Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω μια απορία σχετικά με την μητρική asrock p67 xtreme 4.Έχω τον i5 2400 που έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών.Τόσο καιρό χρησιμοποιώ την μητρική με μια 7950.Η απορία είναι η εξής.Μπορεί η συγκεκριμένη μητρική να συνδεθεί με οθόνη χωρίς επιπλέον κάρτα γραφικών στην προκειμένη περίπτωση την 7950;

Δεν υπάρχουν outputs και δεν βρήκα και drivers για τα λεγόμενα on-board γραφικά.

Έχω βρει ένα optical spdif out port το οποίο δεν ξέρω αν μπορώ να συνδέσω οθόνη.

Έχει κάποιος ιδέα αν γίνεται;

Δημοσ.

βασικα θα μπουρουσες να δεις απο πισω αν εχει εξοδους..δεν εχει.

το Ρ67 δεν υποστηριζει ενσωματωμενες gpu

Δημοσ.

Αυτό φανταστικά και εγώ μιας και δεν έχει dvi hdmi εξόδους.Απλά με μπέρδεψε το optical spdif outport το οποίο για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει τι δουλειά κάνει.

Δημοσ.

Αυτό φανταστικά και εγώ μιας και δεν έχει dvi hdmi εξόδους.Απλά με μπέρδεψε το optical spdif outport το οποίο για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει τι δουλειά κάνει.

το optical spdif ειναι για ηχο σε 5.1 hifi αν δεν κανω λαθος . Το spdif ειναι με καλωδιο, το optical spdif με οπτικη ινα. δεν εχει να κανει με οθονες κτλ

Δημοσ.

Ναι οντως απο οτι διαβασα απλα μετατρεπει τον ψηφιακο ηχο σε αναλογικο οποτε η συγκεκριμενη μητρικη χρειαζεται επιπλεον καρτα γραφικων για να συνδεσεις οθονη.Σας ευχαριστω παιδια για τη βοηθεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...