Προς το περιεχόμενο

HP Pavilion x360 13-s001nv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

449€ τιμή που είχαν και στις εκπτώσεις

https://www.germanos.gr/search-results/?q=HP%20Pavilion%20x360%2013-s001nv&q_facetTrail=32128%253Acat390003

στο skroutz με καλύτερα όμως χαρακτηριστικά

http://www.skroutz.gr/s/7956525/HP-Pavilion-x360-13-S100nv-i3-6100U-4GB-1TB-W10.html

Νομίζω πολύ καλή τιμή για 13αρι με plus την touch οθόνη.

Επεξ/σία από mcret
  • Like 2
Δημοσ.

Το πήρε κανένας το συγκεκριμενω hp x360? Σκέφτομαι να το αγοράσω , γιατί από ότι διάβασα σε διάφορα τεστ πήρα πολύ καλή κριτική .

Δημοσ.

Τα 649 και 699 είναι εξωφρενική τιμή για Pavilion και μάλιστα με τέτοιο spec (i3 / 4GB), σε σημείο μάλιστα αντιπροσφοράς.

Στα 449 αποτελεί θα έλεγα νορμάλ τιμή για τα όσα προσφέρει.

Δημοσ.

Ναι αλλά για convertible laptobs ειδικά σε αυτές τις διαστάσεις , η τιμές είναι πολύ ανεβασμενες. Κοίτα να δεις σε διάσταση 13,3 λάπτοπ με i3 πόσο πανε οι τιμές . Άνω τον 500 ευρώ.

Δημοσ.

Ναι αλλά είναι Pavilion σειρά... Δε θα το έπαιρνα που να μου το χάριζαν.

με αρέσουν τρέλα το φορουμ οταν γενικεύουν χωρίς πραγματικο λογο απο πίσω... Κάποιου του χάλασε το HP αρα ολα τα HP ειναι σκατα. I luv this shit.

Βεβαια βάση αυτου του stereotyping κανεις δεν θα επρεπε εξισου να αγορασει Sony, Toshiba, Dell, κλπ κλπ...

anywayz... let the hatred flow through you... εγώ ουτως η αλλως στο απολυτο κενό τα λέω. Ετσι ειναι τα φορουμ.

ps: μην περνετε λαπτοπ με HD οθονη, οσο γαμάτη και να ακούγεται η τιμη.

• Like 2
Δημοσ.

Υπαρχουν διαφορες ποιοτητες στα HP. Ειναι π.χ. τα pavilion οπως αυτο με 1 χρονο εγγυησης που για να αλλαξεις το δισκο π.χ. πρεπει να λυσεις ολο το λαπτοπ. Ειναι και τα elitebook με 3 χρονια εγγυηση που για να αλλαξεις τον δισκο κανεις ενα κλικ και βγαινει το πισω καπακι. Δεν ειναι hatred απλα ετσι εχουν τα πραγματα.

• Like 2
Δημοσ.

με αρέσουν τρέλα το φορουμ οταν γενικεύουν χωρίς πραγματικο λογο απο πίσω... Κάποιου του χάλασε το HP αρα ολα τα HP ειναι σκατα. I luv this shit.

Βεβαια βάση αυτου του stereotyping κανεις δεν θα επρεπε εξισου να αγορασει Sony, Toshiba, Dell, κλπ κλπ...

anywayz... let the hatred flow through you... εγώ ουτως η αλλως στο απολυτο κενό τα λέω. Ετσι ειναι τα φορουμ.

ps: μην περνετε λαπτοπ με HD οθονη, οσο γαμάτη και να ακούγεται η τιμη.

Κι εμένα μου αρέσουν τρελά (στο "α" μπαίνει ο τόνος όχι στο "ε" παρεπιπτόντως) τα φόρουμ που μπαίνει ο κάθε πονηρίδης να γράψει την κοτσάνα του χωρίς να γνωρίζει.

Αναφέρθηκα στα Pavilion και όχι γενικά στα HP, όπως τραβηγμένα το γενίκευσες εσύ (γιατί προφανώς δε κατάλαβες τί διάβασες). Μάθε λοιπόν πρώτα ότι η HP έχει κι άλλες σειρές πολύ πιο σοβαρές κι αξιόπιστες που είναι απίστευτες και μετά κάτσε να αραδιάσεις την εξυπνάδα σου (με σωστό συντακτικό και τονισμούς όμως) για να μου την πείς.

-

Υπαρχουν διαφορες ποιοτητες στα HP. Ειναι π.χ. τα pavilion οπως αυτο με 1 χρονο εγγυησης που για να αλλαξεις το δισκο π.χ. πρεπει να λυσεις ολο το λαπτοπ. Ειναι και τα elitebook με 3 χρονια εγγυηση που για να αλλαξεις τον δισκο κανεις ενα κλικ και βγαινει το πισω καπακι. Δεν ειναι hatred απλα ετσι εχουν τα πραγματα.

Αυτό ακριβώς που είναι ένα πολύ σωστό παράδειγμα για να διαχωρίσει το τί σημαίνει Pavilion και τί άλλη σειρά HP.

Δημοσ.

να συμπληρώσω τη διόρθωση από το εκλεκτό μέλος  

plpapadopoulos

Κι εμένα μου αρέσουν τρελά (στο "α" μπαίνει ο τόνος όχι στο "ε" παρεπιπτόντως) τα φόρουμ που μπαίνει ο κάθε πονηρίδης να γράψει την κοτσάνα του χωρίς να γνωρίζει.

η λέξη φόρουμ είναι ως γνωστών λατινική ο δε πληθυντικός είναι τα φόρα

άρα ή θα πεις το φόρουμ ή τα φόρα 

• Like 2
Δημοσ.

να συμπληρώσω τη διόρθωση από το εκλεκτό μέλος  

plpapadopoulos

Κι εμένα μου αρέσουν τρελά (στο "α" μπαίνει ο τόνος όχι στο "ε" παρεπιπτόντως) τα φόρουμ που μπαίνει ο κάθε πονηρίδης να γράψει την κοτσάνα του χωρίς να γνωρίζει.

η λέξη φόρουμ είναι ως γνωστών λατινική ο δε πληθυντικός είναι τα φόρα

άρα ή θα πεις το φόρουμ ή τα φόρα 

ή θα το γράψεις λατινικά γιατί δεν πρόκειται για Ελληνική λέξη.

(Μάλλον αυτό ήθελες να πείς) :)

Δημοσ.

Που το στηριζεις αυτό που λες για τη σειρά pavillion? Το Έχω 6 χρόνια και ακόμα γ...ει. Τεσπα...

Δημοσ.

Που το στηριζεις αυτό που λες για τη σειρά pavillion? Το Έχω 6 χρόνια και ακόμα γ...ει. Τεσπα...

Οι σειρές Pavilion φημίζονται για τα εξής:

1) Κακό design εσωτερικά.

2) Δύσκολο maintenance - λύσιμο.

3) Κακή ψύξη / κακή σχεδίασης cooling system

4) προβλήματα λόγω υπερθέρμανσης

5) προβλήματα στις καλωδιοταινίες LVDs

6) προβλήματα στο κύκλωμα φόρτισης στις μητρικές

7) Πολύ χαμηλή ποιότητα κατασκευής σε πλαστικά μέρη και οθόνες

Δε σημαίνει ότι ένα Pavilion ντε και καλά θα τα βγάλει όλα αυτά μαζί ή δε ξέρω τί, όμως η συντρηπτική πλειοψηφία τους υπόκειται στα παραπάνω. Κι όταν σε ένα τυχαίο δείγμα το 70+% μπορεί να βγάζει προβλήματα, δε νομίζω ότι είναι μια πιθανότητα που αξίζει κανείς να ρισκάρει για να κερδίσει 50 ευρώ...

Αντίθετα, οι σειρές EliteBook και ZBook είναι σειρές δοκιμασμένες και βραυμένες για την αντοχή και την αξιοπιστία τους, όπως και για την εξαιρετική (κατά το 90%) ποιότητα κατασκευής τους.

• Like 2
Δημοσ.

Το έχω εδώ και 2 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι πολύ όμορφο και φαίνεται ποιοτικό και ακριβότερο από ότι είναι. Το βρήκα και γρήγορο, για την χρήση που του κάνω (όχι για παιχνίδια) αν και το χρησιμοποίησα απευθείας με ένα ssd που είχα. Σίγουρα δεν έχει πρόβλημα υπερθέρμανσης και είναι πολύ αθόρυβο. CD/Dvd drive δεν έχει.

Ο δίσκος δεν αλλάζει εύκολα και οι μνήμες αλλάζουν πολύ δύσκολα.

Το προτίμησα έναντι του Lenovo γιατί μου φάνηκε ποιο bulky, η full hd δεν ήταν κίνητρο ούτε για μένα και κυρίως γιατί ήθελα παραπάνω μνήμη. Επίσης όταν έψαχνα, όπως και τώρα το Lenovo ήταν αρκετά ακριβότερο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...