Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα μετά από τα όσα έχω τραβήξει με την αστάθεια και τις απίστευτα χαμηλές ταχύτητες μου για vdsl έχω διαπιστώσει το εξής κα θέλω τη γνώμη σας.. το router μου technicolor tg788vn v2 έχει μια αρνητική τιμή στο output power up διάβασα σε κάποιο search που έκανα πως τα output power up/down είναι στην ουσία τα watt του ρεύματος που έχει η γραμμή μου, για την ακρίβεια διάβασα πως το down καθορίζεται από το dslma και το προφίλ που μου έχει η εταιρία και το up πως είναι η ισχύς που βάζει το router μου για να κρατήσει τον συγχρονισμό.. ο μέσος ορος της περιοχής μου ξέρω πως είναι 18-22 mbps ο γείτονας που παίρνει από μια κολόνα μετά από εμενα κλειδώνει στα 18.500 εμενα πάλι είναι ότι του έρθει στις καλές του παίζει στα 21mbps αλλα μέσα σε λίγες ώρες πέφτει στα 14/13 ακόμα και στα 12 οποτε σίγουρα υπάρχει θέμα... έχω αποκλείσει κάθε είδους καλωδιακό πρόβλημα και έχω αλλάξει τα πάντα σε καλωδιώσεις με cat5e και τερματικό για το router με διπλες πρίζες και splitter οποτε μη μου πείτε για καλωδιώσεις κτλπ... καμια φορα λοιπόν το έχω δει να κλειδώνει με θετικό up  συγκεκριμένα με ένα παλιό splitter το οποιο δε το έχω πια για να κάνω δοκιμη και τα αποτελέσματα είναι στις παρακάτω φωτό... η διαφορα λοιπόν είναι πως εάν το outpout power up είναι θετικό κλειδώνει κάπου στα 19 με 20 mbps και το upload μου στο 1.6 με 1.7 αν κλειδωσει με αρνητικό τότε το download μου μπορεί να φτάσει και τα 21 mbps αλλα το upload πέφτε στο 1 με 1.1 mbps.... οποτε λογικά παίζει να είναι θέμα του router??? τι έχετε να προτείνεται αν γνωρίζει κάποιος?

post-282349-0-61674300-1457308710_thumb.jpg

post-282349-0-94458900-1457308727_thumb.jpg

post-282349-0-43499000-1457308773_thumb.jpg

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καληνμέρα εχεις 50vdsl και πιανεις ραχυτητες adsl 

και εχεις isdn ?

συμμφωνα με το attenuation εισαι 2 χλμ απο το αστικο κέντρο πως σου το έβαλε 

Δημοσ.

έχω αποκλείσει κάθε είδους καλωδιακό πρόβλημα και έχω αλλάξει τα πάντα σε καλωδιώσεις με cat5e και τερματικό για το router με διπλες πρίζες και splitter οποτε μη μου πείτε για καλωδιώσεις κτλπ...

Σελίδα 8.

Άσε που μάλλον έχεις πρόβλημα σε 1 απο τα 2 σκέλη του ζευγαριού σου. Αλλά να μη σου πούμε για καλωδιώσεις κτλπ οπότε...

Δημοσ.

Σελίδα 8.

Άσε που μάλλον έχεις πρόβλημα σε 1 απο τα 2 σκέλη του ζευγαριού σου. Αλλά να μη σου πούμε για καλωδιώσεις κτλπ οπότε...

μπορεις να γινεις λιγο ποιο κατατοπιστικός μου πετας ενα αρθρο και μου λες να μι σας πω για καλοδιωσεις εγω μηλαω πως δεν εχω θεμα στη δικια μου καλοδιωση πως εξω παιζει θεμα σιγουρα παιζει αλλα τι εννοεις? Το attenuation σε vdsl ειναι διαφορετικο απο οτι σε adsl σε adsl εχω 18.5 και ναι πληρωνω για 50mbps και εχς απο 12 μεχρι 21 mbps ειναι καταντια το ιντερνετ στην περιοχη μου...
Δημοσ.

ναι αλλα εισαι και 2χλμ απο το αστικο κεντρο αυτο δεν στο ειπαν?

και κατι ακομα το ιντερνετ το παιρνεις απο αστικο κεντρο η kv ?

Δημοσ.

ναι αλλα εισαι και 2χλμ απο το αστικο κεντρο αυτο δεν στο ειπαν?

και κατι ακομα το ιντερνετ το παιρνεις απο αστικο κεντρο η kv ?

φιλε μου αυτό θέλω να σου πω πως η πραγματική μου απόσταση από το κέντρο είναι 18.5 attenuation δηλαδή 1300 μετρα το vdsl μας το έχουν δώσει χαρισματικά γιατί το καφάο από το οποιο παίρνουμε είναι σε μακρινή απόσταση και κανονικά δεν υπάρχει κάλυψη απλά για να μη μας αφήσουν στο 1.5 mbps που είχαμε μέχρι τώρα στην περιοχή μας δώσανε έστω και αυτό... το θέμα είναι πως στις αρχές είχε κλειδώσει ακόμα και 31mbps μετά σιγά σιγά κατέβαινε και τώρα έχει φτάσει τα 21 maximum αλλα ακόμα και αυτά δεν είναι σταθερά μπορεί να κρατήσουν από 1 ώρα μέχρι και μια μέρα αλλα αργά η γρήγορα θα πέσει... το θέμα είναι η αρνητική τιμή που έχω στο output powr γιατί με router φίλου άλλης εταιρίας δε το είχα και είχα δει διαφορετικούς συγχρονισμούς... και όλοι στην περιοχή μου είναι πάνω από 18mbps δε γίνετε εγώ να είμαι στα 14 που είναι και η πρώτη κολόνα που έρχεται το υπόγειο...

Δημοσ.

Ειμαι απο καφαο.. Απο καφαο παιζει annex b δεν εχω isdn... Ακυρο τελεικα επεσε και αυτο μεσα σε λιγοτερο απο μερα στα 11.9... Ειναι απ εξω το θεμα δυστυχώς...

Δημοσ.

τοτε γιατι σε εβαλαν σε annaex b και οχι se annex a ?

παρε stin forthnet να πιστει α το κανει αλλιως πες τους φευγω

φιλε μου με έχουν βάλει σε b γιατί όλοι με vdsl από καφάο παίζουν σε b από αστικό κέντρο είναι αλλιώς τα πράγματα από το καφάο καθορίζει ο οτε τι και πως... όσον αφορά για τη forthnet πιστεύεις πως δεν τους τα έχω πει? έχουν καταγραφει πάνω από 10 βλάβες έχουν κανονιστεί πάνω από 4 συνδυαστικά ραντεβού με οτε και το αποτέλεσμα κανένα η μονη λύση είναι να γυρίσω σε adsl μου λένε γιατι εχω μεγαλη αποσταση απο το καφαο γι αυτο εχω τοσα θεματα... και τους λέω αυτό δεν είναι λύση! μου λένε γιατί κύριε αφού πιάνετε vdsl με ταχύτητα adsl τους λέω γιατί αν πάω σε adsl θα έχω 1.5 mbps και όχι 15 που έχω τώρα μου λένε που οφείλεται αυτό? πως έχω 7 χιλιόμετρα από το αστικό κέντρο τους λέω και εκεί μου πετάνε ενα ναι έχετε δίκιο.. μίλησα με οτε που με πήραν για προσφορα καιρωτησα για vdsl και μου λένε δεν υπάρχει διαθεσιμότητα vdsl στην περιοχή σου και όταν τους είπα πως έχω ήδη vdsl με forthnet μου λένε πως σας έδωσε vdsl η forthnet αφού δεν υπάρχει διαθεσιμότητα εκεί τους λέω εμενα ρωτάτε εσείς τους δώσατε το ok αφού δικες σας είναι η γραμμές και εκεί το βούλωσε... της λέω μετά ο γείτονας μου συνδέθηκε πριν μια βδομάδα με vdsl οτε και είναι μια κολόνα μετά από εμενα πως μου λες πως δεν έχω vdsl στην περιοχή μου και μου λέει μα δε σας βρίσκω στον χαρτη xaxaxa άσε πονεμένη ιστορία μένω απλά με τα 15 και ελπίζω κάποια στιγμή να αναβαθμιστεί το δίκτυο και τέλος δε το ψάχνω άλλο από τον δεκέμβρη τραβιέμαι.. η forthnet μου πρότεινε η ιδια να αποχωρισω μετα απο τα τοσα τηλεφωνα και της βλαβες που εχω δοσει με βαρεθηκαν χααχαχα
Δημοσ.

Φιλε δωσε το μοντεμ σου στον φιλο σου τον Πανο και παρε ενα καλο να ηρεμησεις...Αφου βλεπεις οτι δεν κανεις προκοπη με το δικο σου....Χαχαχαχα

Αντε να εχει και ο φιλος σου ,ενα καλο...

Δημοσ.

σου ειπα Πανο πρεπει να παρεις αλλο ρουτερ επιγοντος εινια χρημα να χαραμιζεται η συνδεση σου με το ριμαδι που εχεις :P θα βαλουμε λεφτα και οι δυο να παρουμε ενα να δοκιμασουμε και οποιου κατσει καλυτερα το κραταει και περνει ο αλλος το 788 χαχαχααχ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...