Προς το περιεχόμενο

RASPBERRY PI 3 MODEL B από E-shop 43,90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα κάνει αυτός; Δεν θέλει από 2,5 και πάνω;

2,5 άμα το στρεσάρεις πολύ με συσκευές πάνω. Πιστεύω θα είναι κομπλέ με αυτόν τον φορτιστή.

Δημοσ.

Πολλοί διπλοί φορτιστές γράφουν τα συνολικά Amber. Δηλαδή όταν λέει 3.4A εννοεί 1,7Α στην μία υποδοχή και 1,7 στην άλλη. Η 2 στην μία και 1,4 στην άλλη.

Επειδή έχω κάψει αρκετούς μούφα φορτιστές το ξαναλέω καλύτερα επώνυμος και ας κοστίζει και λίγο παραπάνω.

Δημοσ.

Πολλοί διπλοί φορτιστές γράφουν τα συνολικά Amber. Δηλαδή όταν λέει 3.4A εννοεί 1,7Α στην μία υποδοχή και 1,7 στην άλλη. Η 2 στην μία και 1,4 στην άλλη.

Επειδή έχω κάψει αρκετούς μούφα φορτιστές το ξαναλέω καλύτερα επώνυμος και ας κοστίζει και λίγο παραπάνω.

Kαι οι δύο είναι επώνυμοι και φορτίζουν 1 ένα tablet μόνο του (3.4A) ή δύο smartphone συγχρόνως...
  • Like 1
Δημοσ.

Raspberry Pi 2 Model B έχω εδώ και ένα εξάμηνο και πραγματικά είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Μπορεί να κάνει τα πάντα και δεν σε ενδιαφέρει αν θα το έχεις μόνιμα ανοικτό ή όχι. Όσοι το σκέφτεστε απλά αγοράστε το και παίξτε μαζί του.

Από βοήθεια για τα πρώτα σας βήματα θα βρείτε πάρα πολύ online! :) 
Σίγουρα θα πάρω το Pi 3 γιατί ένα Pi ποτέ δεν είναι αρκετό!  :-D  B)

• Like 1
Δημοσ.

Raspberry Pi 2 Model B έχω εδώ και ένα εξάμηνο και πραγματικά είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Μπορεί να κάνει τα πάντα και δεν σε ενδιαφέρει αν θα το έχεις μόνιμα ανοικτό ή όχι. Όσοι το σκέφτεστε απλά αγοράστε το και παίξτε μαζί του.

Από βοήθεια για τα πρώτα σας βήματα θα βρείτε πάρα πολύ online! :) 

Σίγουρα θα πάρω το Pi 3 γιατί ένα Pi ποτέ δεν είναι αρκετό!  :-D  B)

οπως???τι κανεις εσυ συγκεκριμενα μαζι του?

Δημοσ.

οπως???τι κανεις εσυ συγκεκριμενα μαζι του?

Web Server, Mail server, Media Player, Always on Remote Downloader που καίει 10 € το χρόνο σε ρεύμα, Adblocker/AdTrap, Auto-Twitter poster Και όσα ακόμα μπορείς να φανταστείς!!!! Έχει αμέτρητα project Online που μπορείς να κάνεις για να κάνεις τη καθημερινότητά σου πιο εύκολη! ;)

Δημοσ.

λίγο προσοχή σε αυτό το σημείο, οι διαστάσεις και οι θύρες θα είναι οκ

αλλά,

δεν θα έχετε led και,

το ακόμα πιο σημαντικό,

θα πρέπει να έχει αρκετό χώρο γύρω από την υποδοχή της mircosd για να τραβάτε έξω την κάρτα μνήμης γιατί το 3 δεν έχει τον μηχανισμό των προηγούμενων που την πίεζες και πεταγόταν έξω αλλά την έχει τραβηχτή

φιλε μου οταν λες δεν θα εχουμε led. εννοεις τις συνδεσεις για τα leds? αν να εμενα δεν με πειραζει γιατι προς το παρον θα το εχω σαν htpc

Δημοσ.

φιλε μου οταν λες δεν θα εχουμε led. εννοεις τις συνδεσεις για τα leds? αν να εμενα δεν με πειραζει γιατι προς το παρον θα το εχω σαν htpc

Εννοεί οτι αν δεν είναι διάφανη η θήκη δεν θα φαίνονται τα led εκει μεσα που θα είναι.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, αλλά γίνεται εύκολα ή θέλει φορματ κτλπ.υπάρχει κανένα βίντεο;

Μπορείς να έχεις 2-3 κάρτες SD η καθεμία με το λειτουργικό που θέλεις και να τις αλλάζεις όποτε θέλεις. Λογικά θα υπάρχει και τρόπος (μα κάποιον bootloader; ) να βάλεις και πάνω από 1 λειτουργικά μέσα και να επιλέγεις ποιο θέλεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...