bill2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 στον οτε εκανες αναζητηση με τη διευθηνση σου η με τοηλ σου γιατι αν δεν εισαι οτε το τηλ δεν το βρισκει
giannisopc Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Mε πηραν οι ιδιοι τηλ για προσφορα φιλε μου και τους ρωτησα..
bill2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 α οκ παραξενο γιατι συνηθως αν εισαι σε εναλλακτικο παροχο και εισαι πανω απο 1χλμ παιρνεις vdsl μεσω χονδρικης του οτε
giannisopc Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 φιλε μου δυστυχώς για εμενα το vdsl δουλεύει σε ταχύτητα adsl απλά το πρόβλημα μου είναι πως τουλάχιστον να μπορούσα να έπιανα τα 21 mbps που πιάνω και να είναι σταθερά δυστυχώς όμως δεν τα 21 γίνονται 14 και μονο εκεί μένει σταθερό ok καταλαβαίνω πως δε πάει πάνω από 21 λόγο αποστάσεις αλλα γιατί να μη μπορεί να κρατήσει ούτε το 21 δε καταλαβαίνω...
giannisopc Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 δε ξέρουν γιατί δε μένει σταθερό στα 21 όλα τα ρίχνουν στην απόσταση.. εγώ πιστεύω πως είναι καλωδιακό πρόβλημα έχτος σπιτιού πριν λίγες μέρες φτιάχτηκες άλλο ένα καλώδιο στην περιοχή υπόγειο που είχε σάπια μούφα με νερό μέσα και 6 κοψίματα και όλα αυτά σε 3 μετρα καλώδιο.. οι οτετζήδες είπαν πως όλη η περιοχή είναι σε τέτοιο χαλι οποτε καταλαβαίνεις.... για να φανταστείς φίλος στην περιοχή ( dbconan ) είναι μέλος στο forum κιολας στα 900 μετρα από το καφάο και πιάνει 45 mbps με hol ο απένατι του ακριβώς έχει οτε και πιάνει 27 mbps ακόμα κανεις δε μπορεί να το καταλαβει αυτό.. απλά μερικά ζευγάρια θα είναι προβληματικά ένα από αυτά ίσως είναι και το δικό μου.. σημείωση πως όταν ήρθε το vdsl κλείδωνα στα 31 mbps και έπεφτε στα 18 τώρα κλειδώνει max 21 και πέφτει στα 14...
dbconan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Γιαννη αυτος απεναντη με τον ΟΤΕ,εχει 30αρι προφιλ και φτανει με το ζορι 20 και ο ΟΤΕ του ειπε ΤΕΛΟΣ..ΑΠΟΣΤΑΣΗ και θαυμα το νουμερο αυτο.. .Και ειμαι πιο πανω απο αυτον και κλειδωνω 45+....και με τις hol το μοντεμ,το τερας... Ο πεθερος μου απο κατω ,δεν κλειδωνει ουτε 1κΒς,με το ζορι 0,500,ο πιο διπλα δεν εχει σταθερο και ιντερνετ μετα την επισκευη της βλαβης...τι να λεμε ,χαλια ολοι μας εδω.. Δεν ξερω,δεν υπαρχει εξηγηση λογικη,ισως καλωδιο υπογειο,οπου οταν πεσουν φορτια πανω του,τεζαρι και "πεφτει)...
giannisopc Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 μωρέ εγώ το ξέρω το θέμα το καλώδιο σου κάνει crostalk σε όλο το δίκτυο σου έχουν τουμπανιάσει το ρεύμα από το καφάο για να πιάνεις 45 και μας τρως το internet xaxaxaxaxaxa 1
dbconan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Χαχαχαχα εχω στον ΟΤΕ μπαρμπα και μου το εχει γκαζωσει το εργαλειο... 1
dbconan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Σου ειπα θες μοντεμ,εσυ δεν θες να το καταλαβεις....δυστηχως.....Παρε να σωθεις στο φωναζω καιρο...
giannisopc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Αφου δοκιμάσαμε το δικο μου σε σενα και ηταν κομπλε αρα ειναι θεμα γραμμής..
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 καλησπέρα μετά από τα όσα έχω τραβήξει με την αστάθεια και τις απίστευτα χαμηλές ταχύτητες μου για vdsl έχω διαπιστώσει το εξής κα θέλω τη γνώμη σας.. το router μου technicolor tg788vn v2 έχει μια αρνητική τιμή στο output power up διάβασα σε κάποιο search που έκανα πως τα output power up/down είναι στην ουσία τα watt του ρεύματος που έχει η γραμμή μου, για την ακρίβεια διάβασα πως το down καθορίζεται από το dslma και το προφίλ που μου έχει η εταιρία και το up πως είναι η ισχύς που βάζει το router μου για να κρατήσει τον συγχρονισμό.. ο μέσος ορος της περιοχής μου ξέρω πως είναι 18-22 mbps ο γείτονας που παίρνει από μια κολόνα μετά από εμενα κλειδώνει στα 18.500 εμενα πάλι είναι ότι του έρθει στις καλές του παίζει στα 21mbps αλλα μέσα σε λίγες ώρες πέφτει στα 14/13 ακόμα και στα 12 οποτε σίγουρα υπάρχει θέμα... έχω αποκλείσει κάθε είδους καλωδιακό πρόβλημα και έχω αλλάξει τα πάντα σε καλωδιώσεις με cat5e και τερματικό για το router με διπλες πρίζες και splitter οποτε μη μου πείτε για καλωδιώσεις κτλπ... καμια φορα λοιπόν το έχω δει να κλειδώνει με θετικό up συγκεκριμένα με ένα παλιό splitter το οποιο δε το έχω πια για να κάνω δοκιμη και τα αποτελέσματα είναι στις παρακάτω φωτό... η διαφορα λοιπόν είναι πως εάν το outpout power up είναι θετικό κλειδώνει κάπου στα 19 με 20 mbps και το upload μου στο 1.6 με 1.7 αν κλειδωσει με αρνητικό τότε το download μου μπορεί να φτάσει και τα 21 mbps αλλα το upload πέφτε στο 1 με 1.1 mbps.... οποτε λογικά παίζει να είναι θέμα του router??? τι έχετε να προτείνεται αν γνωρίζει κάποιος? δεν νομιζω οτι φταιει το ρουτερ και το output power ειναι σχετικο.σε πολλα ρουτερ αναφερεται λαθος.επισης οσο ξερω δεν υπαρχει αρνητικο Output power.οποτε για χαλκο μου μυριζει το σκαμπανεβασμα.επισης απορω γιατι σου εδωσαν vdsl σε τετοια αποσταση. Καληνμέρα εχεις 50vdsl και πιανεις ραχυτητες adsl και εχεις isdn ? συμμφωνα με το attenuation εισαι 2 χλμ απο το αστικο κέντρο πως σου το έβαλε αν παιρνει απο kv δεν με παραξενευει το annex b ακομα και αν εχει pstn τηλεφωνικη γραμμη.το εχω δει και σε αλλους.απο οτι καταλαβα ή παιζουν οι καρτες και στα 2 ή ειναι annex b.μαλλον και στα 2 αφου καποιος αλλος με αλλο ρουτερ ειδε annex a. Σελίδα 8. Άσε που μάλλον έχεις πρόβλημα σε 1 απο τα 2 σκέλη του ζευγαριού σου. Αλλά να μη σου πούμε για καλωδιώσεις κτλπ οπότε... το βασικο ειναι αν εχει δοκιμασει κατω ποσο συγχρονιζει και στο σπιτι δεν πρεπει να εχει bridge taps. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf μπορεις να γινεις λιγο ποιο κατατοπιστικός μου πετας ενα αρθρο και μου λες να μι σας πω για καλοδιωσεις εγω μηλαω πως δεν εχω θεμα στη δικια μου καλοδιωση πως εξω παιζει θεμα σιγουρα παιζει αλλα τι εννοεις? Το attenuation σε vdsl ειναι διαφορετικο απο οτι σε adsl σε adsl εχω 18.5 και ναι πληρωνω για 50mbps και εχς απο 12 μεχρι 21 mbps ειναι καταντια το ιντερνετ στην περιοχη μου... για την καλωδιωση δες το link απο πανω να μην εχεις bridge taps.μπορει σε adsl να εχεις 18.5 αλλα να ειναι χαλια ο χαλκος+ αποσταση οποτε στις συχνοτητες που παιζει το vdsl να μην μπορεις να παιξεις.εχω δει γραμμη σε adsl να παιζει 1 mbit και αντιστοιχα 2 mbit σε annex m και σε vdsl ουτε 1 mbit.επισης ο γειτονας εχει αλλο ζευγαρι.εσενα μπορει να ειναι και το ζευγαρι απεξω.πρεπει να παει βλαβη στον παροχο και απο εκει στον οτε μπας και κανει κατι αλλα ο οτε μπορει να το βγαλει μεγαλη αποσταση για vdsl και τερμα.απο το αστικο κεντρο παιρνεις ή απο το kv του οτε? σε vdsl router μπορει να δεις και 3 attenuation λογω 3 ευρων bits per tone.και ειναι διαφορετικο απο το attenuation του adsl. ναι αλλα εισαι και 2χλμ απο το αστικο κεντρο αυτο δεν στο ειπαν? και κατι ακομα το ιντερνετ το παιρνεις απο αστικο κεντρο η kv ? στο vdsl ειναι τελειως διαφορετικα τα attenuation.το ιδιο ισχυει και στο shdsl που και εκει ειναι διαφορετικα. φιλε μου αυτό θέλω να σου πω πως η πραγματική μου απόσταση από το κέντρο είναι 18.5 attenuation δηλαδή 1300 μετρα το vdsl μας το έχουν δώσει χαρισματικά γιατί το καφάο από το οποιο παίρνουμε είναι σε μακρινή απόσταση και κανονικά δεν υπάρχει κάλυψη απλά για να μη μας αφήσουν στο 1.5 mbps που είχαμε μέχρι τώρα στην περιοχή μας δώσανε έστω και αυτό... το θέμα είναι πως στις αρχές είχε κλειδώσει ακόμα και 31mbps μετά σιγά σιγά κατέβαινε και τώρα έχει φτάσει τα 21 maximum αλλα ακόμα και αυτά δεν είναι σταθερά μπορεί να κρατήσουν από 1 ώρα μέχρι και μια μέρα αλλα αργά η γρήγορα θα πέσει... το θέμα είναι η αρνητική τιμή που έχω στο output powr γιατί με router φίλου άλλης εταιρίας δε το είχα και είχα δει διαφορετικούς συγχρονισμούς... και όλοι στην περιοχή μου είναι πάνω από 18mbps δε γίνετε εγώ να είμαι στα 14 που είναι και η πρώτη κολόνα που έρχεται το υπόγειο... μπορει να επαιξε 31 γιατι ηταν λιγοτερα ατομα με vdsl στο καφαο.επισης μπορει να επαθε καποια βλαβη στο απερχομενο ζευγαρι και να θελει να σου δωσουν αλλο.μην το περνεις οτι επειδη εισαι η πρωτη κολονα πρεπει να παιζεις καλυτερα.μην κολλας με το output power.ειναι το λιγοτερο.μπορει να δεις και αρνητικο margin και να ειναι ακριβως πριν χασει συγχρονισμο . για να στο πολυλησουν τι εκαναν οι ανθρωποι μονο με οτε σώζεσαι στην ουσια οτε εχει αφου παιρνει απο kv του οτε.και ειναι μονοδρομος να του δωσουν vdsl ή adsl απο το κv αφου εχει 1,5 mbit απο το αστικο κεντρο. Με ρουρερ φιλου πανω κατω ιδιες ταχυτητες.το output ειναι το τελευταιο.και αυτο λογικα θα σου κανει αποσυγχρονισμο.δυσκολο να δεις χαλασμενο 788. 15,8 τα μεγιστα έχεις isdn ? γιατι βλέπω είσαι σε annex b και οχι annex a απο τα kv annex b θα βλεπεις συνηθως.,τιποτα παραξενο και ας εχεις pstn. Ειμαι απο καφαο.. Απο καφαο παιζει annex b δεν εχω isdn... Ακυρο τελεικα επεσε και αυτο μεσα σε λιγοτερο απο μερα στα 11.9... Ειναι απ εξω το θεμα δυστυχώς... ναι για αυτο σου ειπα μην σε νοιαζει το output power.ειναι απλα ασχετο.απλα μπορει η γραμμη να κανει κουφα και το technicolor να το λαμβανει σαν αρνητικο. τοτε γιατι σε εβαλαν σε annaex b και οχι se annex a ? παρε stin forthnet να πιστει α το κανει αλλιως πες τους φευγω αφου ο οτε σε βαζει παντα σε annex b και ειναι δικο του το kv πως θα πεις βαλτε με σε annex a.ετσι παιζει αυτο. φιλε μου με έχουν βάλει σε b γιατί όλοι με vdsl από καφάο παίζουν σε b από αστικό κέντρο είναι αλλιώς τα πράγματα από το καφάο καθορίζει ο οτε τι και πως... όσον αφορά για τη forthnet πιστεύεις πως δεν τους τα έχω πει? έχουν καταγραφει πάνω από 10 βλάβες έχουν κανονιστεί πάνω από 4 συνδυαστικά ραντεβού με οτε και το αποτέλεσμα κανένα η μονη λύση είναι να γυρίσω σε adsl μου λένε γιατι εχω μεγαλη αποσταση απο το καφαο γι αυτο εχω τοσα θεματα... και τους λέω αυτό δεν είναι λύση! μου λένε γιατί κύριε αφού πιάνετε vdsl με ταχύτητα adsl τους λέω γιατί αν πάω σε adsl θα έχω 1.5 mbps και όχι 15 που έχω τώρα μου λένε που οφείλεται αυτό? πως έχω 7 χιλιόμετρα από το αστικό κέντρο τους λέω και εκεί μου πετάνε ενα ναι έχετε δίκιο.. μίλησα με οτε που με πήραν για προσφορα καιρωτησα για vdsl και μου λένε δεν υπάρχει διαθεσιμότητα vdsl στην περιοχή σου και όταν τους είπα πως έχω ήδη vdsl με forthnet μου λένε πως σας έδωσε vdsl η forthnet αφού δεν υπάρχει διαθεσιμότητα εκεί τους λέω εμενα ρωτάτε εσείς τους δώσατε το ok αφού δικες σας είναι η γραμμές και εκεί το βούλωσε... της λέω μετά ο γείτονας μου συνδέθηκε πριν μια βδομάδα με vdsl οτε και είναι μια κολόνα μετά από εμενα πως μου λες πως δεν έχω vdsl στην περιοχή μου και μου λέει μα δε σας βρίσκω στον χαρτη xaxaxa άσε πονεμένη ιστορία μένω απλά με τα 15 και ελπίζω κάποια στιγμή να αναβαθμιστεί το δίκτυο και τέλος δε το ψάχνω άλλο από τον δεκέμβρη τραβιέμαι.. η forthnet μου πρότεινε η ιδια να αποχωρισω μετα απο τα τοσα τηλεφωνα και της βλαβες που εχω δοσει με βαρεθηκαν χααχαχα αν αλλαξαν ζευγαρι και παλι εισαι τα ιδια χαλια η μονη λυση να βαλεις το ρουτερ να παιξει adsl που ισως να εισαι πιο σταθερος αφου οσο ξερω τα kv του οτε δινουν και adsl κανονικα.δεν ξερω αν ο οτε αλλαξε ζευγαρι ή σου λεει ετσι ειναι λογω αποστασης αντε γεια. σου ειπα Πανο πρεπει να παρεις αλλο ρουτερ επιγοντος εινια χρημα να χαραμιζεται η συνδεση σου με το ριμαδι που εχεις θα βαλουμε λεφτα και οι δυο να παρουμε ενα να δοκιμασουμε και οποιου κατσει καλυτερα το κραταει και περνει ο αλλος το 788 χαχαχααχ αν κανει διακοπες το 788 που ειναι technicolor τοτε τα αλλα θα κανουν τις διπλασιες αποσυνδεσεις. Φιλε δωσε το μοντεμ σου στον φιλο σου τον Πανο και παρε ενα καλο να ηρεμησεις...Αφου βλεπεις οτι δεν κανεις προκοπη με το δικο σου....Χαχαχαχα Αντε να εχει και ο φιλος σου ,ενα καλο... το 788 ειναι πολυ μια χαρα.δεν εχει τα τρελα χαρακτηριστικα αλλα ειναι πολυ σταθερο σε χαλια γραμμες που αυτο θες. στον οτε εκανες αναζητηση με τη διευθηνση σου η με τοηλ σου γιατι αν δεν εισαι οτε το τηλ δεν το βρισκει δεν ξερω αν μπορει να δωσει αριθμο βροχου ή γειτονικο νουμερο.τον αριθμο βροχου του το λεει και η forthnet.αλλα και να αλλαξει παροχο καμια αλλαγη αφου παλι απο το ιδιο kv θα παρει
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 α οκ παραξενο γιατι συνηθως αν εισαι σε εναλλακτικο παροχο και εισαι πανω απο 1χλμ παιρνεις vdsl μεσω χονδρικης του οτε αυτο εχει κανει τωρα.στην ουσια εχει forthnet αλλα παιρνει απο το kv του οτε μονο που το kv ειναι και αυτο μακρια απο αυτον. Mε πηραν οι ιδιοι τηλ για προσφορα φιλε μου και τους ρωτησα.. λογικα ο οτε με το νουμερο που ειχε οταν ηταν στον οτε ισως να μπορει να δει που πεφτει και τι μπορει να βαλει.συν οτι ξερει και διευθυνσεις του καθε πελατη οποτε μπορει να δει τι παιζει.βλεπει και σε πιο καφαο παιζεις οποτε γενικα ξερει παραπανω και απο τον παροχο. φιλε μου δυστυχώς για εμενα το vdsl δουλεύει σε ταχύτητα adsl απλά το πρόβλημα μου είναι πως τουλάχιστον να μπορούσα να έπιανα τα 21 mbps που πιάνω και να είναι σταθερά δυστυχώς όμως δεν τα 21 γίνονται 14 και μονο εκεί μένει σταθερό ok καταλαβαίνω πως δε πάει πάνω από 21 λόγο αποστάσεις αλλα γιατί να μη μπορεί να κρατήσει ούτε το 21 δε καταλαβαίνω... αν ο χαλκος ειναι χαλια δεν ειναι παραξενο να μην μπορει να παιξει σταθερα.δεν εισαι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος. δε ξέρουν γιατί δε μένει σταθερό στα 21 όλα τα ρίχνουν στην απόσταση.. εγώ πιστεύω πως είναι καλωδιακό πρόβλημα έχτος σπιτιού πριν λίγες μέρες φτιάχτηκες άλλο ένα καλώδιο στην περιοχή υπόγειο που είχε σάπια μούφα με νερό μέσα και 6 κοψίματα και όλα αυτά σε 3 μετρα καλώδιο.. οι οτετζήδες είπαν πως όλη η περιοχή είναι σε τέτοιο χαλι οποτε καταλαβαίνεις.... για να φανταστείς φίλος στην περιοχή ( dbconan ) είναι μέλος στο forum κιολας στα 900 μετρα από το καφάο και πιάνει 45 mbps με hol ο απένατι του ακριβώς έχει οτε και πιάνει 27 mbps ακόμα κανεις δε μπορεί να το καταλαβει αυτό.. απλά μερικά ζευγάρια θα είναι προβληματικά ένα από αυτά ίσως είναι και το δικό μου.. σημείωση πως όταν ήρθε το vdsl κλείδωνα στα 31 mbps και έπεφτε στα 18 τώρα κλειδώνει max 21 και πέφτει στα 14... μπορει να ειναι ενα μπορει να ειναι ολα.για αυτο σου ειπα αν αλλαξαν ζευγαρι.μπορει να αλλαξε ο οτε να δοκιμασε ενα δυο και να ηταν χαλια μπορει απλα να σου λεει μεγαλη αποσταση και αντε να αποδειξεις εσυ ποσο επαιζες. Γιαννη αυτος απεναντη με τον ΟΤΕ,εχει 30αρι προφιλ και φτανει με το ζορι 20 και ο ΟΤΕ του ειπε ΤΕΛΟΣ..ΑΠΟΣΤΑΣΗ και θαυμα το νουμερο αυτο.. .Και ειμαι πιο πανω απο αυτον και κλειδωνω 45+....και με τις hol το μοντεμ,το τερας... Ο πεθερος μου απο κατω ,δεν κλειδωνει ουτε 1κΒς,με το ζορι 0,500,ο πιο διπλα δεν εχει σταθερο και ιντερνετ μετα την επισκευη της βλαβης...τι να λεμε ,χαλια ολοι μας εδω.. Δεν ξερω,δεν υπαρχει εξηγηση λογικη,ισως καλωδιο υπογειο,οπου οταν πεσουν φορτια πανω του,τεζαρι και "πεφτει)... μπορει καποιοι να εχουν θεμα και στην καλωδιωση τους(bridge taps)kai na μην παιζουν σωστα.crosstalk γινεται αναμεσα στα ζευγαρια αλλα σε λογικο επιπεδο.απο εκει και περα μπορει απλα το καλωδιο να ειναι για πεταμα οποτε και τοσες αποκλισεις και να μην υπαρχουν καλα ελευθερα ζευγαρια οποτε ... μπορει να ξαναπαει για καλωδιακη αν ειναιχαλια αλλα εξαρτατε απο τον οτε Χαχαχαχα εχω στον ΟΤΕ μπαρμπα και μου το εχει γκαζωσει το εργαλειο... προσεχε μην βρεθει αλλος με βυσμα και ξαφνικα παρει το δικο σου ζευγαρι. Τρελαίνεσαι τωρα η οχι??:/ ama o χαλκος δεν παιζει καλα τετοια θα βλεπεις.μην παραξενευεσαι. Σου ειπα θες μοντεμ,εσυ δεν θες να το καταλαβεις....δυστηχως.....Παρε να σωθεις στο φωναζω καιρο... αν εχεις το zte απο hol τοτε το 589 παιζει καλυτερα Αφου δοκιμάσαμε το δικο μου σε σενα και ηταν κομπλε αρα ειναι θεμα γραμμής.. οπως ειπα αν δεν μενει η γραμμη σταθερη με το technicolor δεν θα μεινει με κανενα.
giannisopc Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 αυτο εχει κανει τωρα.στην ουσια εχει forthnet αλλα παιρνει απο το kv του οτε μονο που το kv ειναι και αυτο μακρια απο αυτον. λογικα ο οτε με το νουμερο που ειχε οταν ηταν στον οτε ισως να μπορει να δει που πεφτει και τι μπορει να βαλει.συν οτι ξερει και διευθυνσεις του καθε πελατη οποτε μπορει να δει τι παιζει.βλεπει και σε πιο καφαο παιζεις οποτε γενικα ξερει παραπανω και απο τον παροχο. αν ο χαλκος ειναι χαλια δεν ειναι παραξενο να μην μπορει να παιξει σταθερα.δεν εισαι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος. μπορει να ειναι ενα μπορει να ειναι ολα.για αυτο σου ειπα αν αλλαξαν ζευγαρι.μπορει να αλλαξε ο οτε να δοκιμασε ενα δυο και να ηταν χαλια μπορει απλα να σου λεει μεγαλη αποσταση και αντε να αποδειξεις εσυ ποσο επαιζες. μπορει καποιοι να εχουν θεμα και στην καλωδιωση τους(bridge taps)kai na μην παιζουν σωστα.crosstalk γινεται αναμεσα στα ζευγαρια αλλα σε λογικο επιπεδο.απο εκει και περα μπορει απλα το καλωδιο να ειναι για πεταμα οποτε και τοσες αποκλισεις και να μην υπαρχουν καλα ελευθερα ζευγαρια οποτε ... μπορει να ξαναπαει για καλωδιακη αν ειναιχαλια αλλα εξαρτατε απο τον οτε προσεχε μην βρεθει αλλος με βυσμα και ξαφνικα παρει το δικο σου ζευγαρι. ama o χαλκος δεν παιζει καλα τετοια θα βλεπεις.μην παραξενευεσαι. αν εχεις το zte απο hol τοτε το 589 παιζει καλυτερα οπως ειπα αν δεν μενει η γραμμη σταθερη με το technicolor δεν θα μεινει με κανενα. φιλε μου πραγματικά δε ξέρω τι δουλειά κανεις αλλα το άθλημα το κατέχεις και με το παραπάνω το έχω καταλάβει γενικότερα και με αλλα post σου αλλα εδώ έχεις δώσει ρέστα όλα είναι ακριβώς όπως τα ανέφερες... δεν άντεξα όμως και πριν κάνα δυο βδομάδες είχε μπει το dsl- n 17u της άσους σε προσφορα στο e shop και το τσίμπησα έχει απίστευτα κόλπα και ρυθμίσεις μέσα και μου έχει φανεί απίστευτα χρήσιμο και έχω καταλάβει ακριβώς τι γίνετε.. καταρχάς έχει πείραγμα snr δοκίμασα να παίξω με υψηλές εντολές περίπου 14-15db όπου κλείδωνε στα καλά του κάπου στα 17 αλλα ούτε εκεί δεν ήταν σταθερό άρχισα λοιπόν να το ρίχνω και έχω καταφέρει το έξεις έχοντας δώσει snr 6άρι η γραμμή στα καλά της φτάνει τα 24/25mbps αλλα όταν κάνει restart και χάνει την πμάλα συγχρονίζει με 6άρι προφίλ και εκεί που θα ήταν να πέσει 13/14mbps πέφτει στο 17/18 οποτε είναι μια αρχή τουλάχιστον να μη φτάνει τόσο χαμηλά και να μένει σε ποιο ψιλά επίπεδα ο συγχρονισμός... λοιπον στο θέμα τώρα με αυτό το router βοηθήθηκα πολυ γιατί έχει live monitoring μου δείχνει αυτόματα τα στοιχεια της γραμμής όπως snr crc errors και μπορώ να δω αυτόματα ποτε συμβαίνει τι... αυτό που παρατήρησα για αρχή είναι πως έχω ένα ψυγείο στον κάτω όροφο που τα έχει παίξει λίγο το μοτέρ και κοπανάει κάθε φορα που κάνει κοπάνημα θα ανεβούν καμια 50aria τα crc πέρα από αυτό είδα πως το margin όταν τρώει το dc πέφτει στο 1 εκεί δηλαδή που παίζει μια χαρά για παράδειγμα στο 9 κάνει ένα τσούπ και φτάνει στο 1 γεμίζοντας χιλιάδες λάθη μέχρι που πέφτει και κάνει reboot.. το άλλο που παρατήρησα είναι πως αυτό συμβαίνει σε συγκεκριμένες ώρες κάθε μέρα για παραδιγμα 6/7 το πρωί 2/3 το μεσημέρι 6/7 το απόγευμα και 9/10 το βραδυ εάν κάνω reboot το montem στις 22:30 θα μείνει έτσι μέχρι τις 6/7 το πρωί που προανέφερα που ξεκινάνε τα προβλήματα... σα μια καλή λύση που έχω βρει έχω βάλει το montem και κάνει αυτόματα rebbot καθημερινά στις 10:30 και πάντα χτυπάει 25ari και μένει έτσι μέχρι το πρωί αυτό είναι ακόμα πολου καλο μιας και ξεμπουκωνει και από τα πολλά λάθη που έχουν μαζευτεί όλη μέρα... οποτε κάτι υποπτεύομαι πως εχτως από το ότι τα καλώδια είναι μαύρο χαλι ίσως υπάρχει κάποιο μηχάνημα κάποια κολόνα της δεη κάτι ρε παιδί μου όπως για παράδειγμα το ψυγείο μου που σε κάθε κραδασμό στέλνει παλμό και ανεβάζει τα crc κάτι άλλο να ρίχνει το snr... τώρα άντε τρέχα γύρευε όμως :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα