Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Σκέφτομαι να αλλάξω απο ΟΤΕ σε Vodafone και έχω κάποιες ερωτήσεις. Μίλησα με μία κοπέλα στο τηλέφωνο επικοινίας της vodafone αλλά ξαφνικά κόπηκε η γραμμή και τώρα έχω πόση ώρα που είμαι σε αναμονή και δεν πιάνω γραμμή.

Βλέπω στο τιμολόγιο, στις λοιπές χρεώσεις που λένε τέλος εγκατάστασης νέας γραμμής 49,90€. Εγώ που θέλω φορητότητα θα χρεωθώ;

Και κάτι άλλο, λέει τιμή πώλησης τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού modem/router 19,90€. Θα χρεωθώ και για το modem; Μπορώ να χρησιμοποιήσω το δικό μου;

Δημοσ.

ναι η μεταφορα φορητοτητα κοστιζει 35€ εκτος αν σου την κανουν δωρο

80€ ειναι η νεα γραμμη με νεο αριθμο 

το router hol-vodafone kai wind ειναι με χρεωση 19,9 βαζεις το δικο σου η αγορασεις αν δεν εχεις 

Αλλα εγω που πηγα απο cyta se vodafone εφυγα και πηγα σε οτε γιατι το ρουτερ δεν συχρονιζε με τιποτα 

Δημοσ.

Cyta έχει voip τηλέφωνο και δεν θέλω.

Wind ξέρω 3 άτομα που δεν είναι ευχαριστημένοι και δεν έχει και καμιά καλή προσφορά που κοίταξα στο site.

Forthnet είχαν απο κάτω και είχαν προβλήματα.

Οπότε μένει μόνο η vodafone αφού τόσα χρόνια στον ΟΤΕ δεν μας έκαναν ποτέ καμιά προσφορά.

Δημοσ.

Έχε το νου σου καθώς αρκετός κόσμος έφυγε απο vodafone πρόσφατα, και μάλιστα αζημίως, αφού μετά την συγχώνευση με τη hol έχουν γίνει 2 φορές αυξήσεις σε διάφορες χρεώσεις στα προγράμματα σταθερής και ίντερνετ. 

Δημοσ.

Θα κάνω σήμερα αίτηση ηλεκτρονικά για να έχω και 15 μέρες, αν τυχων βγεί πρόβλημα να ακυρώσω το συμβόλαιο.

Απλά θέλω πρώτα να πάω μία βόλτα απο τον ΟΤΕ για να ρωτήσω αν έχει καμιά δέσμευση επειδή πριν 1-2 μήνες άλλαξα το όνομα του λογαριασμού στο δικό μου και απ'ότι διάβασα η ελάχιστη διάρκεια είναι 2 μήνες σε νέες συνδέσεις. Μήπως πιάνεται σαν νέα σύνδεση επειδη άλλαξα το όνομα.

Αλλά ακόμα και αν μου βγάλει αργότερα προβλήματα θα το σπάσω και ας πληρώσω ποινή.

Δημοσ.

και κατι ακομα να σιγουρεψτεις να μην σου δοσει voip η hol γιατι ενας γνωστο μου εκανε μεταφορα γραμμης απο wind se hol του στειλαν ρουτερ χαρηκε γιατι ακουσε οτι το ρουτερ κανει 19,9 και αυτος το πηρε δωρο αλλα τελικα ειχε voip τηλεφωνο και οταν ενεργοποιηθηκε τοτε το ειδε και φυσικα εφυγε

Δημοσ.

Πήγα στον ΟΤΕ και τελικά δεν έχω κάποια δεσμευση.

Πάντως και που τους είπα οτι θέλω να φύγω, δεν ίδρωσε το αυτί τους να μου κάνουν καμιά προσφορά, με έκλασαν. Μόνο να ζητάνε προπληρωμές τους μήνες ξέρουν.

Θα έχω υπόψη μου αυτό για το voip. Ευχαριστώ. ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πριν 2 ώρες έγινε η αλλαγή στη Vodafone και μας μπερδέψαν τις γραμμές με έναν άλλο. :-(

Το δηλώσαν βλάβη στον ΟΤΕ τώρα.  Πρώτη εντύπωση δεν είναι πολύ καλή.

Τουλάχιστον ανέβηκε η ταχύτητα στο ιντερνετ απο 10030 Kbps σε 11850 Kbps αλλά δεν ξέρω αν είναι η δική μας γραμμή ή του άλλου. :-( :-( :-(

• Like 1
Δημοσ.

Θα δεις αλλα εμενα οπως σου ειπα αν συχρονιζε το ρουτερ θα ηταν μια χαρα αλλα δε συχρονιζε

Τωρα αυτο πως γινεται να μπερδεψουν τη γραμμη σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...