Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαλα το κινητό στον κουβά που περνάνε τα πράγματα απο έλεγχο στο αεροδρόμιο και όταν βγήκε απο την άλλη ήταν έτσι... Έχω αλλάξει μια φορά οθόνη πριν απο ένα χρόνο γιατι την ειχα σπάσει και είναι 10000% Oem.. Τα καψε το κιν είναι για πέταμα η να ρισκάρω να παραγγέιλω άλλο oem assembly?

(Το κινητό είναι εκτός εγγύησης)

post-232994-0-79929500-1457310724_thumb.jpg

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι φταινει οι ακτινες Χ.

κατι αλλο εγινε. πιο πιθανο ειναι να χτυπησε δυνατα καπου το κινητο και να χαλασε.

μπορει να βγηκε απο την θεση της η καλωδιοταινια. ανοιξε και σιγουρεψε οτι καθετε καλα.

Δημοσ.

ανοιγει και ακουγονται οτι παταω κουμπια (pin) οταν τα παταω με πολυ δυναμη..δηλαδη δεν ανταποκρινεται σχεδον καθολου η οθονη..

(ευχαριστώ για την απάντηση)

Δημοσ.

Απλά δεν ξέρω αν είναι μόνο πρόβλημα της οθόνης αμα είναι παίρνω απο το Ebay με ενα 50αρικο ή αν το κινητό είναι άχρηστο..Πάντως όταν καταφέρνω να πατήσω κάνα κουμπί ακούγεται κανονικά ο ήχος

Δημοσ.

μπορεις να το πας σε ενα μαγαζι μεγαλο με service κινητων , και να τους πεις, 'τι επαθε το κινητο μου?, χαλασε μονο η lcd+digitizer? η χαλασε η πλακετα?'

μπορουν να το ελεγξουν , να δουνε τι φταιει , να το παρεις πισω (με την δικαιολογια οτι δεν εχεις / δεν θελεις να το κανεις τελικα), και παραγγειλεις και τα αλλαξεις μονος σου , την lcd+digitizer , αν ευθυνεται αυτο!

ισως σε χρεωσουν γι αυτο, δεν ξερω. εγω πριν χρονια το ειχα κανει σε w850 που δεν ηξερα και πολλα πολλα , και ειχα αλλαξει το ακουστηκο

• Like 1
Δημοσ.

μπορεις να το πας σε ενα μαγαζι μεγαλο με service κινητων , και να τους πεις, 'τι επαθε το κινητο μου?, χαλασε μονο η lcd+digitizer? η χαλασε η πλακετα?'

μπορουν να το ελεγξουν , να δουνε τι φταιει , να το παρεις πισω (με την δικαιολογια οτι δεν εχεις / δεν θελεις να το κανεις τελικα), και παραγγειλεις και τα αλλαξεις μονος σου , την lcd+digitizer , αν ευθυνεται αυτο!

ισως σε χρεωσουν γι αυτο, δεν ξερω. εγω πριν χρονια το ειχα κανει σε w850 που δεν ηξερα και πολλα πολλα , και ειχα αλλαξει το ακουστηκο

αυτό έκανα φίλε μου το πήγα σήμερα το πρωί στην procordia για διάγνωση..θα με παρουν σε 2-3 εργάσιμες να μου πουν..Σε ευχαριστώ πάρα πολύ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...