Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω ενα προβλημα στην onboard καρτα δικτυου, δεν λειτουργει, κατω δεξια που δειχνει την κατασταση της συνδεσης μου βγαζει ενα κιτρινο τριγωνο! 

η μητρικη ειναι η GA-F2A88XM-D3H

Αλλαξα 4 λειτουργικα, win 7, 8.1, 10 και ubuntu τιποτα. Δοκιμασα καινουριους και παλιους drivers τιποτα.

Αγορασμενη στις 10/10/2013 αρα ειναι εντος εγγυησης, αλλα το θεμα ειναι οτι αυτο το διαστημα δεν μπορω να μεινω χωρις υπολογιστη πανω απο μια βδομαδα. 

Τι να κανω να μηλισω με gigabyte η να μην ασχοληθω καθολου και να του βαλω μια pci καρτα δικτυου; 

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω ενα προβλημα στην onboard μητρικη, δεν λειτουργει, κατω δεξια που δειχνει την κατασταση της συνδεσης μου βγαζει ενα κιτρινο τριγωνο! 

Αλλαξα 4 λειτουργικα, win 7, 8.1, 10 και ubuntu τιποτα. Δοκιμασα καινουριους και παλιους drivers τιποτα.

Αγορασμενη στις 10/10/2013 αρα ειναι εντος εγγυησης, αλλα το θεμα ειναι οτι αυτο το διαστημα δεν μπορω να μεινω χωρις υπολογιστη πανω απο μια βδομαδα. 

Τι να κανω να μηλισω με gigabyte η να μην ασχοληθω καθολου και να του βαλω μια pci καρτα δικτυου; 

Onboard κάρτα δικτύου εννοείς και όχι μητρική, το πρόβλημα είναι στην μητρική και αυτό είναι η onboard κάρτα δικτύου.

• Like 1
Δημοσ.

Με καρφωτές IP πάλι κίτρινο είναι;

Για τρέξε ένα IPCONFIG στο CMD και πες μας τι σου γράφει.

Στις συσκευές σου γράφει οτι λειτουργεί κανονικά η κάρτα δικτύου;

Άλλοι υπολογιστές στο ρούτερ σου δουλεύουν σωστά;

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω ενα προβλημα στην onboard καρτα δικτυου, δεν λειτουργει, κατω δεξια που δειχνει την κατασταση της συνδεσης μου βγαζει ενα κιτρινο τριγωνο! 

μήπως δεν χρησιμοποιείς σωστό καλώδιο ?  δοκίμασες άλλο καλώδιο  επίσης εάν βάλεις καρφωτή ip βαλε μεγάλο αριθμό στο τελευταίο πρόθεμα(τριψήφιο)  εάν και αυτό δεν βοηθήσει δοκίμασε να κανείς ένα reset το modem εάν και πάλι δεν διορθωθεί πηγαίνεις την μητρική για έλεγχο 

Δημοσ.

1. Δοκιμασα και με καρφωτες IP αλλα και χωρις

2. Στη διαχειριση συσκευων την βλεπει κανονικα την καρτα δικτυου.

3. Πηρα απο εναν φιλο μια pci καρτα δικτυου και δουλευει κανονικα το ιντερνετ!

4. Με το router δεν εχω καποιο προβλημα αλλες συσκευες το βλεπουν κανονικα. 

post-250754-0-10442600-1457348855_thumb.png

Δημοσ.

1. Δοκιμασα και με καρφωτες IP αλλα και χωρις

2. Στη διαχειριση συσκευων την βλεπει κανονικα την καρτα δικτυου.

3. Πηρα απο εναν φιλο μια pci καρτα δικτυου και δουλευει κανονικα το ιντερνετ!

4. Με το router δεν εχω καποιο προβλημα αλλες συσκευες το βλεπουν κανονικα. 

είναι αστοχία υλικοί τότε κανε χρήση της εγγύησης 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...