Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 για σας και καλως σας βρισκω καθοτι νεοπας στο φορουμ, εχω το εξης θεμα ενω πχ ανοιγω μια σελιδα η αμεσως η μετα απο λιγο ακουω εναν ηχο σαν ξεφουσκωμα επισης οταν ανοιγω ενα βιντεο στο utube (κατά την διαρκεια του βιντεο όχι) η επισης οταν κλεινω μια σελιδα και λιγο μετα παλι το ξεφούσκωμα, πιο συχνα σε αυτες τις περιπτωσεις το κανει ,η αισθηση που μου αφηνει είναι σαν καθυστερηση προς το ηχειο, επισης οταν παιζω με την αυξομειωση της εντασης εκτος από τον χαρακτηριστικο ηχο κολητα ακούγετε και ένα σαν μπιπ τικ καπως ετσι ,ακομα και αν τα απομακρυνω από την οθονη παλι τα ιδια, οκ τα ηχεια είναι τουλάχιστον 8ετιας αλλα δεν ξερω αν είναι ουσιαστικο κριτηριο,η motherboard είναι 4 ημερων oi drivers ενημερωμένοι,εβαλα το θεμα παροτι οκ να παρω ηχεια αλλα και εκει διχαζομαι σε κριτικες βλεπω για προιοντα οπου εχουν μαγνητικη θωρακιση ότι είναι χαλια κλπ,και σε αλλα οπου δεν υπαρχει να βλεπω καλα λογια,και από τωρα σκέφτομαι ποσο αβολα θα αισθανθώ αν τα παρω και παλι εχω θεμα .αλλα και θελω μια συμβουλη ως προς την αγορα παροτι τα ποσα είναι ευτελες μιας και υπαρχουν και με 15 και 20 ευρω οσο βεβαια μπορουν να είναι ευτελες για τις μερες μας. τελος πηγα να τα δοκιμασω σε λαπτοπ αλλα δεν υπηρχε ιντερνετ.αυτα τα ολιγα!
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 δεν ειχα μεγαλες προσδοκίες .... λογο της φυσης του θεματος αλλα και λογο της περιγραφής που είναι λιγο out of space. πηγα πηρα κατι ηχεια από το e-shop sonicgear 2.0 αλλα αυτά προς κακην μου τυχη ειχαν παρασιτα ,οποτε τα επεστρεψα και αυριο παλι....
La_MoRt Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ποια ηχεία ήταν τα προηγούμενα; Επίσης προτίμησες να πας να αγοράσεις καινούρια από το να δοκιμάσεις τα ηχεία κάπου αλλού να δεις αν κάνει το ίδιο; Βάλε και ακουστικά στην ίδια θύρα της κάρτας ήχου του υπολογιστή σου να δεις αν κάνει το ίδιο μήπως το πρόβλημα παρουσιάζεται από τη κάρτα ήχου και όχι από τα ηχεία. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Τα ηχεια μου ειναι αυτα https://www.skroutz.gr/s/316317/Creative-Inspire-280.html ,σημερα που τα δοκιμασα σε άλλο pc στις ιδιες συνθήκες που μου παρουσιαζει το πρόβλημα,δεν το εκανε,δεν ξερω είμαι εντελως στο σκοταδι,για ακουστικα θα ρωτησω μηπως εχει καποιος από τους γνωστους μου,τα ηχεια τα πηρα γιατι μου φαινοταν απιθανο ολοκαινουργια asus μητρικη να εχει θεμα στην καρτα ηχου,και μια πιο σωστη περιγραφή του ηχου είναι περιπου όπως κανει όταν βαζεις την βελονα του πικ απ πανω στον δισκο Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2016 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα