ThanosA Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Καλημερα στο forum. Σκεφτομαι το παρακατω monitor για το γραφειο φιλου, δεν ασχολειται με games. https://www.skroutz.gr/s/3908645/Dell-P2414H.html Τον βολευει το stand για τις ρυθμισεις του. Επισης θα το χρησιμοποιει και σαν tv, με εναν αποκωδικοποιητη με hdmi και πανω του θα συνδεει τα ηχεια με 3.5mm. Διαφορετικες προτασεις? *Γνωριζω οτι υπαρχουν και monitor/TV αλλα οσο χρησιμοποιουσα ενα με TN panel δεν ημουν καθολου ευχαριστημενος, σε σχεση με το PLS μου.
gsa-electronics Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Νομιζω αυτη η dell που σκεφτεσε ειναι μια πολυ καλη και συμφερουσα αγορα γι αυτα τα χρηματα. Για αγορα σε TN πανελ δεν το συζηταμε μιας και δεν συγκρινονται πλεον με τα πανελ IPS, οποτε ειναι μονοδρομος. Κι εγω αυτη θα σου προτεινα.
XMorsX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Kαλησπερα. Η P2414H ειναι μια καλη επιλογη, στα ιδιαιτερα συν της οτι ενδεχεται να υπερχονιζεται και πανω απο τα 75Hz χωρις να χανει frames. Παρολα αυτα, θεωρω οτι υπαρχουν λιγο καλυτερες λυσεις σε αυτο το budget, αναλογα και με τις προτιμησεις. Οι S2316H και S2415H εχουν glossy coating για καθαροτερα και ζωντανοτερα χρωματα, καλυτερες λυσεις εφοσον δεν πεφτει ηλιος ή δυνατα φωτα απευθειας πανω στην οθονη. Απο matte εναλλακτικες, η Αcer G257HL χρησιμοποιει νεοτερο και καλυτερο panel για ζωντανοτερη εικονα απο τις υπολοιπες 24" 1080p IPS, τις matte τουλαχιστον. Θα την βρεις στα ~180 ευρω απο ευρωπαικα amazons. http://www.amazon.es/dp/B00SBSO7SY/?tag=curiua0c-21 Καμια απο αυτες δεν εχει τοσο καλη βαση οσο η P2414H βεβαια ουτε σωστο matte bezel (τα οποια εγω τουλαχιστον τα συγχωρω, αν και ειναι αρκετα σημαντικα προσοντα).
ThanosA Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Ωραια οποτε προχωραμε με την P2414H Ευχαριστω για τις εναλλακτικες προτασεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα