Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε: Οσο χρειαστει και όσο πιο οικονομικό τόσο καλύτερα

ii) Tη χρήση του υπολογιστή: Gaming πχ. Ιnsurgency στα max με 50-60 fps,browsing στο chromium

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:Tίποτα ιδιαίτερο, τώρα τρέχω Linux mint, θα το έχω dual boot με windows  για παιχνίδια και ubuntu για τα άλλα

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Ναι

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Θα τα πάρω χωριστά

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) Κέντρο Αθήνας απο ένα μαγαζί ο πύργος, οθόνη δεν μασ πειράζει

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Από το κατάστημα, να είμαστε ήσυχοι μην κάνουμε καμιά μαλακία και κλεγόμαστε μακροπρόθεσμα και για κάλυψη

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Θα βάλω windows μόνος μου και linux όπως ανέφερα

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> Μπα

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> Όχι το θέλω να κρατήσει όπως το δεκαετίας innovator μου :3

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> μπα

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:Το παλαιό θα δωθεί για fb στην αδερφή μου, με linux κάνεις τα βασικά

Δημοσ.

Έχει η CPU δικιά του αρκετά καλή.

Το θέμα είναι ότι ρίχνει κατά πολύ την συχνότητα του επεξεργαστή όταν δουλεύουν τα γραφικά αυτό σε συνδυασμό με την αργή μνήμη ρίχνουν αρκετά της επιδόσεις.

http://www.tomshardware.de/amd-a10-7890k-gaming-performance-benchmark-budget-pc,testberichte-242059-2.html

02-Clock-Rate_w_600.png

Δημοσ.

Πάτε που πάτε σε apu που δεν φτάνει το bandwidth της ram για τα γραφικά, πάτε να βάλετε και μία μνήμη μόνο να είναι ακόμα πιο περιορισμένο και να μην τρέχει τίποτα καλά;

Δημοσ.

Πάτε που πάτε σε apu που δεν φτάνει το bandwidth της ram για τα γραφικά, πάτε να βάλετε και μία μνήμη μόνο να είναι ακόμα πιο περιορισμένο και να μην τρέχει τίποτα καλά;

Πιθανοτατα εχεις δικιο σε αυτο. Ο λογος που προτεινα μια ραμ (και κακως δηλαδη αφου δεν γνωριζω τιποτα για τα σετ αυτου του τυπου) ειναι για να υπαρχει αναβαθμησιμοτητα. Η αληθεια ειναι οτι δεν ασχοληθηκα ποτε με τις APU (αλλα και γενικοτερα με την AMD) μια που παντα τις θεωρουσα κατι αντιστοιχο του ραδιοενισχυτη και ποτε δεν τις χωνεψα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...