Προς το περιεχόμενο

cloud service

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,

θελω να αγορασω ενα αξιοπιστο cloud για συγχρονισμο αρχειων,κυριως φωτογραφιων.

ενδιαφερομαι για 100GB και πανω.

εχω κανει μια ερευνα αγορας.

το dropbox με 100 ευρω δινει 1ΤΒ.

το ΜΕGA με 50 ευρω δινει 250GB.

το Sync.com με 50 ευρω δινει 500GB.

βασικο κριτηριο να εχει camera upload για φωτογραφιες και βιντεο,να ειναι αξιοπιστο και να εχει εφαρμογες συγχρονισμου για υπολογιστη και κινητο.

ποιο προτεινετε,ή αν εχετε καποια καλυτερη εναλλακτικη ευπροσδεκτη. 

Δημοσ.

Δες και της amazon

https://www.amazon.com/clouddrive/home

το εχω δει.δεν εχει φακελο που οτι πετας μεσα συγχρονιζεται.λειτουργει πιο πολυ σας εξωτερικος σκληρος δισκος.

και οτι θες να δεις απο τα αρχεια σου πρεπει να το κατεβασεις.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,

θελω να αγορασω ενα αξιοπιστο cloud για συγχρονισμο αρχειων,κυριως φωτογραφιων.

ενδιαφερομαι για 100GB και πανω.

εχω κανει μια ερευνα αγορας.

το dropbox με 100 ευρω δινει 1ΤΒ.

το ΜΕGA με 50 ευρω δινει 250GB.

το Sync.com με 50 ευρω δινει 500GB.

βασικο κριτηριο να εχει camera upload για φωτογραφιες και βιντεο,να ειναι αξιοπιστο και να εχει εφαρμογες συγχρονισμου για υπολογιστη και κινητο.

• Πάνω από 6 χρόνια τώρα που χρησιμοποιώ Dropbox, δεν μου έχει τύχει το παραμοκρό πρόβλημα.
  • Το mega το έχω απ' τη μέρα που άνοιξε. Σε κάποια δίκτυα (εταιρικά), κάνει κάτι βουτιές στις ταχύτητες. Αλλιώς πάει σφαίρα με ωραίο web interface και με βασικό (για μένα) προσόν ότι μπορεί να κάνει sync σε κάθε φάκελο του υπολογιστή και όχι απαραίτητα σε δικό του προκαθορισμένο φάκελο. Σούπερ από ασφάλεια και με πολύ free χώρο. Για paid πακέτα όμως καλύτερα Dropbox.
  • Τα Box πλησιάζει αρκετά το Dropbox αλλά δεν έχω τσεκάρει πακέτα κλπ. 
  • Google και Microsoft μου έσπασαν τα νεύρα και τα πέταξα. Έχω καιρό όμως να τα ξαναδώ και δεν έχω τσεκάρει Google Photo.
Δημοσ.

Πριν καποιους μήνες αρχισα να εχω και γω τις ανησυχιες μου σε οτι αφορα τα cloud. Επειδή δε μου αρέσει να πληρώσω αέρα κοπανιστό σε χρυσάφι, επειδή η Google αν και με λογικές τιμές δεν δεχεται one-off payment, επειδη θελω τα δικά μου αρχεία δικά μου... πήρα ενα Synology. Μου κόστισε 155 ευρώ (+δισκους που ηδη ειχα περισσευμα) και έχω απλετο χώρο σε σχέση με τις υπηρεσίες τυπου dropbox, λειτουργεί αξιοπιστα, εχει κανονικοτατα εφαρμογές για κινητα με τα feature που θες... και κάνει πολλα πολλά πράγματα ακόμα.

Το κακό ειναι οτι εξαρτάσαι απο την ταχυτητα της σύνδεσης σου στο ιντερνετ, θέλει να αφιερώσεις λιγο χρόνο να μάθεις τα κατατόπια και να το στήσεις (οχι τιποτα δύσκολο πάντως) και φυσικά.... ειναι τοσο προστατευμενο, οσο το προστατευεις. Δλδ αν εχεις διακοπη ρευματος... δεν εχεις cloud. Αυτο δεν θα συνεβαινε ποτε στην δροπβοχ για παράδειγμα...

Εγω ξεκινησα απο απαιτηση storage files, και πλεόν έχω στημενο πανω του VPN, surveilance station, bittorrent, sync με onedrive-dropbox κλπ κλπ κλπ...

Ζυγίζει κανεις τα υπερ-κατά και αποφασίζει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...