα να μην βγαίνεις στους δρόμους. http://bikeraceinfo.com/tdf/tdfstats.html Νικητης του tour de France 2016 - 39.64 km/hr χαραμιζεσαι φιλος 1
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ο Ελληνας θα φιλοσοφήσει καμια δεκαριά σελίδες στα σχόλια του insomnia (καταναλώνοντας φυσικους πορους, ειτε vegan, είτε κρεατοφάγος), προσπαθώντας να θεωρητικοποιήσει την αδράνεια, στην οποία υπερέχει κατά κράτος. Ευτυχώς οι υπόλοιποι λαοί έχουν άλλη άποψη και έχουμε κομπιουτερς να πουμε!
tsagk21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 40χλμ/ω? Μόνο χομπίστες και επαγγελματίες ποδηλάτες μπορούν να διατηρήσουν σταθερά 40χλμ/ω, και χρειάζεται να έχεις κούρσα για να φτάσεις τέτοιες ταχύτητες. Ο μέσος αστικός ποδηλάτης τρέχει με 15-20χλμ/ω. Ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί το σχέδιο της Νορβηγίας. ζω για τη στιγμή που θα σκάσει μύτη ο κάγκουρας με τα ηχεία στο ποδήλατο και θακουει "ποια με καταράστηκε"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα