Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Μετα απο ενημερωση στο τελευταιο λογισμικο της apple σταματησε να δουλευει το ποσοστο της μπαταριας.Δηλαδη ειτε το βαζω να φορτισει ειτε το χρησημοποιοω το ποσοστο μενει το ιδιο.οταν το κλεινω και το ξαναανοιγω το ποσοστο κατεβαινει ή ανεβαινει αναλογα απο το αν ειναι φορτισμενο η οχι.Μετα απο επανακινηση δηλαδη μου δειχνει το πραγματικο ποσοστο μπαταριας αλλα παλι μετα χωρις να αυξομειωνετε.Επισης μου εκανε και καποιες επανακινησεις απο μονο του οταν το κλεινω και το ξανα ανοιγω.Δεν ειναι jb.Γνωριζει καποιος κατι για αυτο και αν μπορω να λυσω το προβλημα.Η μπαταρια του δεν εχει θεμα γτ το τσεκαρα.Την δοκιμασα σε αλλο 5αρι και δουλευει κανονικα.

Δημοσ.

Καλησπερα.Μετα απο ενημερωση στο τελευταιο λογισμικο της apple σταματησε να δουλευει το ποσοστο της μπαταριας.Δηλαδη ειτε το βαζω να φορτισει ειτε το χρησημοποιοω το ποσοστο μενει το ιδιο.οταν το κλεινω και το ξαναανοιγω το ποσοστο κατεβαινει ή ανεβαινει αναλογα απο το αν ειναι φορτισμενο η οχι.Μετα απο επανακινηση δηλαδη μου δειχνει το πραγματικο ποσοστο μπαταριας αλλα παλι μετα χωρις να αυξομειωνετε.Επισης μου εκανε και καποιες επανακινησεις απο μονο του οταν το κλεινω και το ξανα ανοιγω.Δεν ειναι jb.Γνωριζει καποιος κατι για αυτο και αν μπορω να λυσω το προβλημα.Η μπαταρια του δεν εχει θεμα γτ το τσεκαρα.Την δοκιμασα σε αλλο 5αρι και δουλευει κανονικα.

Δοκίμασε να κανείς επαναφορά αλλιως μπορείς να ξαναπεράσεις το ios χειροκίνητα 

Δημοσ.

Ακολουθείς τα βήματα  

1) σύνδεση iphone με τον υπολογιστή 

2) Άνοιγμα itunes  

3) και απλά πατάς την επαναφορά iphone απενεργοποιείς το icloud από την συσκευή και μόλις το itunes κάνει λήψη του λογισμικού θα το περάσει αυτόματο 

Δημοσ.

Με την τελευταία αναβάθμιση πολλοί έχουν πρόβλημα με το ποσοστό της μπαταρίας (κι εγώ το ίδιο..). Κάνε υπομονή σύντομα θα βγει η 9.3 που λογικά θα διορθώνει το πρόβλημα.

Δημοσ.

Αυτο πιστευω και εγω γτ ναι μεν δουλευει το κινητο αλλα ειναι λιγο δυσκολο χωρις την ενδειξη για το ποσοστο της μπαταριας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...