Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους και όλες! 

Πρόσφατα έστησα το Stellas!! Πρόκειται για ένα αμιγώς γυναικείο site με καθημερινό περιεχόμενο και συμβουλές για υγεία, ομορφιά, διακόσμηση, σχέσεις, ταξίδια, μόδα, μητρότητα και πολλά άλλα!

Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για design, user experience, content ή οτιδήποτε άλλο θέλετε! Το feedback σας (και κυρίως το αρνητικό!) είναι πολύτιμο! 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Πολύ ωραία προσπάθεια για αρχή , δεν βρίσκω κάτι αρνητικό σε πρώτη φάση. Σίγουρα πολλά θα μπορούσες να βελτιώσεις και να διορθώσεις αλλά για αρχή είναι πολύ καλή προσπάθεια. Θεωρώ πως πρέπει να δώσεις βάση κυρίως στο περιεχόμενο σου και στην εμπειρία χρήστη για τώρα.

Δημοσ.

Αν θελεις γεμισε λιγο το backround σου. Εχει πεσει πολυ ασπρο και προσωπικα με κουραζει τα ματια.

Περα απο αυτο, δεν εχω κατι να αναφερω.

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα το περιεχόμενο παίζει βασικό ρόλο και θα το προσέξουμε ιδιαιτέρως. Στόχος είναι η ανάρτηση περίπου 5 άρθρων την ημέρα. Δυστυχώς αυτό θέλει βάθος χρόνου για να φανεί!

Χαίρομαι που σας αρέσει.

Gagoling το είδες από Από κινητό ή desktop? Θα ήθελες ίσως κάτι σε γκρι πολύ ανοιχτό;

Δημοσ.

Από το link που έδωσες (με τα www) δεν εμφανίζονται τα font-icons, ούτε στο laptop ούτε στο κινητό, κι επίσης εμφανίζει στην κονσόλα το "Access-Control-Allow-Origin", οπότε καλύτερα κάνε redirect το www στο non-www 

Δημοσ.

Αυτο ακριβώς που λέει και ο φίλος απο πάνω. Επισσυνάπτω και φώτο για να δεις.

post-183701-0-04333000-1457356715_thumb.png

Επίσης όντως λίγο χρώμα θα χρειαζόταν στο background για να σπάσει η ασπρίλα!

Δημοσ.

δεν θέλει color στο bg. Θέλει καλύτερη διαχείριση του responsiveness στο css του.

Αυτο ακριβώς που λέει και ο φίλος απο πάνω. Επισσυνάπτω και φώτο για να δεις.

attachicon.gifstellas.png

Επίσης όντως λίγο χρώμα θα χρειαζόταν στο background για να σπάσει η ασπρίλα!

Έφτιαξα τα παραπάνω προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί το με redirect σε www. Νομίζω τώρα είναι οκ.

groot-> Τι εννοείς ακριβώς? Το μέγεθος στα elements? Το χρώμα τους?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σίγουρα το περιεχόμενο παίζει βασικό ρόλο και θα το προσέξουμε ιδιαιτέρως. Στόχος είναι η ανάρτηση περίπου 5 άρθρων την ημέρα. Δυστυχώς αυτό θέλει βάθος χρόνου για να φανεί!

Γιατί μόνο 5 άρθρα την ημέρα κι όχι 50; Αφού όλα τα κλέβετε από τρίτους. Είναι κουραστικό το copy-paste ε;

Δημοσ.

Γιατί μόνο 5 άρθρα την ημέρα κι όχι 50; Αφού όλα τα κλέβετε από τρίτους. Είναι κουραστικό το copy-paste ε;

Επειδή θέλουμε να μην κλέβουμε από τρίτους, είπαμε να ξεκινήσουμε με 5 την μέρα από τα οποία τα 1-2 να είναι αυθεντικά. 

Δημοσ.

Θα προτιμούσα οτιδήποτε πέρα από άσπρο. Γενικά αποφεύγω οποιαδήποτε ιστοσελίδα μου φαίνεται αντιαισθητική. Το είδα από φορητό.

Δημοσ.

Θα προτιμούσα οτιδήποτε πέρα από άσπρο. Γενικά αποφεύγω οποιαδήποτε ιστοσελίδα μου φαίνεται αντιαισθητική. Το είδα από φορητό.

Και καλά κάνεις :-)! Θα προσπαθήσω να την κάνω σιγά σιγά να φαίνεται περισσότερο σαν app και λογικά θα έχει κάποιο bg.

Δημοσ.

Όταν λες 5 άρθρα την ημέρα πιστεύω εννοείς copy - paste ή ασχολείστε 4-5 άτομα για αυτό αλλιώς κάτι παράξενο συμβαίνει. 

Δημοσ.

Τα άρθρα, θα είναι μικρά και ευπεπτα. 1-2 λεπτά μαξ διάβασμα. Το θέμα μπορεί να είναι generic, το κείμενο-φωτογραφίες θα είναι unique. Θεωρείς ότι δεν μπορεί να το υποστηρίξει μια γυναίκα αυτό καθημερινά;

Δημοσ.

Αν μιλάμε για άρθρα 100 λέξεων τότε ναι σίγουρα και 50 την ημέρα γράφεις πόσο μάλλον αν δεν προηγείται κάποια έρευνα πάνω στο θέμα καθώς και αναζήτηση εικόνων , δημιουργία infographics κτλ. Άσχετα αν είσαι άντρας ή γυναίκα...Που το πάτε που το φέρνετε στον φεμινισμό καταλλήγετε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...