Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορώ να έχω 2 συνδέσεις ίντερνετ ταυτόχρονα στον ίδιο υπολογιστή; (θέλω Να βάλω του ΟΤΕ και το ίντερνετ από την σχολή μου)

Δημοσ.

Εννοείς να βάλεις το φοιτητικό πρόγραμμα που δίνει ο ΟΤΕ μαζί με το πρόγραμμα που έχεις τώρα; Αν ναι, δεν γίνεται θα σου βάλει το φοιτητικό πρόγραμμα.

Δημοσ.

Εννοείς να βάλεις το φοιτητικό πρόγραμμα που δίνει ο ΟΤΕ μαζί με το πρόγραμμα που έχεις τώρα; Αν ναι, δεν γίνεται θα σου βάλει το φοιτητικό πρόγραμμα.

Εχω φοιτητικο του ΟΤΕ τρ

Και θελω να συνεχισω το εχω.Επισης η σχολη μου δινει ιντερνετ στους φοιτητες θελω με καποιο τροπο να βαλω και τα 2 ωστε να εχω καλυτερες ταχυτηρες

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι σύνδεση ιντερνετ. Είναι ένα δωρεάν ασύρματο δίκτυο του πανεπιστημίου. Δεν χρειάζεται να αλλάξει πάροχο. Με μια απλή κεραία αν είσαι κοντα πιάνεις. Τα μηχανήματα που δείχνει είναι γι'αυτούς που μένουν μακριά. Αν δικαιούσαι κάνε αίτηση.

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι σύνδεση ιντερνετ. Είναι ένα δωρεάν ασύρματο δίκτυο του πανεπιστημίου. Δεν χρειάζεται να αλλάξει πάροχο. Με μια απλή κεραία αν είσαι κοντα πιάνεις. Τα μηχανήματα που δείχνει είναι γι'αυτούς που μένουν μακριά. Αν δικαιούσαι κάνε αίτηση.

Δεν ειπα να αλλαξω παροχο... Απλα θελω να μου πειτε εαν γινεται να βαλω παραλληλα αυτο με του ΟΤΕ στο PC; Και τι χρειαζεται να παρω

Δημοσ.

Μπορείς είτε με software λύση (π.χ. Speedify, Network Manager) είτε με κατάλληλη συσκευή router με πολλαπλές θύρες WAN (π.χ. TP-LINK TL-R470T+).

Κάνουν Load balancing και υπό προϋποθέσεις Bonding (συνολική ταχύτητα των 2 συνδέσεων).

Στο PC θα χρειαστείς 2 κάρτες δικτύου, ασύρματες οι ενσύρματες, ανάλογα πως και που συνδέεσαι για να έχεις πρόσβαση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...