Sog96Ch Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μπορώ να έχω 2 συνδέσεις ίντερνετ ταυτόχρονα στον ίδιο υπολογιστή; (θέλω Να βάλω του ΟΤΕ και το ίντερνετ από την σχολή μου)
Silverage Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Εννοείς να βάλεις το φοιτητικό πρόγραμμα που δίνει ο ΟΤΕ μαζί με το πρόγραμμα που έχεις τώρα; Αν ναι, δεν γίνεται θα σου βάλει το φοιτητικό πρόγραμμα.
Sog96Ch Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Εννοείς να βάλεις το φοιτητικό πρόγραμμα που δίνει ο ΟΤΕ μαζί με το πρόγραμμα που έχεις τώρα; Αν ναι, δεν γίνεται θα σου βάλει το φοιτητικό πρόγραμμα. Εχω φοιτητικο του ΟΤΕ τρ Και θελω να συνεχισω το εχω.Επισης η σχολη μου δινει ιντερνετ στους φοιτητες θελω με καποιο τροπο να βαλω και τα 2 ωστε να εχω καλυτερες ταχυτηρες
jim_p Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Εχεις 2 γραμμες? Φανταζομαι πως οχι, αρα δεν μπορεις να εχεις και 2 συνδεσεις. Απλα.
Silverage Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δεν μπορείς. Τί ιντερνετ δίνει η σχολή; Εγω ξέρω μόνο το φοιτητικό με έκπτωση. Εκτός και αν λες για το dial up.
Sog96Ch Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δεν μπορείς. Τί ιντερνετ δίνει η σχολή; Εγω ξέρω μόνο το φοιτητικό με έκπτωση. Εκτός και αν λες για το dial up. https://www.tuc.gr/1326.html
Silverage Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 https://www.tuc.gr/1326.html Αυτό δεν είναι σύνδεση ιντερνετ. Είναι ένα δωρεάν ασύρματο δίκτυο του πανεπιστημίου. Δεν χρειάζεται να αλλάξει πάροχο. Με μια απλή κεραία αν είσαι κοντα πιάνεις. Τα μηχανήματα που δείχνει είναι γι'αυτούς που μένουν μακριά. Αν δικαιούσαι κάνε αίτηση.
Sog96Ch Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Αυτό δεν είναι σύνδεση ιντερνετ. Είναι ένα δωρεάν ασύρματο δίκτυο του πανεπιστημίου. Δεν χρειάζεται να αλλάξει πάροχο. Με μια απλή κεραία αν είσαι κοντα πιάνεις. Τα μηχανήματα που δείχνει είναι γι'αυτούς που μένουν μακριά. Αν δικαιούσαι κάνε αίτηση. Δεν ειπα να αλλαξω παροχο... Απλα θελω να μου πειτε εαν γινεται να βαλω παραλληλα αυτο με του ΟΤΕ στο PC; Και τι χρειαζεται να παρω
Silverage Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δεν ξέρω αν μπορείς ταυτόχρονα. Το μηχάνημα που δείχνει στη σελίδα του πολυτεχνίου. Απ'ότι βλέπω είναι δωρεάν.
jkoukos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μπορείς είτε με software λύση (π.χ. Speedify, Network Manager) είτε με κατάλληλη συσκευή router με πολλαπλές θύρες WAN (π.χ. TP-LINK TL-R470T+). Κάνουν Load balancing και υπό προϋποθέσεις Bonding (συνολική ταχύτητα των 2 συνδέσεων). Στο PC θα χρειαστείς 2 κάρτες δικτύου, ασύρματες οι ενσύρματες, ανάλογα πως και που συνδέεσαι για να έχεις πρόσβαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα