Προς το περιεχόμενο

RASPBERRY PI 3 MODEL B από E-shop 43,90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε ευχαριστώ απλά μου αρέσει η άλλη που είναι διαφανής. :)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το σκεφτομαι και εγω για αυτην την θηκη . το 2 και το 3 ειναι ιδια σε διαστασεις ετσι; την εχει κανεις να μας πει την γνωμη του; το ανεμιστηρακι ακουγεται;

ευχαριστω!

To 2 και το 3 έχουν ίδιες διαστάσεις και τις θύρες σε ίδια θέση. Η μόνη διαφορά είναι η θέση των leds.

Ανεμιστηράκι δε θα πρότεινα, άλλωστε ένα απο τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα είναι η αθόρυβη λειτουργία του pi!

Καμιά ψύχτρα όμως, είδικά στο 3, δεν κάνει κακό.

• Like 2

To 2 και το 3 έχουν ίδιες διαστάσεις και τις θύρες σε ίδια θέση. Η μόνη διαφορά είναι η θέση των leds.

Ανεμιστηράκι δε θα πρότεινα, άλλωστε ένα απο τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα είναι η αθόρυβη λειτουργία του pi!

Καμιά ψύχτρα όμως, είδικά στο 3, δεν κάνει κακό.

Ε, αν κάνει πολύ φασαρία το ανεμιστηράκι το ξηλώνεις, πολύ απλά.  :-D  Στην τρύπα που θα μείνει βάζουμε μια σήτα και όλα ΟΚ.

• Like 1

Λογικά φορτιστής κινητού, που μου περισσεύει, θα είναι ok για την τροφοδοσία του. Μην αγοράζουμε και φορτιστή επιπλέον. :P

Εγώ καλού κακού παρήγγειλα και ψυκτράκια για να είναι κομπλέ το καλοκαίρι που έρχεται. 

• Like 1

Λογικά φορτιστής κινητού, που μου περισσεύει, θα είναι ok για την τροφοδοσία του. Μην αγοράζουμε και φορτιστή επιπλέον. :P

Εγώ καλού κακού παρήγγειλα και ψυκτράκια για να είναι κομπλέ το καλοκαίρι που έρχεται. 

Δεν θα υπάρχει πρόβλημα με έναν κανονικό φορτιστή smartphone ?  

Μήπως έχει κάποιος εντοπίσει κάποιο φθηνό remote control από Ελλάδα;

Δεν χρειάζεσαι φίλε. Μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με κάποιο android app, πχ το Yatse ή το Kore remote. Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ενα ασυρματο πληκτρολογιο, πχ το http://www.logitech.com/en-roeu/product/wireless-touch-keyboard-k400r.

Αν επιμένεις για remote control, αν συνδέσεις την τηλεόραση σου με Hdmi, μπορεί να κάνει και το κοντρόλ της τηλεόρασης (πχ αν έχεις LG με simplink)

• Like 1

Σε ευχαριστώ απλά μου αρέσει η άλλη που είναι διαφανής. :)

λίγο προσοχή σε αυτό το σημείο, οι διαστάσεις και οι θύρες θα είναι οκ

αλλά,

δεν θα έχετε led και,

το ακόμα πιο σημαντικό,

θα πρέπει να έχει αρκετό χώρο γύρω από την υποδοχή της mircosd για να τραβάτε έξω την κάρτα μνήμης γιατί το 3 δεν έχει τον μηχανισμό των προηγούμενων που την πίεζες και πεταγόταν έξω αλλά την έχει τραβηχτή

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το σκεφτομαι και εγω για αυτην την θηκη . το 2 και το 3 ειναι ιδια σε διαστασεις ετσι; την εχει κανεις να μας πει την γνωμη του; το ανεμιστηρακι ακουγεται;

ευχαριστω!

Το ανεμιστηράκι επειδή είναι μικρό και "κινέζικο" μπορεί και να κάνει πολύ θόρυβο.

Κάτι τέτοιο είναι συμβατό; "Supports System: Linux, Android, Windows, MAC OS X."

Λογικά ναι, εγώ έχω δοκιμάσει αυτό και δουλεύει άψογα.

Επεξ/σία από Alex_gr
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...