dbconan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Σβησε τα παντα μεσα στο σπιτι Γιαννη...ασε μονο το μοντεμ,χαχαχαχα Η μαλλον φταιει το νεο μοντεμ,δεν σου κανει...δωσε το σε εμενα,φιλε...
giannisopc Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Σβησε τα παντα μεσα στο σπιτι Γιαννη...ασε μονο το μοντεμ,χαχαχαχα Η μαλλον φταιει το νεο μοντεμ,δεν σου κανει...δωσε το σε εμενα,φιλε... ρε σου λέω με έχει σώσει με τα κόλπα του δε κάνει και θαύματα έχω πολύ πρόβλημα στο χαλκό μου αν δε γίνει μαζική αποκατάσταση όλων τον καλωδίων δε πρόκειται να δω φως... και όπως διαπιστώσαμε όλη η περιοχή έχει θέμα με χαμήλωμα ταχύτητας ακόμα και αυτοί που έπαιζαν 18 πέφτουν στο 13.. έκανα μια βόλτα εχθές έφτασα μέχρι κοντά στο σπίτι σου έχουν αλλαχτεί πολλά εναέρια καλώδια στην περιοχή με μαύρο νέας γενιάς καλώδιο με κάτι άσπρα γράμματα πάνω αλλα το δικό μας είναι όλο υπόγειο και άντε να αλλαχτεί
dbconan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Ειναι πικρα Γιαννη...αστα .δυσκολο το βλεπω...Τσαμπα χρηματα δινουμε εδω...
giannisopc Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Ειναι πικρα Γιαννη...αστα .δυσκολο το βλεπω...Τσαμπα χρηματα δινουμε εδω... τζάμπα χρήματα δίνω εγώ εσύ με τα 45 σου μια χαρά άρχοντας είσαι εγώ παρακαλάω να μείνουν σταθερά τα 25 και δεν... τέσσρα με κούρασε το θέμα στο κάτω κάτω 1.5mbps είχα πριν ας παίζει 16-25 πλέον ίσως μελλοντικά γίνει από μονο του κάτι...
dbconan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Πλεον 47+,μην με προσβαλεις.....το 50αρι ομως δεν το βλεπουμε...Μην βριζεις σε ακουω απο το παραθυρο...χαχαχαχα
giannisopc Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Πλεον 47+,μην με προσβαλεις.....το 50αρι ομως δεν το βλεπουμε...Μην βριζεις σε ακουω απο το παραθυρο...χαχαχαχα μόλις βγήκα έξω από την πόρτα μου και άρχισα να βρίζω προς το μέρος σου κανόνισε να κάνει παρεμβολή στο καλώδιο σου και να αρχίσει να πέφτει μου θες και 50mbps στο κίτσι εδώ ο απέναντι σου με οτε από την ίδια κολόνα παίρνει 20 και φτάνεις 47 που αν είχες το modem μου με 6 ari snr τερμάτιζες για πλακα και δεν είσαι και ευχαριστημένος παλιό εγωίσταρε μας κλέβεις την ταχύτητα xaxaxaxa από τη μέρα που έβαλες vdsl τα 30 max μου πέσαν στο 21 1
dbconan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Αυτο που εγινε με το μοντεμ ακομα δεν μπορω να το ξεπερασω....αλλα που θα παει,θα το παρω καποια στιγμη... Τωρα για την ταχυτητα,δεν ξερω,λες.???
giannisopc Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Αυτο που εγινε με το μοντεμ ακομα δεν μπορω να το ξεπερασω....αλλα που θα παει,θα το παρω καποια στιγμη... Τωρα για την ταχυτητα,δεν ξερω,λες.??? δεν είσαι μονο εσύ η εγώ που κόβουμε ταχύτητα από άλλους η αντίστοιχα άλλοι κόβουν σε μας όσο ποιο πολύ μπαινουν νέες vdsl σύνδεσης τόσο ποιο χαμός γίνετε ίδιος για τους χρηστες adsl δημιουργείται τεράστιο θέμα crasstalk ίδιος σε χαλκό που είναι από το 1821 xaxaxa κάπου διαβάζω πως θα γίνει κάποια στιγμή αναβάθμιση στα καφάο για να υποστηρίζουν vectoring και κάτι αλλα τέτοια κόλπα που απαλύνουν το crasstalk και ανεβάζουν και την ταχύτητα πήρε το μάτι μου πως μόλις καθιερωθεί αυτό το πρότυπο θα παίζουμε 100/200mbps μη ρωτήσεις ποιος και ποτε όλα εξαρτώνται από την απόσταση και το τι θα κάνει ο οτε πάντως γενικά αν δε φτάσουμε σε επίπεδο fiber to the home εγώ συγκεκριμένα δε πρόκειται να δω ταχύτητα της προκοπης φυσικά με ftth όλοι μα όλοι θα παίζουν στο τέρμα και δε μιλάμε για 30/50 mbps αλλα για πάνω από 800! τώρα σε πόσους αιώνες θα γίνει αυτό στην ελλάδα είναι άλλο θέμα 1
dbconan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Τοτε να κοψουμε την δικια σου συνδεση,για να φτασω στα 50.Χαχαχαχαχα
giannisopc Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Τοτε να κοψουμε την δικια σου συνδεση,για να φτασω στα 50.Χαχαχαχαχα εσένα δε σε κόβει τίποτα φιλε μου ίσως είσαι και πολύ πάνω από όσο έπρεπε να πιάσεις δε ξέρω τι ζευγάρι έχεις αλλα με 18db attenuation 47mbps δεν υπάρχει πουθενα αλλου μέσα στο forum και σε κανεναν άλλο απ όσο έχω δει...
dbconan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 εσένα δε σε κόβει τίποτα φιλε μου ίσως είσαι και πολύ πάνω από όσο έπρεπε να πιάσεις δε ξέρω τι ζευγάρι έχεις αλλα με 18db attenuation 47mbps δεν υπάρχει πουθενα αλλου μέσα στο forum και σε κανεναν άλλο απ όσο έχω δει... Δεν μπορει ρε ,καποιος θα κλειδωνει ετσι,,δεν γινετε
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 φιλε μου πραγματικά δε ξέρω τι δουλειά κανεις αλλα το άθλημα το κατέχεις και με το παραπάνω το έχω καταλάβει γενικότερα και με αλλα post σου αλλα εδώ έχεις δώσει ρέστα όλα είναι ακριβώς όπως τα ανέφερες... δεν άντεξα όμως και πριν κάνα δυο βδομάδες είχε μπει το dsl- n 17u της άσους σε προσφορα στο e shop και το τσίμπησα έχει απίστευτα κόλπα και ρυθμίσεις μέσα και μου έχει φανεί απίστευτα χρήσιμο και έχω καταλάβει ακριβώς τι γίνετε.. καταρχάς έχει πείραγμα snr δοκίμασα να παίξω με υψηλές εντολές περίπου 14-15db όπου κλείδωνε στα καλά του κάπου στα 17 αλλα ούτε εκεί δεν ήταν σταθερό άρχισα λοιπόν να το ρίχνω και έχω καταφέρει το έξεις έχοντας δώσει snr 6άρι η γραμμή στα καλά της φτάνει τα 24/25mbps αλλα όταν κάνει restart και χάνει την πμάλα συγχρονίζει με 6άρι προφίλ και εκεί που θα ήταν να πέσει 13/14mbps πέφτει στο 17/18 οποτε είναι μια αρχή τουλάχιστον να μη φτάνει τόσο χαμηλά και να μένει σε ποιο ψιλά επίπεδα ο συγχρονισμός... λοιπον στο θέμα τώρα με αυτό το router βοηθήθηκα πολυ γιατί έχει live monitoring μου δείχνει αυτόματα τα στοιχεια της γραμμής όπως snr crc errors και μπορώ να δω αυτόματα ποτε συμβαίνει τι... αυτό που παρατήρησα για αρχή είναι πως έχω ένα ψυγείο στον κάτω όροφο που τα έχει παίξει λίγο το μοτέρ και κοπανάει κάθε φορα που κάνει κοπάνημα θα ανεβούν καμια 50aria τα crc πέρα από αυτό είδα πως το margin όταν τρώει το dc πέφτει στο 1 εκεί δηλαδή που παίζει μια χαρά για παράδειγμα στο 9 κάνει ένα τσούπ και φτάνει στο 1 γεμίζοντας χιλιάδες λάθη μέχρι που πέφτει και κάνει reboot.. το άλλο που παρατήρησα είναι πως αυτό συμβαίνει σε συγκεκριμένες ώρες κάθε μέρα για παραδιγμα 6/7 το πρωί 2/3 το μεσημέρι 6/7 το απόγευμα και 9/10 το βραδυ εάν κάνω reboot το montem στις 22:30 θα μείνει έτσι μέχρι τις 6/7 το πρωί που προανέφερα που ξεκινάνε τα προβλήματα... σα μια καλή λύση που έχω βρει έχω βάλει το montem και κάνει αυτόματα rebbot καθημερινά στις 10:30 και πάντα χτυπάει 25ari και μένει έτσι μέχρι το πρωί αυτό είναι ακόμα πολου καλο μιας και ξεμπουκωνει και από τα πολλά λάθη που έχουν μαζευτεί όλη μέρα... οποτε κάτι υποπτεύομαι πως εχτως από το ότι τα καλώδια είναι μαύρο χαλι ίσως υπάρχει κάποιο μηχάνημα κάποια κολόνα της δεη κάτι ρε παιδί μου όπως για παράδειγμα το ψυγείο μου που σε κάθε κραδασμό στέλνει παλμό και ανεβάζει τα crc κάτι άλλο να ρίχνει το snr... τώρα άντε τρέχα γύρευε όμως :/ Θελει διαφορες δοκιμες για να δεις αν ειναι στο σπιτι ή εκτος.το πιο ευκολο θα ηταν ενα καλωδιο απο τον κατανεμητη μεχρι πανω ειτε το ρουτερ στον κατανεμητη και δοκιμες απο εκει για να δεις αν σου κανει τα ιδια.μετα αν εκει παιζει οκ δοκιμαζεις αλλη καθετη αν υπαρχει.αν δεν παιζει καλα τοτε εκει μπορει να χρειαστει νεο καλωδιο εξωτερικα.αν και στον κατανεμητη εχεις τα ιδια κατι γινεται εξω μετα. δεν είσαι μονο εσύ η εγώ που κόβουμε ταχύτητα από άλλους η αντίστοιχα άλλοι κόβουν σε μας όσο ποιο πολύ μπαινουν νέες vdsl σύνδεσης τόσο ποιο χαμός γίνετε ίδιος για τους χρηστες adsl δημιουργείται τεράστιο θέμα crasstalk ίδιος σε χαλκό που είναι από το 1821 xaxaxa κάπου διαβάζω πως θα γίνει κάποια στιγμή αναβάθμιση στα καφάο για να υποστηρίζουν vectoring και κάτι αλλα τέτοια κόλπα που απαλύνουν το crasstalk και ανεβάζουν και την ταχύτητα πήρε το μάτι μου πως μόλις καθιερωθεί αυτό το πρότυπο θα παίζουμε 100/200mbps μη ρωτήσεις ποιος και ποτε όλα εξαρτώνται από την απόσταση και το τι θα κάνει ο οτε πάντως γενικά αν δε φτάσουμε σε επίπεδο fiber to the home εγώ συγκεκριμένα δε πρόκειται να δω ταχύτητα της προκοπης φυσικά με ftth όλοι μα όλοι θα παίζουν στο τέρμα και δε μιλάμε για 30/50 mbps αλλα για πάνω από 800! τώρα σε πόσους αιώνες θα γίνει αυτό στην ελλάδα είναι άλλο θέμα vectoring πανω στα χιλιοδιαλυμενα καλωδια.οκ θα κερδισεις αλλα.... μονο το fttb ,ftth ειναι το μελλον μετα.το να προσπαθεις να δινεις 100 Mbit απο copper ειναι λιγο... Καποιοι εχουν κατι attainable 100 + αλλα δεν ειναι ολοι. βεβαια πολλοι που δεν εχουν καλες ταχυτητες φταιει και η καλωδιωση τους στο σπιτι που δεν ειναι φτιαγμενη για vdsl και εχουν μια καλωδιωση γεματη bridge taps.βεβαια και ο πελατης αν δεν του το πει καποιος δεν προκειται να το φανταστει τι φταιει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα