saruman123 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Tοτε MOTO G3 αψογo σε ολα μπαταρια, stock android 6.0 , καμερες, αδιαβροχο χωρις προβληματα, ουτε ζεσταίνεται, και στο χερι ειναι απ'τα καλυτερα στο κρατημα... με μια καλη καρτα το κανεις 16+64=80GB εσωτερικου χωρουΕχουμε ηδη δυο 32GB Ο εσωτερικος χωρος θα ειναι 11GB. Η 32αρα θα ειναι εξωτερικη!! Καλα δεν τα λεω. Οποτε δεν παει ετσι οπως τα λες...
heavyrain Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Tοτε MOTO G3 αψογo σε ολα μπαταρια, stock android 6.0 , καμερες, αδιαβροχο χωρις προβληματα, ουτε ζεσταίνεται, και στο χερι ειναι απ'τα καλυτερα στο κρατημα... με μια καλη καρτα το κανεις 16+64=80GB εσωτερικου χωρουΟυτε καν ομως; Πλαστικουρα, κακασχημο, κακη καμερα, κατω του μετριου οθονη, και πολυ αδυναμο τεχνικα οταν σ αυτα τα λεφτα παιρνεις flex 2
saruman123 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Καμερα δεν την νοιαζει φωτο και βιντεο σπανια ως καθολου. Αδιαβροχο ε δεν θα το βαλει και κατω απο την βρυση....αυτα ειναι λεπτομεριες γι'αυτους που θελουν να λενε οτι εχω αδιαβροχο. Εξαλλου απο την πρωτη μερα σε ολα τα κινητα που εχει παρει παντα περνει θηκη.
heavyrain Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Την περιπτωση να της πεσει στη λεκανη της τουαλετας την εχεις σκεφτει ; (Μου χε ερθει πελατισσα γιατι ειχε το κινητο στο νυχτικο της, πηγε ενα βραδυ να κανει την αναγκη της και της επεσε μεσα και μας το φερε για σερβις... Εννοειται δεν το επιασα με τα χερια μου !!!!)
ziaba Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Ουτε καν ομως; Πλαστικουρα, κακασχημο, κακη καμερα, κατω του μετριου οθονη, και πολυ αδυναμο τεχνικα οταν σ αυτα τα λεφτα παιρνεις flex 2 τραβηγμένη με την κακη καμερα του moto g
heavyrain Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Αν θεωρεις καλη αυτη τη φωτο μαλλον δεν εχεις δει ποτε μια πραγματικα καλη καμερα κινητου... 2
ziaba Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Καμερα δεν την νοιαζει φωτο και βιντεο σπανια ως καθολου. Αδιαβροχο ε δεν θα το βαλει και κατω απο την βρυση....αυτα ειναι λεπτομεριες γι'αυτους που θελουν να λενε οτι εχω αδιαβροχο. Εξαλλου απο την πρωτη μερα σε ολα τα κινητα που εχει παρει παντα περνει θηκη. το αδιαβροχο ειναι πολυ χρησιμο πχ πλενει πιατα και χτυπαει το τηλεφωνο μπορει να το σηκωσει ανετα δεν θα μπορει να σου πει την δικαιολογια ηταν βρεγμενα τα χερια της και δεν μπορουσε να το σηκωσει Αν θεωρεις καλη αυτη τη φωτο μαλλον δεν εχεις δει ποτε μια πραγματικα καλη καμερα κινητου... αν την θεωρεις κακη μαλλον εισαι καλομαθημενος με τις καμερες ναυαρχιδων της samsung και της lg 2
ikaruga24 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Και σε ξανα ρωταω αυτα που λες ισχυουν? Δεν θελω να σε προσβαλω αλλα δεν ειναι ετσι οπως τα λες.... Ετσι είναι ρε συ, πρέπει να παίξεις με το Security Center. Σε όλες τις σοβαρές κινέζικες εταιρίες/rom θα βρεις ένα πλήρες λειτουργικό security center που όμως θέλει μια φορά να κάτσεις 10 λεπτάκια να πεις τι θέλεις και πως. Βέβαια δεν θα κάνουμε θέμα για 10 λεπτά υπόθεση ούτε και ότι θέλει ντάντεμα όπως προανέφεραν. Στα του θέματος, από τη στιγμή που η κοπελιά δεν θα κάνει πολλά πολλά προφανώς και οι απαιτήσεις δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο οπότε θα προτείνω redmi note 3 για λόγους αυτονομίας, ωραίας και μεγάλης οθόνης, όμορφης κατασκευής και γρήγορο SoC γενικά. Πάντως να ξέρεις ότι ούτε το Redmi note 3 παίρνει micro SD (που είπες ότι ήταν ένας λόγος που απέρριψες το Mi4c).
saruman123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ετσι είναι ρε συ, πρέπει να παίξεις με το Security Center. Σε όλες τις σοβαρές κινέζικες εταιρίες/rom θα βρεις ένα πλήρες λειτουργικό security center που όμως θέλει μια φορά να κάτσεις 10 λεπτάκια να πεις τι θέλεις και πως. Βέβαια δεν θα κάνουμε θέμα για 10 λεπτά υπόθεση ούτε και ότι θέλει ντάντεμα όπως προανέφεραν. Στα του θέματος, από τη στιγμή που η κοπελιά δεν θα κάνει πολλά πολλά προφανώς και οι απαιτήσεις δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο οπότε θα προτείνω redmi note 3 για λόγους αυτονομίας, ωραίας και μεγάλης οθόνης, όμορφης κατασκευής και γρήγορο SoC γενικά. Πάντως να ξέρεις ότι ούτε το Redmi note 3 παίρνει micro SD (που είπες ότι ήταν ένας λόγος που απέρριψες το Mi4c). Το redmi 3 περνει sd.Για το redmi note 3 ασε να κρινω καλυτερα εγω. Δεν απεριψα το Mi4c για την καρτα μονο,αλλα και οτι δεν υπαρχει. το αδιαβροχο ειναι πολυ χρησιμο πχ πλενει πιατα και χτυπαει το τηλεφωνο μπορει να το σηκωσει ανετα δεν θα μπορει να σου πει την δικαιολογια ηταν βρεγμενα τα χερια της και δεν μπορουσε να το σηκωσει αν την θεωρεις κακη μαλλον εισαι καλομαθημενος με τις καμερες ναυαρχιδων της samsung και της lg Χαχα ωραια γιατι δεν πλενει εχουμε πλυντηριο... Την περιπτωση να της πεσει στη λεκανη της τουαλετας την εχεις σκεφτει ; (Μου χε ερθει πελατισσα γιατι ειχε το κινητο στο νυχτικο της, πηγε ενα βραδυ να κανει την αναγκη της και της επεσε μεσα και μας το φερε για σερβις... Εννοειται δεν το επιασα με τα χερια μου !!!!) Ω ρε φιλε οντως αυτο ειναι ενα θεμα....
haHa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Και σε ξανα ρωταω αυτα που λες ισχυουν?Δεν θελω να σε προσβαλω αλλα δεν ειναι ετσι οπως τα λες.... Οπως βλεπεις παρακατω, ισχυουν. Αλλα ακομα κ αυτο το απλο πραγμα, θελει σκαλισμα που εσυ δεν εχεις βρει κ εκει εγκειται το προβλημα. Φανταζομαι θα ειναι ακομα πιο απιθανο να το εβρισκε η κοπελα ωστε να εχει αξιοπιστα και στην ωρα τους notifications απο ολες τις εφαρμογες. Ετσι είναι ρε συ, πρέπει να παίξεις με το Security Center. Σε όλες τις σοβαρές κινέζικες εταιρίες/rom θα βρεις ένα πλήρες λειτουργικό security center που όμως θέλει μια φορά να κάτσεις 10 λεπτάκια να πεις τι θέλεις και πως. Βέβαια δεν θα κάνουμε θέμα για 10 λεπτά υπόθεση ούτε και ότι θέλει ντάντεμα όπως προανέφεραν. Kαι δεν θελει δυστυχως μονο σε ενα σημειο ρυθμιση για ΚΑΘΕ εφαρμογη ξεχωριστα, θελει και σε δευτερο σημειο συνηθως. Εγω εκανα αυτα αλλα και παλι υπηρχαν εφαρμογες που δεν ερχοντουσαν αμεσα οι ειδοποιησεις: 1. Security->Permissions->AutoStart στις εφαρμογές που θέλουμε να ξυπνάνε για να λάβουν background data 2. Settings->Additional Settings->Battery->Manage apps battery usage->Choose apps to restrict -> και unrestrict τις εφαρμογές που θέλουμε να κάνουν wake το κινητό. Για καθε νεα εφαρμογη που εγκαθιστα η κοπελα κ θελει να λαμβανει αμεσα notifications, θα πρεπει να πηγαινει κ να την προσθετει σε αυτα τα 2 σημεια. Χρειαζεται λιγο νταντεμα. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2016 από haHa
saruman123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Το σκαλισμα που λετε δεν χρειαζεται. Παραπληροφορειτε μαλλον τον κοσμο,δεν ξερω για ποιο λογο και ουτε με νοιαζει. Εχω το redmi note 3 σχεδων 2 μηνες και κατι τετοιο δεν μου εχει τυχη να κανω. Οσες εφαρμογες και αν χρειαστικα να κατεβασω,οποτε καταλαβενετε οτι δεν θα εχουμε θεμα με το redmi 3 σε ολα τα επιπεδα. Εμενα με νοιαζει απο αυτα τα δυο ποιο να παρει γιατι το Moto δεν το ξερω αλλα ουτε το εχω πιασει,οποτε λογικο ειναι να δω τη θα πειτε για να ξερω. Περιμενω επιχειρηματα και απο τα δυο κινητα απο αυτους που εχουν η το ενα η το αλλο και οχι απο αυτα που διαβαζουμε και ακουμε. Αυτο το κανω και γω.
haHa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Το σκαλισμα που λετε δεν χρειαζεται. Παραπληροφορειτε μαλλον τον κοσμο,δεν ξερω για ποιο λογο και ουτε με νοιαζει. Εχω το redmi note 3 σχεδων 2 μηνες και κατι τετοιο δεν μου εχει τυχη να κανω. To σημαντικο ειναι αυτο που λες: το εχεις 2 μηνες και ουτε εσυ ηξερες οτι χρειαζεται να κανεις αυτες τις ρυθμισεις για να εχεις αξιοπιστα και στην ωρα τους notifications απο ολες τις εφαρμογες. Αυτο το σκαλισμα ανεφερα στην αρχη, αν η κοπελα δεν εχει προβλημα ή δεν την ενδιαφερουν τα αξιοπιστα και στην ωρα τους notifications και το γενικοτερα ιδιαιτερο miui, μια χαρα θα ειναι το redmi 3.
saruman123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 To σημαντικο ειναι αυτο που λες: το εχεις 2 μηνες και ουτε εσυ ηξερες οτι χρειαζεται να κανεις αυτες τις ρυθμισεις για να εχεις αξιοπιστα και στην ωρα τους notifications απο ολες τις εφαρμογες. Αυτο το σκαλισμα ανεφερα στην αρχη, αν η κοπελα δεν εχει προβλημα ή δεν την ενδιαφερουν τα αξιοπιστα και στην ωρα τους notifications και το γενικοτερα ιδιαιτερο miui, μια χαρα θα ειναι το redmi 3. Οχι βρε τη προβλημα να υπαρχει αφου σου λεω απλη χρηση κανει.Εξαλλου τοσο καιρο το δικο μου δεν το βλεπει? Απλος ειμασταν αναμεσα στο redmi 3/moto/meizu note 2. Το meizu το απορριψαμε για διαφορους λογους.
haHa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Οχι βρε τη προβλημα να υπαρχει αφου σου λεω απλη χρηση κανει. Εξαλλου τοσο καιρο το δικο μου δεν το βλεπει? Απλος ειμασταν αναμεσα στο redmi 3/moto/meizu note 2. Το meizu το απορριψαμε για διαφορους λογους. Αφου ειναι οκ με το miui και δεν την ενδιαφερει η λιγο καλυτερη καμερα του moto g 3rd gen, ας παει στο redmi 3. Αλλα απο την στιγμη που δεν εχει ιδιατερες απαιτησεις, ισως ηταν καλυτερα να δωσει μονο 129€ για το moto g 8gb. Τα χρηματα που περισσευουν μπορει να τα χρησιμοποιουσε για να αναβαθμιστει πιο νωρις σε ενα δυνατοτερο κινητο.
saruman123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Αφου ειναι οκ με το miui και δεν την ενδιαφερει η λιγο καλυτερη καμερα του moto g 3rd gen, ας παει στο redmi 3. Αλλα απο την στιγμη που δεν εχει ιδιατερες απαιτησεις, ισως ηταν καλυτερα να δωσει μονο 129€ για το moto g 8gb. Τα χρηματα που περισσευουν μπορει να τα χρησιμοποιουσε για να αναβαθμιστει πιο νωρις σε ενα δυνατοτερο κινητο. Θελει τουλαχιστον να παρει ενα για 2 χρονια.Τα 16GB τις αρκουν,παρακατω δεν θελει,να εχει και καποιο ελευθερω χωρο. Και να περνει sd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις