sapmak Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Στο παρακάτω βίντεο προς το τέλος (στο 8:50) λέει οτι τροφοδοτικό 5V 2A μπορεί να μην είναι αρκετό. Λέει οτι χρειάζεται 5V 2.5A 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Στο παρακάτω βίντεο προς το τέλος (στο 8:50) λέει οτι τροφοδοτικό 5V 2A μπορεί να μην είναι αρκετό. Λέει οτι χρειάζεται 5V 2.5A Οσο πιο πολλά Α τόσο καλύτερα... https://www.fasttech.com/products/0/10018393/3801801-authentic-kmashi-uc016-dual-usb-port-wall-charger Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Οσο πιο πολλά Α τόσο καλύτερα... Για OC; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Για OC; Για πολλούς λόγους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrocasHelm Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Καλά, 2.5Α μόνο αν έχεις ενεργοβόρα πράγματα σε κάθε USB. Εδώ RPi 2 τροφοδοτείται από το USB του router μου(με μόνα πράγματα πάνω του HDMI και ethernet) και RPi B+ από το USB της τηλεόρασης(φορώντας HDMI + USB WiFi dongle). Γενικά το 3 αν δεν μπορείς να κόψεις κάπως τελείως Bluetooth και WiFi αν δεν τα χρησιμοποείς θα τρώει αρκετά περισσότερο ρεύμα. Και αυτό είναι πρόβλημα για αρκετές πιθανές χρήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 2.5A γιατι το φορτωνεις σαν το μουλαρι με περιφερειακα .Ωραιο για να πειραματιστεις , αλλα τα extra θα κοστισουν αλλα τοσα τουλαχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex_gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Κάποια πραγματάκια να επισημάνω: - Για χαλαρό browsing και youtube είναι μέτριο, εκτός και αν βλέπεις Youtube μέσω Kodi addon. Εκεί πετάει. - Ωραίο για MAME games - Σιγά το 2Α τροφοδοτικό που χρειάζεται. Το συνδέεις στο USB της τηλεόρασης με ένα καλωδιάκι και παίζει όπως είναι. Τσεκαρισμένο και σε 500mA έξοδο. Βέβαια αν έχεις δυνατό τροφοδοτικό το βάζεις, απλά δεν είναι απαραίτητο 100% εκτός και αν έχεις δίσκους επάνω. - Κουτάκια έχει στο ebay και ξεκινούν από 1.5€. Heatsinks το ίδιο. - Για μνήμη παίρνεις μία Sandisk class10 8gb και είσαι άρχοντας. - Για remote control αυτό στα 3.35€ περίπου. Δοκιμασμένο, παίζει μια χαρά. Με το Kodi εγκατεστημένο κάνει τα εξής (μεταξύ άλλων): - Βλέπεις live stream όλα τα αθλητικά, ταινίες κτλ. με πολύ καλή απόδοση χωρίς διαφημίσεις - Διαβάζει τις ταινίες σου από το δίκτυο και τις παίζει με υπότιτλους χαλαρά χωρίς να ιδρώνει (και fullHD και τα πάντα όλα) - Έχει ένα σωρό addon. Tα περισσότερα παίζουν άψογα - Μέσω CEC μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης σου για να ελέγξεις το Kodi. Πολύ χρήσιμο και παραμετροποιήσιμο. Κορυφαίος και εύκολος οδηγός για Kodi εδώ 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Παιδιά μία ερώτηση στους έχοντες.στο λειτουργικό του μπορώ να εγκαταστήσω το acestream? Για το p2p με ενδιαφέρει καθώς και εάν είναι αθόρυβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 - Ωραίο για MAME games Γνωριζουμε μεχρι ποια κατηγορια παιχνιδιων τα παιζει χωρις frame drop? πχ cps3? namco? snk? Γενικα ποιο ειναι το οριο του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrocasHelm Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 - Σιγά το 2Α τροφοδοτικό που χρειάζεται. Το συνδέεις στο USB της τηλεόρασης με ένα καλωδιάκι και παίζει όπως είναι. Τσεκαρισμένο και σε 500mA έξοδο. Βέβαια αν έχεις δυνατό τροφοδοτικό το βάζεις, απλά δεν είναι απαραίτητο 100% εκτός και αν έχεις δίσκους επάνω. Ενημερωτικά, σύμφωνα με την επίσημη σελίδα https://www.raspberrypi.org/help/faqs/ στο boot θέλει max 0.75 A και σε H.264 playback 0.55 A, επομένως δεν μπορείς το 3 να πεις ότι το χρησιμοποιείς άνετα από USB port. Και να πεις ότι είχε gigabit lan, να πω αξίζει την αναβάθμιση, αλλά δεν. Καλύτερα το 2 εκτός αν χρειάζεστε το built in WiFi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex_gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Γνωριζουμε μεχρι ποια κατηγορια παιχνιδιων τα παιζει χωρις frame drop? πχ cps3? namco? snk? Γενικα ποιο ειναι το οριο του? Όλα όσα έχω δοκιμάσει τα έπαιξε καλώς. Ενημερωτικά, σύμφωνα με την επίσημη σελίδα https://www.raspberrypi.org/help/faqs/ στο boot θέλει max 0.75 A και σε H.264 playback 0.55 A, επομένως δεν μπορείς το 3 να πεις ότι το χρησιμοποιείς άνετα από USB port. Και να πεις ότι είχε gigabit lan, να πω αξίζει την αναβάθμιση, αλλά δεν. Καλύτερα το 2 εκτός αν χρειάζεστε το built in WiFi. Εγώ το 2 έχω και για το 2 μιλάω. Για το 3 δεν έχω άποψη. Το 2 παίζει κομπλέ με 500mA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AzaZyL Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Όλα όσα έχω δοκιμάσει τα έπαιξε καλώς. Εγώ το 2 έχω και για το 2 μιλάω. Για το 3 δεν έχω άποψη. Το 2 παίζει κομπλέ με 500mA Επειδή φαίνεται να ξέρεις, σκέφτομαι να το τσιμπήσω και να του κοτσάρω έναν mpeg4 δέκτη μαζί με kodi. Θα παίζει κυρίως DIGEA και YOUTUBE. Να το επιχειρήσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Πως μπορεί να συνδεθεί με FHD LG οθόνη με VGA ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Πως μπορεί να συνδεθεί με FHD LG οθόνη με VGA ??? http://www.ebay.com/itm/HDMI-Male-to-VGA-With-Audio-HD-Video-Cable-Converter-Adapter-1080P-for-PC-US-/361457321693?hash=item54288906dd:g:txkAAOSwZ1lWgNy- 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex_gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Επειδή φαίνεται να ξέρεις, σκέφτομαι να το τσιμπήσω και να του κοτσάρω έναν mpeg4 δέκτη μαζί με kodi. Θα παίζει κυρίως DIGEA και YOUTUBE. Να το επιχειρήσω? Δεν κατάλαβα τι θες να κάνεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις