sea-marine Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Υπάρχει τρόπος να παίζω σε linux παιχνίδια του xbox και του playstation? Θέλω δηλαδή να αγοράζω με τη χρεωστική μου ένα παιχνίδι του playstation ή του xbox και να το παίζω σε linux και συγκεκριμένα σε Xubuntu.
xaerialtwistx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Playstation ναι, με αυτόν τον αξομειωτή (χρειαζεσαι και το bios του psone, πρεπει να ψαξεις στο διαδικτυο να το βρεις). Xbox όχι, δεν υπάρχει εξομειωτής ούτε σε Windows (βασικά υπάρχουν 2-3 αλλά δεν παιζουν τίποτα παραπάνω από Halo και αυτό με 5 frames το δευτερολεπτο)
dimyok Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μπορεις να τρεξεις linux αλλιως .Παρε ενα jtag 360 τα παιζει ολα και του xbox και του playstation σε emu . Kαι sega ,snes μονο του nintendo 64 δεν εχω τρεξει , αλλα τρεχει και αυτο με εκτελεσιμο σε usb . Σε pc μονο epsx ps1.
jeep13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Στο 360 τρεχουν τα παιχνιδια του ps1 και οχι του ps2, που μαλλον θελει. Ακομα του πρωτου xbox τρεχουν τα περισσοτερα, αλλα οχι ολα. Π.χ. midtown madnesss 3 , ηταν και exclusive, δεν παιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα