Προς το περιεχόμενο

RASPBERRY PI 3 MODEL B από E-shop 43,90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσφορά crazy sunday http://www.e-shop.gr/mitriki-raspberry-pi-3-model-b-p-PER.911869

Για Ελλάδα είναι καλή τιμή στα 43,90 ευρώ. Παραλαβή 11 Μαρτίου 15Μαρτίου λέει το site.

Επεξ/σία από Avatar_GR
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτα ειναι σαν τα στικακια που βαζουν στην τηλεοραση και εχουν windows μεσα? 

Μπορεί να κάνει και αυτό! :-p

Καλύτερα κάνε μια αναζήτηση να βρεις πληροφορίες

(π.χ. δες εδω)

• Like 1

αυτα ειναι σαν τα στικακια που βαζουν στην τηλεοραση και εχουν windows μεσα? 

οχι και ναι... ειναι υπολογιστης με την ευρητερη εννοια του ορου ειναι αλλα εχει δικο του προγραμμα (οχι windows) και ειναι περιορισμενων δυνατοτητων ... μπορεις να το συνδεσεις και να βλεπεις ταινιες με το kodi και αλλα προγραμματα , αλλα δεν ειναι σαν αυτο που φανταζεσαι.

https://en.wikipedia.org/wiki/Raspberry_Pi

• Like 2

Και γω σκέφτομαι να το πάρω αντί για android tv box που μου κάηκε και να του πετάξω ένα kodi πάνω.

Φαντάζομαι δεν θα διαφέρει πολύ από το να κάνω φορμάτ σε πισί με στικάκι.

Ξέρετε κανένα θέμα σε ελληνικό φόρουμ κατά προτίμηση, για οδηγίες, από το τι λειτουργικό να βάλω μέχρι πως να του βάλω κουτί.

Επίσης, τι άλλες αγορές θα χρειαστούν, εκτός από κουτί και μετασχηματιστή, υπό την προϋπόθεση ότι θα συνεργαστεί με το ασύρματο τηλεκοντρόλ που είχα πάρει για το android tv box;

Ενδιαφέρον...

Παιδια για χαλαρο browsing και youtube αξιζει ή θα σερνεται. Μιλάμε πάντα συνδεμένο σε HD τηλεοραση και σαν βοηθητικο μηχανημα για αραγμα στον καναπε με bt πληκτρολόγιο

Ενδιαφέρον...

Παιδια για χαλαρο browsing και youtube αξιζει ή θα σερνεται. Μιλάμε πάντα συνδεμένο σε HD τηλεοραση και σαν βοηθητικο μηχανημα για αραγμα στον καναπε με bt πληκτρολόγιο

Ανετα τα κάνει αυτά. Για browsing, ταινίες και χαλαρά παιχνιδάκια android είναι ότι πρέπει.

Να κάνω μια χαζή ερώτηση...... τις ταινίες θα πρέπει να συνδέσουμε τον σκληρο δισκο η στικακι πάνω στο μηχανηματακι για να τις παίζει?

Ποια η διαφορα θα έχει με τώρα που έχω συνδεδεμένο τον σκληρο η το στικακι κατευθείαν στην τηλεόραση η ακόμη και στο media player για παραδειγμα?

Το ρωτάω για να μην το πάρω τσάμπα αν κανει την ίδια δουλειά.

Να κάνω μια χαζή ερώτηση...... τις ταινίες θα πρέπει να συνδέσουμε τον σκληρο δισκο η στικακι πάνω στο μηχανηματακι για να τις παίζει?

Ποια η διαφορα θα έχει με τώρα που έχω συνδεδεμένο τον σκληρο η το στικακι κατευθείαν στην τηλεόραση η ακόμη και στο media player για παραδειγμα?

Το ρωτάω για να μην το πάρω τσάμπα αν κανει την ίδια δουλειά.

όταν είχα android tv box, κατά τύχη βρήκα κάτι που μου έλυσε τα χέρια, εφόσον μιλάμε για δίκτυο όπου στον κεντρικό υπολογιστή κατεβαίνουν όλα και θες στικάκι μετά ή εξωτερικό σκληρό για να τα δεις στην τιβί:

τα στρήμαρα από τον κεντρικό υπολογιστή στο μποξάκι :)

δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να γίνει και εδώ, εύκολα, αλλά φαντάζομαι ναι

Το γνωρίζεταιετσι, ότι ερχετε το τσιπακι με την μητρική και την Ραμ πάνω μόνο ετσι?

Πρέπει να πάρεις κουτάκι, τροφοδοτικό ,κάρτα δικτύου κλπ... Μην φαντατειτε ερχεται το βάζω στην μπριζα και είμαι άρχοντας φάση...

Ότι βλέπεις στην φωτο

Θέλει δουλειά και ασχολία το R pi... Πιο πολύ σαν project σκεφτειτε το παρά σαν λυση

• Like 1

Ενημερωτικά, σε αντίθεση με τα παλιότερα μοντέλα αυτό έχει αυξημένη κατανάλωση (λογικό λόγω δυνατοτήτων). Έτσι δεν ξέρω αν μπορείς να το τροφοδοτήσεις από το usb της τηλεόρασης (στην μια τηλεόραση σπίτι έτσι έχω ένα b+ με WiFi dongle, στο 2 δίνω ρεύμα από το usb port του router).

Γενικά αν δεν χρειάζεστε το ενσωματωμένο WiFi και Bluetooth ίσως να σας καλύπτει το 2.

Σαν τιμή είναι καλή αν σκεφτείς ότι δεν υπάρχουν μεταφορικά για τους περισσότερους.

Όποιος το πάρει ας πάρει και μια γρήγορη 8αρα τουλάχιστον κάρτα μνήμης.

όταν είχα android tv box, κατά τύχη βρήκα κάτι που μου έλυσε τα χέρια, εφόσον μιλάμε για δίκτυο όπου στον κεντρικό υπολογιστή κατεβαίνουν όλα και θες στικάκι μετά ή εξωτερικό σκληρό για να τα δεις στην τιβί:

τα στρήμαρα από τον κεντρικό υπολογιστή στο μποξάκι :)

δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να γίνει και εδώ, εύκολα, αλλά φαντάζομαι ναι

Ο κεντρικος υπολογιστής όμως δεν θα έπρεπε να είναι ανοιχτος?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...