enterhere Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Είμαι τελείως άσχετος με τα raspberry και θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν player,συνδεοντας έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Θα πρέπει να εγκαταστήσω κάποιον player για την αναπαραγωγή και ποιος είναι αυτός. Το kodi είναι μόνο για αναπαραγωγή (streaming); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrocasHelm Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Κοίτα osmc. Καις το image σε μια micro sd 8gb minimum, την βάζεις, το ξεκινάς κατά προτίμηση με πληκτρολόγιο συνδεδεμένο, το ρυθμίζεις (υπάρχουν άπειροι οδηγοί για kodi), βάζεις και υποστήριξη για yatse ή HDMI cec για να μην χρειάζεσαι το πληκτρολόγιο, φτιάχνεις και το δίκτυο αν χρειαστεί και είσαι έτοιμος. Απλή διαδικασία είναι γενικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemart Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Κοίτα osmc. Καις το image σε μια micro sd 8gb minimum, την βάζεις, το ξεκινάς κατά προτίμηση με πληκτρολόγιο συνδεδεμένο, το ρυθμίζεις (υπάρχουν άπειροι οδηγοί για kodi), βάζεις και υποστήριξη για yatse ή HDMI cec για να μην χρειάζεσαι το πληκτρολόγιο, φτιάχνεις και το δίκτυο αν χρειαστεί και είσαι έτοιμος. Απλή διαδικασία είναι γενικά. συστηνεις openelec ή osmc? ΥΣ τελικα αποτι καταλαβα ειναι το ιδιο πραγμα με διαφορετικο skin, και μιας και το original theme μου φαινεται καλυτερο θα προτιμησω openelec. Υπαρχει καποιο kodi based os που να εχει και browser? ¨η καποιο addon για το kodi με παιδικα στα ελληνικα; ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Απλά μη τσιγκουνευτείτε heatsinks, γιατί από ότι βιντεάκια έχω δει παίρνει φωτιά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrocasHelm Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 συστηνεις openelec ή osmc? ΥΣ τελικα αποτι καταλαβα ειναι το ιδιο πραγμα με διαφορετικο skin, και μιας και το original theme μου φαινεται καλυτερο θα προτιμησω openelec. Υπαρχει καποιο kodi based os που να εχει και browser? ¨η καποιο addon για το kodi με παιδικα στα ελληνικα; ευχαριστω! Osmc είναι raspbian based και μπορείτε σίγουρα να κάνεις κι άλλα. Κι έχει και το confluence theme. Για παιδικά αν βάλεις superrepo έχει Hellenic tv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 από θερμοκρασίες πώς το βλέπεις? επίσης, με τι φορτιστή του δίνεις ρεύμα? δεν το δούλεψα ιδιαίτερα ακόμη ώστε να δώ θερμοκρασίες αλλά όπως έκανα και στο προηγούμενο, σίγουρα θα του βάλω ψύκτρες να έχω το κεφάλι μου ήσυχο φορτιστή έναν απο τάμπλετ 2Α έχει απ ότι λένε αρκετές ανάγκες σε ρεύμα, ίσως και λόγω των ενσωματωμένων bt/wifi στο πρώτο raspberry που είχα (pi1, b, rev2) δεν χρειαζόμουν καν φορτιστή, του έδινα ρεύμα απο την usb2.0 της lg και βόλευε κιόλας γιατί όταν η tv είναι σε αναμονή τότε σταματάει και το ρεύμα, όταν την ανοίγεις, ανοίγει και το pi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemart Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Osmc είναι raspbian based και μπορείτε σίγουρα να κάνεις κι άλλα. Κι έχει και το confluence theme. Για παιδικά αν βάλεις superrepo έχει Hellenic tv. χμμμμμ μου αρεσε το skin του osmc , ομως υποστηριζει ελληνικα στο μενου(δεν εννοω υποτιτλους) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Για να βάλουμε coοler, ας πούμε αυτό που πουλάει το eshop, οι οδηγίες είναι αυτές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
link67 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Για να βάλουμε coοler, ας πούμε αυτό που πουλάει το eshop, οι οδηγίες είναι αυτές; Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω γιατί τα περισσότερα κιτ έχουν τρεις ψύκτρες, η τρίτη μήπως μπαίνει στο hdmi? Έχω δει βέβαια και κάποια κιτ που έχουν μια τριτη ψυκτρα επίπεδη που μπαίνει στο κάτω μέρος. Ποιο από τα δύο ταιριάζει στο pi3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω γιατί τα περισσότερα κιτ έχουν τρεις ψύκτρες, η τρίτη μήπως μπαίνει στο hdmi? Έχω δει βέβαια και κάποια κιτ που έχουν μια τριτη ψυκτρα επίπεδη που μπαίνει στο κάτω μέρος. Ποιο από τα δύο ταιριάζει στο pi3? Σε αυτό το αρχαίο δημοσίευμα του 2012 που πέτυχα πριν λίγο γκουγκλάρωντας, λέει για κούλερ σε SoC, Ethernet/USB chip, και voltage regulator. Έχω την εντύπωση πάντως ότι υπάρχει συμβατότητα των κούλερς, τα του 2 κάνουν στο 3 κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 τελικα για να παιξει μονο kodi αξιζει raspberry η ενα box player ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 τελικα για να παιξει μονο kodi αξιζει raspberry η ενα box player ? Box Player... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μπορεί να συνδεθεί κάποιο tv tuner στο Pi ώστε να βλέπω τηλεόραση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telikiasmenos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μπορεί να συνδεθεί κάποιο tv tuner στο Pi ώστε να βλέπω τηλεόραση ? Για δες εδω: http://elinux.org/RPi_VerifiedPeripherals#USB_TV_Tuners_and_DVB_devices Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemart Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 εχουμε κανα νεο; εμενα ακομα συγκεντρωση προιοντων.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις