Προς το περιεχόμενο

Motorola Moto G (3rd Gen) (16GB) ή Xiaomi Redmi 3 (16GB)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η γυναικα μου θελει να παρει ΜΟΝΟ απο Ελλαδα ενα απο αυτα τα δυο.

Δεν εχει μεγαλες απαιτησεις κανενα χαζοπαιχνιδο,τραγουδια και λιγο στο Internet.

Ιντζες δεν την ενδιαφερουν.

Μπατζετ 220-230.

Συγκριση θελω απο αυτους που τα εχουν αν γινεται...

Δημοσ.

Σε αυτα τα χρηματα , ισως θα ηταν καλυτερα να προτιμησεις κανα lg g3 ή g flex 2 ή xiaomi mi4c.

Kαι τα 3 εχουν αισθητα δυνατοτερο επεξεργαστη απο αυτα που κοιτας, ενω ειναι ελαχιστα ακριβοτερα.

Δημοσ.

Σε αυτα τα χρηματα , ισως θα ηταν καλυτερα να προτιμησεις κανα lg g3 ή g flex 2 ή xiaomi mi4c.

Kαι τα 3 εχουν αισθητα δυνατοτερο επεξεργαστη απο αυτα που κοιτας, ενω ειναι ελαχιστα ακριβοτερα.

Για το G3 μου ειπε οτι ειναι παλιο και θελει καινουριο.

Για το flex 2 δεν της αρεσει λογο κυρτοτητας και δεν την βολευει.

Για το xiaomi mi4c δεν περνει καρτα sd και δεν υπαρχει διαθεσιμο.

Δημοσ.

Για το G3 μου ειπε οτι ειναι παλιο και θελει καινουριο.

Για το flex 2 δεν της αρεσει λογο κυρτοτητας και δεν την βολευει.

Για το xiaomi mi4c δεν περνει καρτα sd και δεν υπαρχει διαθεσιμο.

Ας παρει καποιο απο τα χειροτερα και αισθητα αργοτερα κινητα που σκεφτεται, η διαφορα ειναι κυριως στο λειτουργικο, το redmi με το miui μπορει να την ξενεψει και θελει λιγο νταντεμα κ σκαλισμα. (πχ για να ρυθμισεις να ερχονται τα notifications θελει ρυθμιση για καθε εφαρμογη ξεχωριστα)

Δημοσ.

Ας παρει καποιο απο τα χειροτερα και αισθητα αργοτερα κινητα που σκεφτεται, η διαφορα ειναι κυριως στο λειτουργικο, το redmi με το miui μπορει να την ξενεψει και θελει λιγο νταντεμα κ σκαλισμα. (πχ για να ρυθμισεις να ερχονται τα notifications θελει ρυθμιση για καθε εφαρμογη ξεχωριστα)

Το redmi το εχεις και τα λες αυτα?

δωσε 30 ευρω παραπανω και παρε το moto x play αλλιως moto g3

Οχι φιλε μεχρι εκει ειναι το μπατζετ.
Δημοσ.

δωσε 30 ευρω παραπανω και παρε το moto x play αλλιως moto g3

αυτο που ειπε ο φιλος παραπανω.. moto g 3,  ολα τα αλλα ειναι σκουπιδια

Δημοσ.

Οχι το συγκεκριμενο, ειχα αλλο xiaomi που φοραγε miui.

Εγω εχω αλλη γνωμη παντως....
Δημοσ.

Η γυναικα μου θελει να παρει ΜΟΝΟ απο Ελλαδα ενα απο αυτα τα δυο.

Δεν εχει μεγαλες απαιτησεις κανενα χαζοπαιχνιδο,τραγουδια και λιγο στο Internet.

Ιντζες δεν την ενδιαφερουν.

Μπατζετ 220-230.

Συγκριση θελω απο αυτους που τα εχουν αν γινεται...

Αν βγάλουμε την παράμετρο "μόνο από Ελλάδα" το redmi3 με κλειστά μάτια. Ρίχνει στα αυτιά στο motog. Το έχω στα χέρια μου και τις προάλλες δούλεψα για λίγο και το moto g. Το redmi είναι δυο κλάσεις παραπάνω και σε υλικά και σε δυνατότητες και σε λειτουργικό (edit εννοώ λειτουργικό μαζί με τις ρυθμίσεις του, προγράμματα του, κλπ, οχι σκέτο android). Σε λίγες μέρες θα βγει και η επισημη global rom, οπότε μόλις τα παιδιά της ελληνικής κοινότητας τη στρώσουν θα είναι ΤΟ vfm. Στα υποψη οτι απο Κίνα παίζει κάπου 130 ευρω.

edit2: Ξέχασα τη μπαταρία. Θεϊκή

Αν τώρα μείνει το "απο Ελλάδα" τοτε μόνο moto g. 

Εχω στα χέρια μου το redmi 3 με Miui 7. Αν εξαιρέσεις το πέρασμα της rom (που με τις οδηγίες της ελληνικής κοινοτητας ειναι ευκολο), οι ρυθμίσεις και το σκάλισμα ειναι το ίδιο (και λιγοτερο) από οποιοδήποτε android κινητό αγοράζεις. 

Το miui ειναι πολύ βολικό αλλά ακόμα κι αν κάποιον τον χαλάει μπορεί να περάσει όποιο launcher θέλει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω στα χέρια μου το redmi 3 με Miui 7. Αν εξαιρέσεις το πέρασμα της rom (που με τις οδηγίες της ελληνικής κοινοτητας ειναι ευκολο), οι ρυθμίσεις και το σκάλισμα ειναι το ίδιο (και λιγοτερο) από οποιοδήποτε android κινητό αγοράζεις.

Το miui ειναι πολύ βολικό αλλά ακόμα κι αν κάποιον τον χαλάει μπορεί να περάσει όποιο launcher θέλει.

Το προβλημα δεν ειναι στον launcher που αλλαζει. Ας πουμε οτι δεν ειναι ουτε στο περασμα της ελληνικης rom(αμφιβαλλω αν θα το κανει η κοπελα μονη της).

Το προβλημα πχ ειναι οτι πρεπει να πηγαινεις να βαζεις χειροκινητα καθε εφαρμογη που θελεις να εχει στοιχειωδη λειτουργικοτητα κ να δεχεσαι notifications σε αυτες που επιτρεπονται να κανουν autostart.

Θελει σκαλισμα απο τον χρηστη.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Αν βγάλουμε την παράμετρο "μόνο από Ελλάδα" το redmi3 με κλειστά μάτια. Ρίχνει στα αυτιά στο motog. Το έχω στα χέρια μου και τις προάλλες δούλεψα για λίγο και το moto g. Το redmi είναι δυο κλάσεις παραπάνω και σε υλικά και σε δυνατότητες και σε λειτουργικό (edit εννοώ λειτουργικό μαζί με τις ρυθμίσεις του, προγράμματα του, κλπ, οχι σκέτο android). Σε λίγες μέρες θα βγει και η επισημη global rom, οπότε μόλις τα παιδιά της ελληνικής κοινότητας τη στρώσουν θα είναι ΤΟ vfm. Στα υποψη οτι απο Κίνα παίζει κάπου 130 ευρω.

edit2: Ξέχασα τη μπαταρία. Θεϊκή

Αν τώρα μείνει το "απο Ελλάδα" τοτε μόνο moto g.

Απο Ελλαδα μονο....και αυτα τα δυο.

Οσο για Ελληνικη rom δεν την ενδιαφερει δοξα το θεω Αγγλικα ξερει.

Για launcher δεν αλλαζει ειναι ικανοποιημενη και με τον στοκ που εχει.

Τωρα αμα εχει τιποτα Κινεζικα αυτα τα πεταμε η τα κανουμε Disable.

Το προβλημα δεν ειναι στον launcher που αλλαζει. Ας πουμε οτι δεν ειναι ουτε στο περασμα της ελληνικης rom(αμφιβαλλω αν θα το κανει η κοπελα μονη της).

Το προβλημα πχ ειναι οτι πρεπει να πηγαινεις να βαζεις χειροκινητα καθε εφαρμογη που θελεις να εχει στοιχειωδη λειτουργικοτητα κ να δεχεσαι notifications σε αυτες που επιτρεπονται να κανουν autostart.

Θελει σκαλισμα απο τον χρηστη σε σχεση

Και σε ξανα ρωταω αυτα που λες ισχυουν?

Δεν θελω να σε προσβαλω αλλα δεν ειναι ετσι οπως τα λες....

Δημοσ.

Το redmi το εχεις και τα λες αυτα?

Οχι φιλε μεχρι εκει ειναι το μπατζετ.

Tοτε MOTO G3 αψογo σε ολα μπαταρια, stock android 6.0 , καμερες, αδιαβροχο χωρις προβληματα, ουτε ζεσταίνεται, και στο χερι ειναι απ'τα καλυτερα στο κρατημα... με μια καλη καρτα το κανεις 16+64=80GB εσωτερικου χωρου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...